Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Melek anneleri konuştum ama hemşirelerle konuşabildim! Durumu düne göre iyiye gidiyor dedi... hatta bgn akşam 5 de kontrolü var,, iyi çıkarsa solunum cihazından cıkartabiliriz dedi...
beslemeyede başlamışlar küçük küçük anne sütü vermeye başlamışlar 5cc kadar!
beyindeki kanamayla ilgili de takip yapıyorlarmış sürekli... Allah'a çok şükür bu zamana kadar en umutlu cümleleri kurdular bana.. 4 gündür öldürdüler!
Dualarınız sayesinde melek anneleri çok saolun, Allah razı olsun hepinizden! inşallah yine dularınızla kucağımada alıcam oğlumu! :)))

Melek anneleri konuştum ama hemşirelerle konuşabildim! Durumu düne göre iyiye gidiyor dedi... hatta bgn akşam 5 de kontrolü var,, iyi çıkarsa solunum cihazından cıkartabiliriz dedi...
beyindeki kanamayla ilgili de takip yapıyorlarmış sürekli... Allah'a çok şükür bu zamana kadar en umutlu cümleleri kurdular bana.. 4 gündür öldürdüler!
Dualarınız sayesinde melek anneleri çok saolun, Allah razı olsun hepinizden! inşallah yine dularınızla kucağımada alıcam oğlumu! :)))

mrb arkadaşlar ben geçmişi fazla okuyamadım bende prematüre bir bebek annesiyim 28 haftalık doğum yaptım bende kızım kuvözdeyken hergün gittim yanına daha dikişelerim alınmadan bile gittim ama onu orda öyle görünce kablolar ağzında burnunda ne bileyim ya zaten küçücüktü allahım kimseye yaşatmasın arkadaşım sende inş yüce rabbimin izniyle alacaksın kucağına evladını hiç kötü düşünme onun yanında hep güçlü ol dualarım senin ve küçük bebeyinle biz çıktık hastaneden kızım yanımda şimdi ama onu görüp geldikten sonra tekrar arayıp durumunu soruyodum kulağım hep telefondaydı şimdi yazılanları ağlayarak okuyorum erken doğumun ne olduğunu yaşayanlar biliyo 5 ccyle besleniyomuş çok güzel bişey benim kızım 1 ccyle başlamıştı beslenmeye anladığım kadarıyla erkende çıkıyo solunum cihazından bunlar çok güzel haberler eyer paylaşırsan burdan senin ve küçük paşanın sağlığını öğrenmek isterim oğlun allaha emanet inş alırsın kucağına oğlunu allah yardımcınız olsun arkadaşım

Canım bunlar çok güzel haberler çok sevindim. Bu kadar erken ventilatörden çıkarmayı düşündüklerine göre hastane misafirliğiniz uzun sürmeyecek inşallah. Allah sizi birbirinizden hiç ayırmasın. Bizi habersiz bırakma. Minik yaramazı da seni de çok öpüyorum.

canım maşallah haberler çok ii ,,,bebeğin 10 güne kalmaz çıkar inş. canımm ,,Rabbim sağlıcakla kavuştursun sizi:Saruboceq:

Melek canim tebrik ederim:teytey::teytey::dance::dance:
Senin adina cok sevindim rabbim sorunsuz bir hamilelik yasatip hayirlisiyla bebegini kucagina almayi nasip eder Insaallah.
Allah herkese nasip etsin AMiiiN
Amiiin canımm...Tez zamanda herkesten güzel haberler bekliyorum...

ayyy melekçim nasıl sevindim bilemezsin allah yusuf un ömrünü şimdiki miniğine versin inşallah sağlıkla kucağına al koklayarak büyüt inşallah.
Canım benim çok sağoll...

