6 haftalıksa doktorunuza söyleyin çünkü kese falan oluşmuşturArkadaşlar merhaba 6 haftalık gebelikte gelen kahve rengi akıntı normal mi yada daha önce yaşayan oldu mu nasıl sonuçlandı
Evet keseyi geçen hafta gördük progestan yazdı doktorum günde 1 kere kullan dedi ama bugün kahve rengi akıntı olunca aradım ve günde 3 kereye çıkarmamı ve 8 saatte 1 olcak şekilde kullanmamı söyledi6 haftalıksa doktorunuza söyleyin çünkü kese falan oluşmuştur
Düşük önleyici fitil falan başlar
Gebelikte hiçbir lekelenme normal karşılanmamalı bana göre.
Tahmin ettiğim gibi.Evet keseyi geçen hafta gördük progestan yazdı doktorum günde 1 kere kullan dedi ama bugün kahve rengi akıntı olunca aradım ve günde 3 kereye çıkarmamı ve 8 saatte 1 olcak şekilde kullanmamı söyledi
Hayır olmuyo ama akıntının devamı geliyo günlük ped de 1 2 damla olcak şekildeTahmin ettiğim gibi.
İlişki falan olmuyordur zaten.
Dikkat edin ağır iş yapmayın sadece yatın mis gibisürekli akıntı değil dimi bir kez geldi
Gebeliğimin 4. Haftası civarı kanama nedeniyle progestan başladım. Günde 2 şeklinde alıyordum. 8. Hafta civarına kadar da kahverengi lekelenme devam etti. Korkmayın, kahverengi akıntı kırmızı renk almadıkça bazı gebeliklerde olabiliyor sanırım. Birde mümkün olduğunca uzanıp dinlenmeye çalışın. Ben yorulduğum günler kahverengi lekelenmem artıyorduBenzer durumu yaşayanlar yada bilgisi olanlar yok mu
Ama bebeğinizle ilgili bi sorun olmadı değil miGebeliğimin 4. Haftası civarı kanama nedeniyle progestan başladım. Günde 2 şeklinde alıyordum. 8. Hafta civarına kadar da kahverengi lekelenme devam etti. Korkmayın, kahverengi akıntı kırmızı renk almadıkça bazı gebeliklerde olabiliyor sanırım. Birde mümkün olduğunca uzanıp dinlenmeye çalışın. Ben yorulduğum günler kahverengi lekelenmem artıyordu
Bende yaşiyorum progesteron ignesi oluyorum ve dufaston kullaniyorum doktoruna soyle muhtemelen yazicakdir sanada progesteron yetmezliginde kahverengi akintilar kanamalar oluyorArkadaşlar merhaba 6 haftalık gebelikte gelen kahve rengi akıntı normal mi yada daha önce yaşayan oldu mu nasıl sonuçlandı
Çok şükür her hangi bir sorun çıkmadı, ki ben de sizinle benzer korkulardan doktorun çağırdığı zamanları bekleyemeyip haftada bir kontrole gitmiştim. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimiziAma bebeğinizle ilgili bi sorun olmadı değil mi
Telefonla görüştüğümüzde progesteron fitili günde 1 kullanırken 3e çıkarmamı söyledi bugün o şekilde kullandım normalde cuma günüydü randevumuz ama yarın gidicem inşallah bi problem yoktur sizin nasıl başladı miktarı yoğunluğu ne dereceydi acaba şuan nasılsınızBende yaşiyorum progesteron ignesi oluyorum ve dufaston kullaniyorum doktoruna soyle muhtemelen yazicakdir sanada progesteron yetmezliginde kahverengi akintilar kanamalar oluyor
Çok sevindim adınıza inşallah yaÇok şükür her hangi bir sorun çıkmadı, ki ben de sizinle benzer korkulardan doktorun çağırdığı zamanları bekleyemeyip haftada bir kontrole gitmiştim. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
Aynı durumdayız gibi, evham benim diğer adım olacak bu süreçte sanki. Mesela bu gün kasıklarımda ve karnımın alt bölgesinde biraz fazla ağrı var diye stres oluyorum.Çok sevindim adınıza inşallah yabide ilk olduğu için tecrübesizlikten dolayı mıdır bilmem herşeye çok fazla evhamlanıyorum bişey olucak diye
Ben kulağımın arkasında çıkan bi kabartıyı bile buna bağlayıp bütün gün araştırdım dertlendim bu süreci nasıl geçiricem hiç bi fikrim yok yarını iple çekiyorum bu akıntı için doktor ne söyliycek merakından deliriyorum Rabbim yardımcımız olsun cümlemizin sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip eylesinAynı durumdayız gibi, evham benim diğer adım olacak bu süreçte sanki. Mesela bu gün kasıklarımda ve karnımın alt bölgesinde biraz fazla ağrı var diye stres oluyorum.
Ben kulağımın arkasında çıkan bi kabartıyı bile buna bağlayıp bütün gün araştırdım dertlendim bu süreci nasıl geçiricem hiç bi fikrim yok yarını iple çekiyorum bu akıntı için doktor ne söyliycek merakından deliriyorum Rabbim yardımcımız olsun cümlemizin sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip eylesin
Çok amin inşallah böyle sorunlar yaşayan herkesin Rabbim yardımcısı olsun inşallahAmin inşallah, yarın inanıyorum ki doktorunuz sizi rahatlatacaktır. En güzel şekilde geçsin süreciniz
Bende 5 haftada kahve rengi lekelenme şeklinde başladi az az degiyordu çok degil ama hemen doktora gittim.zaten kanama alani filan yok ama geliyordu o yuzden doktor bunlari yazdi ignem durunca bir an kan degdi yine gittim kan gorunce korkdum acikcasi ama yine bir sorun gorulmedi o yuzden progesterona devam ediyorum şu anda 8haftadayim leke azalmiṣ durumda bazen peceteye silince geliyor igneden bikdim açikcasi ama akintiyi durduran en onemlisi o 1 gun arayla yaptiriyorumTelefonla görüştüğümüzde progesteron fitili günde 1 kullanırken 3e çıkarmamı söyledi bugün o şekilde kullandım normalde cuma günüydü randevumuz ama yarın gidicem inşallah bi problem yoktur sizin nasıl başladı miktarı yoğunluğu ne dereceydi acaba şuan nasılsınız
Çok geçmiş olsun canım inşallah hayırlı sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip eder RabbimBende 5 haftada kahve rengi lekelenme şeklinde başladi az az degiyordu çok degil ama hemen doktora gittim.zaten kanama alani filan yok ama geliyordu o yuzden doktor bunlari yazdi ignem durunca bir an kan degdi yine gittim kan gorunce korkdum acikcasi ama yine bir sorun gorulmedi o yuzden progesterona devam ediyorum şu anda 8haftadayim leke azalmiṣ durumda bazen peceteye silince geliyor igneden bikdim açikcasi ama akintiyi durduran en onemlisi o 1 gun arayla yaptiriyorumumarim saglicakla bebeklerimizi kucagimiza aliriz inşallah
Sagol canım aminnÇok geçmiş olsun canım inşallah hayırlı sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip eder Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?