erken düşükte kürtaj gereklimi?

bsremn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
13
8
37
Arkadaşlar malesef bebeğim gitti :'( pembemsi akıntılarla başlayan yoğun kanama hafif adet sancısı meğer düşükmüş.. 4 haftalıktı daha sevincim bile yarıda kaldı :KK43: sorum şu dün hastaneye gittim önce kürtaj dedi sonra ben istemiyorum deyince doktorların larısı kürtaj şarj yarısı erken gebelik olduğu için şart değil vücut kendi atar dedi.. cuma günü başka hastaneden randevu aldım ama benim gibi erken düşük yapan varmı kürtajdan çok korkuyorum kendiliğinden düşermi parçası...

Arkadaşlar malesef bebeğim gitti :'( pembemsi akıntılarla başlayan yoğun kanama hafif adet sancısı meğer düşükmüş.. 4 haftalıktı daha sevincim bile yarıda kaldı :KK43: sorum şu dün hastaneye gittim önce kürtaj dedi sonra ben istemiyorum deyince doktorların larısı kürtaj şarj yarısı erken gebelik olduğu için şart değil vücut kendi atar dedi.. cuma günü başka hastaneden randevu aldım ama benim gibi erken düşük yapan varmı kürtajdan çok korkuyorum kendiliğinden düşermi parçası...
1 hafta falan beklemen gerekli. 4. Haftada dusuk geneldd kimyasal gebelik diye geciyo. Zaten bu kadar erken kurtajda sakincaliymis. 1 hafta bekle kontrole gittiginde rahim icinde hala?parca varsa kurtaj o zaman olasılık. Cok gecmis olsun

BNDE 6 HAFLIK BI DUSUK YAPTIM KASIM AYINDA KURTAJ OLMADIM DOKTOR KENDILIGINDEN DUSMUS DEDI BNCE GEREK OLMAZ KURTAJA TAM GELISMEDIGI ICIN BUYUK OLMADIGI ICIN DUSUO DIKKAT ET DINLEN BOL BOL SU IC DOKTORUN BANA DEDIGI BUNLARDI UC AY KORUN GEBELIK DUSUNUYOSAN FOLIK ASIT KULLANIRSIN BNM DOKUZ AY OLDU HALA GEBE KALAMADIM

benim doktorum mecbur kalunmadıkça kürtaj önermiyorum dedi. kendiliğinden düşmesi bekleyeceğiz dedi ve düşük yaptım 3 günde. benimki 6 haftalıktı.

Teşekkürler arkadaşlar.. Bugün tekrar fakülte hastanesine kontrole gittim kanamam durduğu için parçada duruyomuş bi ilaç verdi kalan parçada düşsün diye 3 gün kullanıcam fitil olarak.. cytotec galiba ismi kanama ve karın ağrısı yapıyomuş.. kullanan varmı acaba :KK43: minik bi parça kalmış sadece.. eğer o düşmezse işlem yaparız dedi inşallah gerek kalmaz... bebeğin benim kanımdaki değerlerine baktılar sağlıklı değilmiş ondan düşmüş dedi dr :/

X