kızmelek hep hüzünlü yazılar yazıyoduk valla meleğin hepimizin moreline iyi geldi bak halaylar çektirdi...göbeğini sürüde bizlerde peşinden gelelim...
benim için meleğini (göbüşten) okşa...maşallah diyelim nazara gelmesin..sen de hamileliğinin son günü bile olsa bebeğinle hamileliğinle ilgili konuşmalarda herkese maşallah dedirt..sen bile kuzundan bahsederken söle...
Evet yaaa , burada halay çekeceğimiz benimde aklıma gelmedi...Canım maaşallah kelimesini söz dilimden düşürmicem...Peş peşe hamilelik haberleri gelecek ve bol bol halay çekicez inşaallah...

cok ama çok saolun arkadaşlar... Allah razı olsun hepinizden,, dualarınız bir gün size en mükemmel duygu, evlat duygusuyla geri döner İNŞALLAH!
sizlerin yazılarıyla umutlanıyorum inanın... ve daha güçlü inanıyorum oğlumun yaşayacağına...
biraz sonra doktoruyla konusacam telefonla... umarım güzel haberler alırım!

bu arada Melek76 tebrikler canım ya çok ama çok sevindim inan!!! İnşallah burdaki tüm melek anneleri senin gibi güzel haberlerle dönerler buraya!!!
Canım benim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim...Canım iyi haberler almışsın oğlundan , çok sevindim...En kısa zamanda doya doya koklarsın bebeğini inşaallah...Ben en kısa zamanda bebeğinin sağlığına kavuşacağına inanıyorum , dualarımız seninle canım...

melek 76 opuyorumnanaktan tebrik ederim inşallah bu sefer hiç bir sorun yaşamadan bebeğini kucaklarsın Allah herkese sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin

Seblev ,bebeğin enkısa sürede iyileşir ve sağlıkla evinize dönersiniz inşallah.Allah bebeğine ve tüm bebeklere şifa versin

ilk bebeğime hamile olduğumu anneler gününde öğrenmiş ve dünyam yıkılmıştı alınacağını biliyodum...öğretmenler gününde diğer hamileliğimi öğrenmiştim içimde hep korku vardı düşecek diye 1 hafta sonra gitti....daha sonraki hamileliğim yapayalnız kaldığım anda bana yoldaş geldi...sonrada melek oldu...
bu ay ki adetim 29 eylül benim doğum günümde 28 eylül..inşallah bu sefer bebeğim doğum günü hediiyesi olacak ve boş kucağımı dolduracak yeniden doğuşum olacak..allahım büyük bana hediyemi sağlıklı vakitli hayırlısıyla yollayacağına inanıyorum...

ilk bebeğime hamile olduğumu anneler gününde öğrenmiş ve dünyam yıkılmıştı alınacağını biliyodum...öğretmenler gününde diğer hamileliğimi öğrenmiştim içimde hep korku vardı düşecek diye 1 hafta sonra gitti....daha sonraki hamileliğim yapayalnız kaldığım anda bana yoldaş geldi...sonrada melek oldu...
bu ay ki adetim 29 eylül benim doğum günümde 28 eylül..inşallah bu sefer bebeğim doğum günü hediiyesi olacak ve boş kucağımı dolduracak yeniden doğuşum olacak..allahım büyük bana hediyemi sağlıklı vakitli hayırlısıyla yollayacağına inanıyorum...

Canım benim bende inşaallah şimdiki bebişim bayram hediyem olacak diye dua ettim hep ve buna gönülden inandım...Seninde şimdiki bebeğin doğum günü hediyen olur inşaallah...

inşallah melekcim..sen hamişsin bize bol boldua et..hamiş duası kabul olurmuş....
he birde benimiçin okşadınmı göbüşübakiimm...maşallah sana kuzuna..

