erken doğumla bebeğini kaybedenler

neri_27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2010
57
1
98
İstanbul
ARkadaşlar mrb..15.07.2012 de 23+2 günlükken erken doğum yaptım ve bebeğim 2 gün yaşadı..Sezeryanla doğum yaptım...Nefes bile alamıyorum şu an...Hiç bişeyden zevk almıyorum....BEnim gibi olan arkadaşlar lütfen duygularınızı paylaşırmısınız :(

Son düzenleme:
basın sagolsn arkadasım rabbim sabrını veresn cok zor bir durum yasadm cok iyi bilirm 18haftalık kaybettim bende bebegini neden kaybettigin belliyse seni rahim agzı yetmezligi yüzünden erken dogum yapanlar formuna davet ediyorm tabi sıkıntıt buysa cünkü senin gibi erken dogum yapaı bebegini kaybedn insanlr var seni daha iyi anlıcaklardr

Saol cnm ...Daha henüz doktoruma gitmedim ağustosun 4 ünde gidicem kontrolee..Doktorum bile çok şaşkın..Herşeyim çok normaldi...Cumartesi kontrole gidiyorum HErşeyin çok iyi tatile bile gidebilirsin dedi bana gecesi doğum yaptım..Bende anlamadım..Ama ben kesenin rahimden çıktığını gördüm...Doktorumu aradık hemen hastaneye gitmemizi söyledi...Gittiğimizde yapacak bişey yoktu doğum başlamıştı..:(((( yavrumu göremedim bile....çok zor bi durummm Rabbim kimseye yaşatmasın..VE bizim bebeğimiz tedaviyle aşılamayla olmuştu..Çok üzüldük çok yıprandımm..Ama herşey Rabbimden o verdi o aldı...Sen ne zaman yaşadın bu olayı...

Saol cnm ...Daha henüz doktoruma gitmedim ağustosun 4 ünde gidicem kontrolee..Doktorum bile çok şaşkın..Herşeyim çok normaldi...Cumartesi kontrole gidiyorum HErşeyin çok iyi tatile bile gidebilirsin dedi bana gecesi doğum yaptım..Bende anlamadım..Ama ben kesenin rahimden çıktığını gördüm...Doktorumu aradık hemen hastaneye gitmemizi söyledi...Gittiğimizde yapacak bişey yoktu doğum başlamıştı..:(((( yavrumu göremedim bile....çok zor bi durummm Rabbim kimseye yaşatmasın..VE bizim bebeğimiz tedaviyle aşılamayla olmuştu..Çok üzüldük çok yıprandımm..Ama herşey Rabbimden o verdi o aldı...Sen ne zaman yaşadın bu olayı...

bana eylülde bir sene olacak canım sayfayı kaybettim baya aradm bulamadm ondn cvp gec atıyorm kesen cıktıgında sancın yok muydu dogum yaparken sancın olmadımı böyle beklenmeyn dogumların genelde sebebi rahim agzı yetmezligi oluyo aman ihmal etme doktoruna görün insaallah rabbim bir daha göstermesn ben iki kez yasadm cok zor nekadar üzgn oldugunu tahmin edrim ben iki bebegimede cok kısa sürelerde kendiligindn hamile kaldm ama bende acımı unutmak için 9aydr ugrasıyorm hamilede kalamdm tedavi sürecnden gecmişsin zor bulup cabuk kaybetmek cok zordr eminm ben tedavi olmak bile istemiyorm yine kendiligindn olsun istiyorm ama ne olack bende bilmiyorm rabbim yardmcn olsun doktoruna görün insaallah bir daha göstermesn rabbim

İnşallah canım Rabbim annelik duygusunu hepimize tattırsın..Keseyi gördüğümde sancım yoktu 1 saat içinde sancım başladı...Normal doğum sancısını çektim ama bebek ters olduüğu için sezeryanla aldılar...RAhim ağzı yetmezliğinde sancı olmuyomurmuş sanırım öyle okudum burada..Ama ne kadar doğru bilmiyorum.Doktoruma sorucam...Rabbim bi daha bizi evlatlarımızla sınamaz İnşallah...En kısa zamanda yeniden gebe kalıp sağlıklı sıhhatlı zamanında kucağımıza almayı nasip etsin.....

