Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Nasılsın canım biliyorum duygular aynı bende öyleyim sadece daha çok karıştı benimki biz 25 haftalik olduk Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah sabır korku ile bekliyorum... Pazartesi kontrole Gidicem İnş güzel haberlerle gelirim dualarım hep sizlerle
İnşaAllah Saglık la alırsın yavrunı kucağına içini ferah tut inşaAllah çok güzel haberler alacaksın bol bol dualaşalım ferahlayalım. Allah büyüktür

Merhaba
Ben geçtigimiz hafta 27 haftalik iken erken doğum yapmak durumunda kaldım . Ağır preeklampsi ile doğuma alındım. 22. Haftamda bebeğimde iugr gelişim geriliği yani plesantaya giden damarlarda daralma teşhisi konuldu.bebeğimin gelişimi haftasından 3 hafta geriden geliyordu.ben ve bebeğim 27.haftaya kadar dayanabildik.550 gr ağırlığında doğdu ve hemen nicu yogun bakım ünitesine alındı . 3 gün yasabildi yavrum. Bebegimi kaybedeli bugün 5.gün ve tarifsiz bir acı.Ama Allah onun için bunu hayırlı görmüştür diyip tevekkül ediyoruz.Hiç geçmeyecek gibi geliyor tabi ama duamiz bir daha böyle bir aciyi yaşamamak adına.
Başınız sağolsun bende 24. haftada doğum yaptım 580 gr doğdu 2 saat yaşayabildi oğlum anlayabiliyorum acılarınızı hiç geçmiyor acısı sadece bir an unutuyorsunuz rabbim yerini dolduracak evlatlar nasip eder inş :(

Aramıza malesef yeni melek anneleri katılmış çok üzüldüm Rabbim sabır versin cennette koklamak nasip etsin .. Ben geçen sene bu zamanlar dopum yaptım yavrum 12 gün yaşadı kaybettim ... Şimdi bi yavru daha bekliyorum .... Sezeryan la doğum yapan arkadaşlara sorum olucak lütfen yardım edin aklım gidecek yoksa.... Şimdi i ben sulandırıcı ve coraspin alıyorum acil bişey olsa nasıl sezeryan yapıcak lar beni ilacın etkisinimi beklerler birde bu hafta dikişler de hani diş ağrısı gibi bir zonklama olup geçiyor bu normalmi 35 haftaya kadar dayanırmı acaba çok korkuyorum yetişemenekten hastaneye acısı nasıl oluyo nerden anlaşılıyor bilmiyorum... Doktorum sadece acur biz bunu göremeyiz açınca açılmış deriz açılan yeri görmek mümkün değil dedi daha çok korktum

Aramıza malesef yeni melek anneleri katılmış çok üzüldüm Rabbim sabır versin cennette koklamak nasip etsin .. Ben geçen sene bu zamanlar dopum yaptım yavrum 12 gün yaşadı kaybettim ... Şimdi bi yavru daha bekliyorum .... Sezeryan la doğum yapan arkadaşlara sorum olucak lütfen yardım edin aklım gidecek yoksa.... Şimdi i ben sulandırıcı ve coraspin alıyorum acil bişey olsa nasıl sezeryan yapıcak lar beni ilacın etkisinimi beklerler birde bu hafta dikişler de hani diş ağrısı gibi bir zonklama olup geçiyor bu normalmi 35 haftaya kadar dayanırmı acaba çok korkuyorum yetişemenekten hastaneye acısı nasıl oluyo nerden anlaşılıyor bilmiyorum... Doktorum sadece acur biz bunu göremeyiz açınca açılmış deriz açılan yeri görmek mümkün değil dedi daha çok korktum
ARKADAŞIM ÖNCELİKLE BEBEĞİN HAYIRLI OLSUN, BNMDE İLK BEBEKLERİM ÜÇÜZDÜ VE CENNETE UÇTULAR, 6AY SONRA KIZIMA HAMİLE KALDIM VE 38. HAFTADA YİNE SEZERYANLA DOĞUM YAPTIM, DİKİŞLERİM AÇILACAK GİBİ ŞEYLER GETİRME AKLINA İLLAKİ OLACAK ACIMA İLK DOĞUMDA DA KARIN GENİŞLEDİKÇE ACIMA OLUYOR ZATEN. RABBİM SIKINTISIZ GÜNÜNDE YAVRUNA KAVUŞTURSUN İNŞALLAH...