Şuan gene ağlama nöbetindeyim.Levent Yüksel'in Karağaç şarkısını dinliyorum ve gözyaşlarım sel oldu.
Yar gidiyormusun,
Gitme,içimde bir korku var
Biliyor musun,böyle başlar ayrılıklar
GEL BıRAZ KOKUNU BIRAK
BAHARIMI AL,SOĞUKTUR ORALAR
AĞLIYOR MUSUN AĞLAMA
AYRILAN UĞURLAR
gurbete giden dönermi dönmez mi belli değil bilirim
BEN BıR KARAAĞAÇ GÖLGESı BULDUM CEBıMDE ÜMıTLERıM

Bebeğimi uzaklara gönderdim:a015: ve zamanı gelince yanına gideceğim.dilerim Allahım beni onunla cennette kavuşturur.kokusunu bile bilmiyorum bebeğimin dilerim onu cennette öpüp koklarım :çok üzgünüm:Allahım sabır ver bana ve tüm cennet kuşlarının annelerine

• Beğen
Reactions: 2k1
canım benim ya iftar vakti benide mahvettin allahıma sıgın bol bol dua et olurmu ben hepimiz için dua ediyorum canım benim
seblev canım süper haber allahım en kısa zamanda kucagınada almayı nasip edicek inşallah sabret duada bebegini mahrum bırakma...

Ördü kader ağlarını kırdı yine kollarımı ah
Tutamadım ellerin yağmur olsun
Sarıpta doyamadım
Öpemedim gül tenin baharın olsun
Sevipte kanamadım
Bir canım var al senin olsun
Bir canım var al senin olsun

bende bu şarkıda bitiyorum..meleğime duygularım...

• Beğen
Reactions: 2k1
inşallah melekcim..sen hamişsin bize bol boldua et..hamiş duası kabul olurmuş....
he birde benimiçin okşadınmı göbüşübakiimm...maşallah sana kuzuna..
Canım bütün dualarım hepimiz için...Söyle söylemez göbüşümü okşadım tabi :) Teyzesi isterde yapmazmıyım hiiiçç...

Rabbim gönlüne göre versin inş. canımm ,,, önce melek,:emir_bebek: sonra sen:emir_bebek: ve sonra bizlerinde göbüşleri bebekle :emir_bebek:dolsun inş..:Saruboceq:

nekoneko mahvettin beni hayatım yaa o günlere döndüm ruhlu halime...ne olur yıpratma kendini kuzunda üzülmesin bunları söylemek benim için hiç kolay değil biliosun...aynı yoldan geçtik çok engebeliydi bastırdım en azından ben...sende zamanla bastıracaksın..arada açıp baktığında kanayacak buda çok normal çünkü insanız...

melek76 öğütlerimizi dikkate aldığına sevindim canım bizler seni düşünüyoruz ve kuzunuda..kimseniin bilmesine gerek yok çünkü kimsenin içini bilemiyoruz maalesef..tekrardan hayırlı uğurlu olsun...

mhtp darısı başına arkadaşımm dilerim doğum günün unutlmaz olur inşallahhhh...

benide alın aranıza kızlar benim acım daha taptaze 15 günü bugün nazlımın gidişinin sizin gibi bebek planlarım yok benim şimdilik zamana hemde baya bi zamana ihtiyacım var nazlım 28 haftalık gelişme geriliği ve suyunun azalması nedeniyle mecburen sezeryanla dünyaya geldi 715 gram doğdu 49 gün küvöz mücadelesinden sonra kucağımıza alamadan bırakıp gitti bizi 15 gündür yok diğer meleklerin yanınada eklermisiniz benim meleğimi

nekoneko mahvettin beni hayatım yaa o günlere döndüm ruhlu halime...ne olur yıpratma kendini kuzunda üzülmesin bunları söylemek benim için hiç kolay değil biliosun...aynı yoldan geçtik çok engebeliydi bastırdım en azından ben...sende zamanla bastıracaksın..arada açıp baktığında kanayacak buda çok normal çünkü insanız...

melek76 öğütlerimizi dikkate aldığına sevindim canım bizler seni düşünüyoruz ve kuzunuda..kimseniin bilmesine gerek yok çünkü kimsenin içini bilemiyoruz maalesef..tekrardan hayırlı uğurlu olsun...

mhtp darısı başına arkadaşımm dilerim doğum günün unutlmaz olur inşallahhhh...

unuttunmu beni arkadaşım

Back
X