Erken dönem gebelik koyu renk akıntı

1nr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2022
134
54
28
28
Arkadaşlar merhaba 6 haftalık gebelikte gelen kahve rengi akıntı normal mi yada daha önce yaşayan oldu mu nasıl sonuçlandı

Arkadaşlar merhaba 6 haftalık gebelikte gelen kahve rengi akıntı normal mi yada daha önce yaşayan oldu mu nasıl sonuçlandı
6 haftalıksa doktorunuza söyleyin çünkü kese falan oluşmuştur
Düşük önleyici fitil falan başlar
Gebelikte hiçbir lekelenme normal karşılanmamalı bana göre.

6 haftalıksa doktorunuza söyleyin çünkü kese falan oluşmuştur
Düşük önleyici fitil falan başlar
Gebelikte hiçbir lekelenme normal karşılanmamalı bana göre.
Evet keseyi geçen hafta gördük progestan yazdı doktorum günde 1 kere kullan dedi ama bugün kahve rengi akıntı olunca aradım ve günde 3 kereye çıkarmamı ve 8 saatte 1 olcak şekilde kullanmamı söyledi

Evet keseyi geçen hafta gördük progestan yazdı doktorum günde 1 kere kullan dedi ama bugün kahve rengi akıntı olunca aradım ve günde 3 kereye çıkarmamı ve 8 saatte 1 olcak şekilde kullanmamı söyledi
Tahmin ettiğim gibi.
İlişki falan olmuyordur zaten.
Dikkat edin ağır iş yapmayın sadece yatın mis gibi sürekli akıntı değil dimi bir kez geldi

Tahmin ettiğim gibi.
İlişki falan olmuyordur zaten.
Dikkat edin ağır iş yapmayın sadece yatın mis gibi sürekli akıntı değil dimi bir kez geldi
Hayır olmuyo ama akıntının devamı geliyo günlük ped de 1 2 damla olcak şekilde

Benzer durumu yaşayanlar yada bilgisi olanlar yok mu

Benzer durumu yaşayanlar yada bilgisi olanlar yok mu
Gebeliğimin 4. Haftası civarı kanama nedeniyle progestan başladım. Günde 2 şeklinde alıyordum. 8. Hafta civarına kadar da kahverengi lekelenme devam etti. Korkmayın, kahverengi akıntı kırmızı renk almadıkça bazı gebeliklerde olabiliyor sanırım. Birde mümkün olduğunca uzanıp dinlenmeye çalışın. Ben yorulduğum günler kahverengi lekelenmem artıyordu

Ama bebeğinizle ilgili bi sorun olmadı değil mi

Bende yaşiyorum progesteron ignesi oluyorum ve dufaston kullaniyorum doktoruna soyle muhtemelen yazicakdir sanada progesteron yetmezliginde kahverengi akintilar kanamalar oluyor

Ama bebeğinizle ilgili bi sorun olmadı değil mi
Çok şükür her hangi bir sorun çıkmadı, ki ben de sizinle benzer korkulardan doktorun çağırdığı zamanları bekleyemeyip haftada bir kontrole gitmiştim. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi

Bende yaşiyorum progesteron ignesi oluyorum ve dufaston kullaniyorum doktoruna soyle muhtemelen yazicakdir sanada progesteron yetmezliginde kahverengi akintilar kanamalar oluyor
Telefonla görüştüğümüzde progesteron fitili günde 1 kullanırken 3e çıkarmamı söyledi bugün o şekilde kullandım normalde cuma günüydü randevumuz ama yarın gidicem inşallah bi problem yoktur sizin nasıl başladı miktarı yoğunluğu ne dereceydi acaba şuan nasılsınız

Çok sevindim adınıza inşallah ya bide ilk olduğu için tecrübesizlikten dolayı mıdır bilmem herşeye çok fazla evhamlanıyorum bişey olucak diye

Çok sevindim adınıza inşallah ya bide ilk olduğu için tecrübesizlikten dolayı mıdır bilmem herşeye çok fazla evhamlanıyorum bişey olucak diye
Aynı durumdayız gibi, evham benim diğer adım olacak bu süreçte sanki. Mesela bu gün kasıklarımda ve karnımın alt bölgesinde biraz fazla ağrı var diye stres oluyorum.

Aynı durumdayız gibi, evham benim diğer adım olacak bu süreçte sanki. Mesela bu gün kasıklarımda ve karnımın alt bölgesinde biraz fazla ağrı var diye stres oluyorum.
Ben kulağımın arkasında çıkan bi kabartıyı bile buna bağlayıp bütün gün araştırdım dertlendim bu süreci nasıl geçiricem hiç bi fikrim yok yarını iple çekiyorum bu akıntı için doktor ne söyliycek merakından deliriyorum Rabbim yardımcımız olsun cümlemizin sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip eylesin

Amin inşallah, yarın inanıyorum ki doktorunuz sizi rahatlatacaktır. En güzel şekilde geçsin süreciniz

Amin inşallah, yarın inanıyorum ki doktorunuz sizi rahatlatacaktır. En güzel şekilde geçsin süreciniz
Çok amin inşallah böyle sorunlar yaşayan herkesin Rabbim yardımcısı olsun inşallah sizede çok teşekkür ederim sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi

Bende 5 haftada kahve rengi lekelenme şeklinde başladi az az degiyordu çok degil ama hemen doktora gittim.zaten kanama alani filan yok ama geliyordu o yuzden doktor bunlari yazdi ignem durunca bir an kan degdi yine gittim kan gorunce korkdum acikcasi ama yine bir sorun gorulmedi o yuzden progesterona devam ediyorum şu anda 8haftadayim leke azalmiṣ durumda bazen peceteye silince geliyor igneden bikdim açikcasi ama akintiyi durduran en onemlisi o 1 gun arayla yaptiriyorum umarim saglicakla bebeklerimizi kucagimiza aliriz inşallah

Çok geçmiş olsun canım inşallah hayırlı sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip eder Rabbim

Selam canlarim .hepimiz ayni sorundan burdayiz sanirim su an ki gunce durumunuz nedir bende 5 bucuk haftaligim tup bebekle bes gundur gecmeyen kahverengi akintim var. Keseyi gormustuk . Fikir verirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…