ARKADAŞIM ÖNCELİKLE BEBEĞİN HAYIRLI OLSUN, BNMDE İLK BEBEKLERİM ÜÇÜZDÜ VE CENNETE UÇTULAR, 6AY SONRA KIZIMA HAMİLE KALDIM VE 38. HAFTADA YİNE SEZERYANLA DOĞUM YAPTIM, DİKİŞLERİM AÇILACAK GİBİ ŞEYLER GETİRME AKLINA İLLAKİ OLACAK ACIMA İLK DOĞUMDA DA KARIN GENİŞLEDİKÇE ACIMA OLUYOR ZATEN. RABBİM SIKINTISIZ GÜNÜNDE YAVRUNA KAVUŞTURSUN İNŞALLAH...
Amin canım sağol 36 37 de alınacak bebek şafağı görmeye azkaldı İnş Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin

15.nisan da 19 haftalık ikiz bebeklerimi erken doğumla kaybettim. 5cm açılma olmuş. Şuan loğusayım ama bebeksiz. Ilk günler anlamadım zaman geçtikçe daha zor oluyor. Birde yaşıyorlardı ama çok küçük oldukları için dayanamadilar. Kaç dk. Yaşadılar bilmiyorum. Gösterin dedim. Göstericez dediler
Göstermediler.

15.nisan da 19 haftalık ikiz bebeklerimi erken doğumla kaybettim. 5cm açılma olmuş. Şuan loğusayım ama bebeksiz. Ilk günler anlamadım zaman geçtikçe daha zor oluyor. Birde yaşıyorlardı ama çok küçük oldukları için dayanamadilar. Kaç dk. Yaşadılar bilmiyorum. Gösterin dedim. Göstericez dediler
Göstermediler.
Canım, çok zor biliyorum. 7.5 ay önce ben de erken doğumla kaybettim kızımı 22.haftada..ilk tüp bebeğimdi. O günden beri kendime gelemedim, bir yanım hep eksik, hep yarım, hep buruk, hep özlem..2.tüp bebek transferimi oldum, sonuç günümü bekliyorum, ama yavrumu o 235 gündür bir kez olsun çıkartamadım yüreğimden, hâlâ kanıyor. Ben de göremedim, sarılamadım, öpemedim ukte kaldı ama eşim fotoğrafını çekmiş, hergün onu öpüyorum, onunla konuşuyorum. Acısı çok zor ama sabrediyoruz. Sabırlar, ferahlıklar diliyorum. İnş kucağımıza alır yeni bebeklerimizi, onların sevgisini de yeni bebeciklerde yaşatırız.

Göstermediler.
başınız sağolsun acınızı sizden başkası anlayamaz Allah yerini yokluğunu dolduracak evlatlar nasip etsin bizlere

Canım, çok zor biliyorum. 7.5 ay önce ben de erken doğumla kaybettim kızımı 22.haftada..ilk tüp bebeğimdi. O günden beri kendime gelemedim, bir yanım hep eksik, hep yarım, hep buruk, hep özlem..2.tüp bebek transferimi oldum, sonuç günümü bekliyorum, ama yavrumu o 235 gündür bir kez olsun çıkartamadım yüreğimden, hâlâ kanıyor. Ben de göremedim, sarılamadım, öpemedim ukte kaldı ama eşim fotoğrafını çekmiş, hergün onu öpüyorum, onunla konuşuyorum. Acısı çok zor ama sabrediyoruz. Sabırlar, ferahlıklar diliyorum. İnş kucağımıza alır yeni bebeklerimizi, onların sevgisini de yeni bebeciklerde yaşatırız.
Benimde . Ilk tüp bebek denemem di. 2 transfer .ikiside tuttu. Dünyalar benim oldu. Çok zor bi hamilelik gecirdim. Miyomum vardı. 2 haftadır iyiydim . Ama keşke ağrım olsaydı kanamalarim olsaydida kuzularim. Gitmeseydi. Yine karnimda hissetseydim yavrularımı.

