erken doğumla bebeğini kaybedip ikinci bebeğini kucağına alanlar lütfen cevap!!!!!

hayat05

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2013
43
0
16
35
Amasya
merhaba arkadaslar ben temmuzda 5.5 aylık bebeğimi erken doğumla kaybettım normal doğum yaptım ama acı olan şey onun ağlamasını bile duyamadım ölü doğdu çünkü. şimdi tekrar hamılelık düşünüyorum ama ikincide böle olur dıye endıselıyım. benım gıbı erken doğum yapan anneler ikinci bebegınızın hamılelık suresı nekadardı normal süreç bıttımı yoksa erken dogum mu oldu lütfen tecrubelı olanlar cevaplarmısınız?

merhaba geçmiş olsun öncelikler. ben de 5,5 aylık bebeğimin suyu bitmesi sonucu doğum yaptım. ilk gebeliğimdi doktorlar kan pıhtılaşması testi yaptırmamı önerdiler ben de yaptırdım sonuc birşey çıkmadı. korunma sürem de bitmek üzere 3 ay korunun demişti doktor ama cesaretim yok daha.. sen ne düşünüyorsun ?

kızlar bende 1 hafta önce 3 buçuk aylık bebeğimi kaybettim, normal doğum yolu ile alınması gerekti ve ölü doğum yaptım çok üzücü ama 3 ay sonra bende tekrar hamile kalmak istiyorum korkularım tereddütlerim oldukça yüksek bende sizin gibi kararsızım

sorma canım başlarda hemen korunma sürem bitsin istiyordum şimdi bir adet dönemim kaldı bitmesine ama doktora gitmeye korkuyorum erteledikçe erteliyorum sanırım daha zamanı var hepimiz için..

sanada gecmıs oldun canım benımde ılk bebegımdı benımkının nedenı bebek eşten ayrılmıstı ve acılmama olmustu önce dikiş attılar bekledık ama olmadı malesef benm 5 ay bıttı artık ıstıyorum rabbım nasıp ederse evet korkum var ama allah ne yazarsa onu yasıyoruz ne kadar beklesekde kaderımızde ne varsa o olacak bence doktorun tamam derse bekleme ben artık o heyecanı tekrar yasamak ıstıyorum ınsallah rabbım saglıklı bebekler nasıp eder hepımıze

gecmıs olsun canım rabbım bıdaha yasatmasın hıcbırımıze. evet korku tereddut bendede var ama nereye kadar 1 senede gecse 10 senede gecse unutmucazkı olanaları 10 sene sonrada hamıle kalsam gene yasıycam bu korkuları tek caremız dua edıp beklemek hepımız ıcın hayırlısı olsun

selam canım neler yapıyorsun?

bende erken doğum yaptım 34 haftalıktı, sezeryan oldum , bebeğim 24 gün küvezde yaşadı ciğerleri gelişmemişti , ben ilk zamanlar aslaa diyordum , zaman geçtikçe tekrardan bebeğim olsun istedim 2 buçuk sene sonra tekrardan denedik , tedaviyle oluyordu hamileliklerim , şükür kızımı kucağıma aldım 3 yaşında , Rabbim isteyen herkese nasip etsin ,, eşim ve kızım şu an bir tane daha istiyor bende o sebeple korkular yaşıyorum ,çünkü 2. hamileliğimde pek normal geçmedi ,hep yattım risk hep vardı tansiyonum çıktı sancılarım oluyordu , erken doğumun sebebide kanda pıhtılaşma vardı kan sulandırıcı iğne kullandım 9 ay,

geçmıs olsn canım rabbım kızını saglıkla buyutmeyı nasıp etsın. inşallah güzel duan içi saol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…