İnşallah canım Rabbim annelik duygusunu hepimize tattırsın..Keseyi gördüğümde sancım yoktu 1 saat içinde sancım başladı...Normal doğum sancısını çektim ama bebek ters olduüğu için sezeryanla aldılar...RAhim ağzı yetmezliğinde sancı olmuyomurmuş sanırım öyle okudum burada..Ama ne kadar doğru bilmiyorum.Doktoruma sorucam...Rabbim bi daha bizi evlatlarımızla sınamaz İnşallah...En kısa zamanda yeniden gebe kalıp sağlıklı sıhhatlı zamanında kucağımıza almayı nasip etsin.....

tabi en iyisini doktor bilir ama benimde kese göründügünde rahmim acılmıstı ve hiç sancım yoktu zaten kese görünene kadar nasıl sancı yasamadm normalde yasaman gerekmezmiydi bir saatte dogurmk okadar büyük bir bebegi kolay degil daha uzun sürmesi gerekmez miydi ki bizim arkadaslarda bu teshis konupta dogum yaparken sancı cekenler var zaten bebek artık dogum asamasına gelmiş oluyo okadar sancı normal yinede ben kafanı karıstrmıs olmıyım iyi bir doktora git mutlaka ben 2.bebegimi göz göre göre kaybettim doktor hatası yüzünden insaallah rabbim bir daha aynı acıyı yasatmaz ve annelik duygusunu kaybederek degilde kucagımzda yasatır rabbim yardımcn olsun

arkadasım Allah sabır versin,bir daha da yasatmasın insallah
rahim agzı yetmeziliginde genelde agrısız acısız acılma olur(keseni gordgune gore acılma kendini hissettirmemis) ama dogumun kendisi elbette sancılı agrılı olur.Bir daha hamile kalmadan once mutlaka butun test ve tahlillerini yaptır,gerekirse gebe kaldıktan sonra 12-16 haftalar arası rahim agzına serklaj(dikiş)attır.Biz rahim agzı yetmezligi grubunda kalabalıgız,destek icin her zaman ugrayabilirsin.Allah´a emanet ol,cok guzel seyler olsun bundan sonra,acını bir nebze de olsa unuttursun dilerim.

tabi en iyisini doktor bilir ama benimde kese göründügünde rahmim acılmıstı ve hiç sancım yoktu zaten kese görünene kadar nasıl sancı yasamadm normalde yasaman gerekmezmiydi bir saatte dogurmk okadar büyük bir bebegi kolay degil daha uzun sürmesi gerekmez miydi ki bizim arkadaslarda bu teshis konupta dogum yaparken sancı cekenler var zaten bebek artık dogum asamasına gelmiş oluyo okadar sancı normal yinede ben kafanı karıstrmıs olmıyım iyi bir doktora git mutlaka ben 2.bebegimi göz göre göre kaybettim doktor hatası yüzünden insaallah rabbim bir daha aynı acıyı yasatmaz ve annelik duygusunu kaybederek degilde kucagımzda yasatır rabbim yardımcn olsun

14.07 gecesi karın ağrısıyla lavobaya gidiyorum ..Ve keseyi gördüm...Doktorumu aradık gece hemen hastaneye gitmemizi söyledi..Ağrım Sancım olmadı ...Ama 1 saat içinde normal doğum sancım başladı...Keseyi görmesem kendimi üşüttüm zannetip tekrar yatıcam ve muhtemelen 1 saat içinde sancılarımı evde çekicektim..Belki hastaneye bile yetişemezdim herhalde ...Çünkü ben 1 saat içinde 3.hastanede doğum yaptımm..Keseyi görmeseydim o kadar dayanabilirmiydim bilmiyorumm....Rabbim bize sabırlar versin....

arkadasım Allah sabır versin,bir daha da yasatmasın insallah
rahim agzı yetmeziliginde genelde agrısız acısız acılma olur(keseni gordgune gore acılma kendini hissettirmemis) ama dogumun kendisi elbette sancılı agrılı olur.Bir daha hamile kalmadan once mutlaka butun test ve tahlillerini yaptır,gerekirse gebe kaldıktan sonra 12-16 haftalar arası rahim agzına serklaj(dikiş)attır.Biz rahim agzı yetmezligi grubunda kalabalıgız,destek icin her zaman ugrayabilirsin.Allah´a emanet ol,cok guzel seyler olsun bundan sonra,acını bir nebze de olsa unuttursun dilerim.

