Erken donem hamilelikte nefes darlığı ?

haklısınız ama sağlıkçılarda iş maalesef bira değişik daha dün konuştum kendi hastanemde gündüz çalışma raporu almak için vermek istemiyorlar bizi böyle canımız çıkana kadar kullanmaya devam, geçenlerde bir gün rapor almam gerekti onu bile kabul etmemek için ne kadar çok direndiler, ilginiz için teşekkürler
Bende sağlıkçıyım anlıyorum ama hakkınız var ve kullanın işverenin inisiyatifinde olan bi durum değil bu kanun var yani hem gece çalıştırmaz hemde saat olarak fazla çalıştıramaz.

Bende sağlıkçıyım anlıyorum ama hakkınız var ve kullanın işverenin inisiyatifinde olan bi durum değil bu kanun var yani hem gece çalıştırmaz hemde saat olarak fazla çalıştıramaz.

Keseyi görmeden hamile bile demek istemiyorlar ve rapor vermiyorlar:KK12: özele gidicem en kısa zamanda

Kanın nasıl???
Kansızlığım yok hemoglobin 14,8 ile hamileliği öğrendim ama 1 hafta içinde 13,5 a indi halen iyi bir değer olmasına ve kanamam olmamasına rağmen 1,5 birim düşmesi ilginç. Hatta az önce acile gittim kan tahlili aldılar sadece demir oranıma bakılmadı hiç muhtemelen o düşük şuanki hemoglobin değerim de 13,28 olmuş yavaş yavaş azalıyor

Back
X