Premature Bebekler Erken dogumm

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Hayallerdunyasi

Çareler çaresiz..
Kayıtlı Üye
7 Mart 2017
73
75
18
Kizlar meraba.35+3 haftalik hamileyim.nst de sancilarimin cikmasi sebebiyle 8 gundur hastanede tedavi goruyorum.bebegimin kilosu 2800 gram suan doktor acilmam ve sancim oldgunu ama 37. Haftaya gelmek icin ilacla gebeligi devam ettrdigini soyluyor.ve 37. Haftaya gelemeden dogum olursa normal dogum olmaz kesnlikle sezeryana alinir diyo.erken dogum yapip ta normal diguranlar var mi acaba :110:

ben 32 haftalık doğum yaptım. doktorum normal olsun diye zorlamasına rağmen ve 3 saat bekletti sık dişini normal olacak diye ama ben dayanamadım,isteğe bağlı sezeryan oldu .bundan önceki doğumlarımın 1 i ,30 haftalık normal doğum biri 29+ 5 di sanırım oda nomal

Ve cok daha erken sizinki o_OBana inatla 37 dolmazsa sezeryan olmak zorunda diyo acilmam da olmasna ragmen ne yapacagmi bilemedim :kızgın:

Kizlar meraba.35+3 haftalik hamileyim.nst de sancilarimin cikmasi sebebiyle 8 gundur hastanede tedavi goruyorum.bebegimin kilosu 2800 gram suan doktor acilmam ve sancim oldgunu ama 37. Haftaya gelmek icin ilacla gebeligi devam ettrdigini soyluyor.ve 37. Haftaya gelemeden dogum olursa normal dogum olmaz kesnlikle sezeryana alinir diyo.erken dogum yapip ta normal diguranlar var mi acaba :110:

Sezeryan olur diye dusunuyorum

Canim doktorun azizligine ugradim sanirim hastaneden kendi istegimle ciktim baska doktora gttim herhangi bi aciklik yok ve sancilar normal seviyede suan sezeryanlik bi durumun yok dedi doktor sdce dnlen dedi zaten 36+5 olduk :)

Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah ☺️

Back
X