Herşeyim çok normaldi doğum yaptığım gecenın gündüzünde doktora kontrole gittim bana tatile bile gidebilirsin dedi o kadar güzeldi herşeyim..Sebebi nedir çok merak ediyorum.. ama bu rahim ağzı açılmasını doktorlar tahmin edipte neden bakmıolar..Yada bu yetmezlik karından bakılınca belli olmuyomu..03 temmuda detaylı ultrasona girdimm..Orda da belli olmaz mı acaba ?

merhaba arkadaşlar öncelikle bebeğini kaybeden annelere başsağlığı diliyorum çok zor gerçekten bende yaşayan biri olarak sizi çok iyi anlıyorum rabbim hepimize sabır versin.bende 26 temmuz 2012de kızımı dünyaya getirdim ama minik kızım küçücük bedeniyle sadece 3 hafta dayanabildi ve onu kaybettik çok üzgünüm meleğimi çok özlüyorum :(

ARkadaşlar mrb..15.07.2012 de 23+2 günlükken erken doğum yaptım ve bebeğim 2 gün yaşadı..Sezeryanla doğum yaptım...Nefes bile alamıyorum şu an...Hiç bişeyden zevk almıyorum....BEnim gibi olan arkadaşlar lütfen duygularınızı paylaşırmısınız :(

O olayın uzerınden epey zaman gecmıs su an ben senin yasadıklarını yasıyorum lutfen ondan sonraki sureci anlatıp bana yardımcı ol

merhaba arkadaşlar öncelikle bebeğini kaybeden annelere başsağlığı diliyorum çok zor gerçekten bende yaşayan biri olarak sizi çok iyi anlıyorum rabbim hepimize sabır versin.bende 26 temmuz 2012de kızımı dünyaya getirdim ama minik kızım küçücük bedeniyle sadece 3 hafta dayanabildi ve onu kaybettik çok üzgünüm meleğimi çok özlüyorum :(

Tekrar bebek sahıbı oldunmu lutfen beni aydınlatırmısın

bende senden üç gün sonra 23 haftalık bebeğimi erken doğumla kaybettim sözler tarif edemiyor bu acıyı hayat durdu zaman durdu bu bir kabus olsa ben uyansam baksam hala bebeğim benimle Allahım biz acılı annelere büyük sabır versin

özür dilerim neri tarihi yanlış görmüşüm dalgınlıkla ben bu yıl temmuzda kaybettim bebeğimi Allah tüm melek annelerine güç versin sabır versin hepimize hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin inşallah

O olayın uzerınden epey zaman gecmıs su an ben senin yasadıklarını yasıyorum lutfen ondan sonraki sureci anlatıp bana yardımcı ol
Uzun zamandır girmiyordum bu siteye msj yeni gördüm cnm ne diyeceğimi bilemiyorum ben hala atlatabilmis değilim bu durumu bebeğini kaybetmek çok zor rabbim sanada sabırlar versin inşallah tez zamanda tekrar anne oluruz sende sezaryen mı oldun

Tekrar bebek sahıbı oldunmu lutfen beni aydınlatırmısın
Ben polikistik over hastasiyim cnm tedaviyle hamile kalmıştım doğumdan 6ay sonra tekrar tedaviye başladım
Mayıs ayında aşılama yaptırdım olmadı dün ikinci aşılama için tedaviye başladım bakalım nasip kısmet bu acı geçmiyo benimle hamile olanlar şimdi buyuttuler bebislerini kıskançlık değil ama insan düşünmeden edemiyo benim yavrumda şimdi yürüyecekti konusacakti belki anne anne diye peşimde dolasacakti allahım sabrini veriyo ama dayanmayıp napcaz ki

Çok Üzgünüm cnm rabbim sabırlar versin çok zor aynı şeyleri bende yaşadım bende tedaviyle hamile kaldım ve 24 haftalık doğum yaptım 3hafta yaşadı bebeğim kuvezde doğumdan sonra 1 kez aşılama yaptırdım olmadı dün ikinci aşılama için tedaviye başladım inş sende tez vakitte hamile kalıp yavruna sağlıkla kavusursun bendeki sorun rahim ağzı yetmezliği hamile kalınca dikiş uygulancak ihmal etme doktoruna git erken doğum nedenini öğren cnm ona göre tedbir alırsın

Back
X