- 26 Haziran 2012
- 125
- 75
- 98
Öyle bir durum ki bu içini yakan ateşle hergün küle dönüyorsun..uyuyorsun yavrunu rüyada da olsa görebilmek için olmuyor uyanıyorsun yine yanıyorsun..elin karnına gidiyor sanki hala ordaymış kıpırdayacakmış gibi geliyor bi bakıyorsun o yokkkk.sadece koca bi boşluk.bir yığın soru işareti üşüşüyor kafana...ne oldu neden oldu bundan sonra ne olucak?hayatın bitmiş bundan sonra hep karanlık içinde kalacak mışsın sanıyorsun acıyorsun kendine...sadece ağlıyorsun etrafından seni anlamayan sözler..oysa ne sözler ne yaşlar söndürüyor ateşi..kimseyi görmek istemiyorsun..hamile görünce duyunca ya da bebek görünce yarım kalan hayallerin geliyo aklına boş kalan kucağın toprak altındaki canın...ama bunlarda geçecek tuğbacım bu bir sınav ve sonunda kazanı ağız inşaallah.bir gece rüyamda kabir azabı çeken ruhları gördüm kaçmaya çalıştım korkuyordumben bu acıya dayanam diyordm sonra güzeller güzeli bi kız tuttu elimi korkma anne ben oldukça sen bu acıyı çekmiyceksin dedi.tuğbacım evet çok zor durumdayız ama biz bu dünyadada ahirettede evlat büyüteceğiz inşaallah.sabretmeye çalışalım arkadaşm..aeo
allahım hepinize sabır versın ben okurken bile dayanamıyorum içim sızlıyor