Benimde . Ilk tüp bebek denemem di. 2 transfer .ikiside tuttu. Dünyalar benim oldu. Çok zor bi hamilelik gecirdim. Miyomum vardı. 2 haftadır iyiydim . Ama keşke ağrım olsaydı kanamalarim olsaydida kuzularim. Gitmeseydi. Yine karnimda hissetseydim yavrularımı.
Çok çok iyi anlıyorum seni..o duyguyu hep yaşıyorum. Geçen yıl bugün transfer olmuş, yavrum ve kardeşini koymuşlardı karnıma. Kardeşi tutunmadı ama kızım tutunmuştu. Güzel yavrum, meleğim..

Merhaba benimde gelisme geriliginden 28 haftalik 26 ile uyumlu 770 gr 10 gun yaşadı. 9 ay oldu sezeryan olali. Simdi de 5 haftalik düşük yaptim. Siz de durumlar nedir. Tekrar ayni seyleri yasamamissinizdir ins. Ne gibi onlemler aldınız paylasirsaniz sevinirim

Göstermediler.
En son foruma nezaman girdiğimi bile hatırlamıyorum birşey bakmak için girdim sizin bildiriminizi gördüm.. 2bebeğimi kaybettim 1er sene arayla biri 16haftalık diğer 20... kaybedelide 3sene oldu acıları hala ilk gün ki gibi geçmiyor geçmeyecekte hatırlamadığım bir gün bile yok.. bebeğim oldu 1 yaşında şuan dizimde uyuyor ama cennet meleklerim yüreğimde sızı.. Başınız sağolsun Allah sabırlar versin...

Bende meleğimi kaybedeli 1sene 2 ay oldu şuan çok şükür yeni bebepim var Rabbim bütün melek annelerine sabır versin ve kucaklarına acılarını hafifletecek yavrular nasip etsin diye dua ettim doğumda... O acının yeri ayrı bitmiyor ama hafifleten bir can çok iyi geliyor .. Rabbim yardım etsin ve bütün isteyen kardeşlerime sağlıklı sıhhatli yavrular nasip etsin

Merhabalar. Ben de 1 hafta 16 haftalık ikizlerimi kaybetmek zorunda kaldım. Yaklaşık 1 aydın kanama şikayetim vardı. Bebeklerim benimleydi beni hiç bırakmamışlardı. Ancak meğersem kanamayla kese patlamış ve azar azar suyum gelmeye devam ediyormuş. Ve enfeksiyon değerlerim yükselmeye başladı. Antibiyotik tedavisi derken suları giderek azaldı ve doktor almak zorundayız dedi. Çok zordu gerçekten çok zordu onlardan ayrılmak ki zaten 2. Bebeğim ayrılmadı benden. Kanamam başladı ve beni apar topar ameliyathaneye aldılar. Çıktığımda beni terk etmişlerdi. Aşırı kanamam olmuş. Sabaha kadar 7 ünite kan ve sarı kan verildi. Kendimi teselli etmeye çalışıyorum. Belki bana birşey olacaktı belki bebeklerim büyüdüğünde problem olacaktı. Zor çok zor. 3. Tüp bebek denememde sahip olmuştum onlara. Hep dua ediyorum Rabbim kimseye yaşatmasın o acıları. Ve bizim gibi annelere sabır versin. Dualarımızı kabul eylesin bu mübarek günlerde....

Bende malesef 6 ay önce 24 haftalik erken doğum yaptım : (12 saat yasadi yavrum..acısı çok taze...pıhtılaşma cikti çok az ama nedenini ona baglamiyorlar enfeksiyon ve plasenta nin yanlış yerleşmesi diyorlar..çok korkuyorum tekrar hamilelik için

Back
X