slm 13+3 günlük hamileyim. ihtimal 14 mart doğum yapacam ama sezeryan olacağımdan 2 hafta erken alınacak bebeğim. 2,5 aylık olduğundan beri karnımda sanki eğilince çubuk gibi bişey sokuyor. bu bebek tekmesi olabilir mi. doktorum olamaz diyor ama hamileliğimden sonra başladı ve her geçen gün artıyor bu tekmeler.dinlenirken oluyor. ve bu ikinci hamileliğim bir yıl önce bir kız çocuğu dünyaya getirdim
slm 13+3 günlük hamileyim. Ihtimal 14 mart doğum yapacam ama sezeryan olacağımdan 2 hafta erken alınacak bebeğim. 2,5 aylık olduğundan beri karnımda sanki eğilince çubuk gibi bişey sokuyor. Bu bebek tekmesi olabilir mi. Doktorum olamaz diyor ama hamileliğimden sonra başladı ve her geçen gün artıyor bu tekmeler.dinlenirken oluyor. Ve bu ikinci hamileliğim bir yıl önce bir kız çocuğu dünyaya getirdim
kızımın ilk hareketini 5 aylıkken yere eğildiğimde hissetmiştim ve aynı ağrıydı. sadece erkenden hissettiğim için acaba diyorum. beni iki büklüm ediyorsun anne vuruşu gibi gelmişti kızımdaki şimdide öyle bir sancı oluyor ve geceleri vede hamilelikten sonra diye acaba dedim. deneyimli sayılırım ama yinede anlam veremedim bu sancıya