- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
- Konu Sahibi Kuzeymasal
en azından konu boşanmak istemiyorum kocamı seviyorum ile bitmemiş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kusura bakma o zaman bir önceki konunu takip ediyorum ben kocanı seviyorsun diye aklımda kalmış. Derdin sadece kv diye anlamıştım. Eşinde sana destek oluyor gibi anlatmıştın o yüzden..Ben kocam cok iyi cok seviyorym bosanmak istemiyorum dedigimi hatirlamiyorum.
Ben oyle bi konu acmadimda soylemedmde karistirmissindiren azından konu boşanmak istemiyorum kocamı seviyorum ile bitmemiş.
Ben oyle bi konu acmadimda soylemedmde karistirmissindir
Haklisin bende bosanmayi gitmeyi cok istiyorum ama nereye gidicem oglum daha kucucuk nasil yapicam edicem hic bilmiyorumAllah yardımcı olsun.. Sizi ezen saygısı olmayan bir yerde 1 dk. Bile durmayın. Kendinizi yıpratmak tan başka bir şey olmaz.
Başlığına cevap vereyim ben 18'de evlendi şuan 19 yaşındayım boşanma sürecindeyim.. Kimseyi dinleme kendin için yaşa. Bir sen daha yok, dünyaya bir daha gelmeyeceksin.
Evet bosanmak istiyorum ama korkuyorumda oldururum diye tehdit ediyo onun olmiycaksam kimsenin olamazmisimyok onu kastetmedim. genelde öyle bitiyor bu konular. sen en azından boşanıcam filan diyosun.
Evet bosanmak istiyorum ama korkuyorumda oldururum diye tehdit ediyo onun olmiycaksam kimsenin olamazmisim
tekrar ailene sığınsan evden mi kovarlar seni? onlara bu evden sadece cesedim çıkar desen,hani kocama geri gönderirseniz intihar ederim desen, ufak bir kriz geçirsen falan belki göndermez ailen.kızlar eşimle 6 sene cıktım orta okulda lise bitince aklıma girdi kaçtım sonra babamlarla barıştım düğünümüz falan oldu sözde takı paralarıyla ev alıcaklardı takılarım çalındı kimin çaldıgınıda biliyorum ama kimseye bişey demiyorum cünkü ben su clu cıkıcam suan ortada ne ev var ne bişe annesi babasıyla yasıyoruz oda babasının yanında calısıyo suan 300 tl haftalık alıyo önceden 200 alıyodu sonra hamile kaldım 18 de kaçtım 19 yasında oglum dogdu suan 9 aylık 1 bucuk senedir evliyiz ve herşeyi sorun ediyo giyimimden tut sacıma herseyime karısıyo neredeyse tuvalete giderken bile haber vericem vuruyo yapma diyorum acıyo ben öyle dedkçe daha cok vuruyo şakaymış ona göre sonra cürüyo vurdugu yerler ben sert vurmadımki diyo dünde oglumu sallıyodum geldi kaburgama 3 kere tekme attı neymiş çingeneler gibi konusuyomusum ben konusmam öyle nasıl degiştireyim bide kusura bakma biraz sert vurdum diyo erkek diye hersey yaparmış edermiş karısamazmısım ama ben onu dinlemek zorundaymısım iki gündür dinlemiyorum pantolon giyiyorum cünkü artk sabrım kalmadı dinlemek bile istemiyorum neden dinlememişim diye takmıyo beni istedgi zaman istedigi yere cıkıyo sen oturcaksın evde biyere cıkmıcaksın ben erkegim diyo askere gidicekti erteletti 2 sene dövdüğünde diyorumki babama anlatayım alır bidaha vermez beni sana diyorum baban dövsemde beni haklı buluyo diyo korkusu yok bosanıcam diye tedit ediyorum biraz yumusuyo ertesi gün gene aynı ailesi desen başlı başına acaip insanlar evde cocuk var dogalgazı actırmıyo para gelcek diye bişey yapsam görmezler yapmasam hemen laf sokar nedn yapmadın etmedin yaranamıyorum kendsi hep gezer arkdslrıyla cafelerde yemklerde orda burda herseyi benden bekliyo ısık actırmıyo evde neymiş cok para gelcekmiş anasını satayım bıktım herkesten en sonunda paramı toplayıp verdigi harclıkları kenra koyuyorum bankadada bi kaç milyar var işede giricem biriktiricem belirli bi miktar olunca bırakıp gidicem baska biyere evimi alıcam calısıcam cocuguma bakıcam ailemin yanınada d önmek istemiyorum babam millet ne der diye düşündügü icin her döndügümde eve beni zorla bagıra bagıra barıstırdı sorsanız lafta beni kabulleniyo gül gibi bakar bize ama işler ciidiye bindiginde hemen geri adım atıyo o yüzden istemiyorum bana akıl verin nasıl yapıcam gercekten bosanmak istiyorum katlanılcak gibi degil erken evlendim bunun icin kim bi lir kaç kişi saçma sapan seyler yazıcak pişmanım elimde olsa geri alıcam zamanı ama olan olmus elimden bişey gelmiyo yargılamaya gerek yok
Sonuna kadar haklisiniz ama konu sahibi bu dediklerinizi yapamaz gibi geldi.Baba si mutlaka geri gönderir esinin yaninasiz bi boşanmak için adım atın. polise gidin. gerekli tedbirleri alın. ne olacak yani ömrünüzün sonuna kadar adamdan dayak mı yiyeceksiniz?
Sonuna kadar haklisiniz ama konu sahibi bu dediklerinizi yapamaz gibi geldi.Baba si mutlaka geri gönderir esinin yanina
Yahu kadin zaten yazmış pişmanım diye ne gerek var şimdi niye erken evlendin?
Niye çocuk yaptin? Diye kendi merakinzii gidermek icin sorular sormaya..
Canım sen aynen düşünceni gecir hayata biriktir parani en azindan 1 yillik kirani biriktir.
Tabiki bunu konu sahibinden baskasi bilemez kaynana kayinbaba derdi çekeceğine git kendi annenin babanin lafini cek derim...ya göndermek derken mesela eşyaları toplayıp kapının önüne mi bırakıcak? eğer o yoksa tüm lafları çekerim babamın evinde kalırım. hatta koca dayağı yiyeceğime baba dayağı yerim, bu kadar net.
o manyaklarla aynı evde yaşayacağına git babanın kapısında yat ağla daha iyi. eşin sana kıyar ama baban kıyamaz, acır illa ki.Cok sagol katiliyorum sana