Erken gebelik belirtiler, hissettiklerimiz...

Manolya87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2015
17
7
38
Merhaba arkaslar bende yeni uye oldum.28yasindayim 9.5 aylık evliyim 5.5 haftalikta hamileyim. Önce sağlık ocağından kan testi yaptirmistim 25 nisanda beta 287 cikti. Sonra bir hafta sonrasinda da kadin doguma gittim.Saglik ocagi kadin doguma gitsenee kese gorulmez cok kucuk dedi ama gittigimde gördü doktor 287 den baya bi yukseldi sanirim bir hafta icinde. Cok sevindim doktorda bir hafta sonra gel kalp atislarina bakalim dedi dun gittim ama maalesef kalp atisini duyamadik cok kucuk oldugu icin ve de gec dollenme sonucu oldugu icin cok kucukmus.5.5 hafta dedi bana ama sanki daha kucuk gibi hic bise anlamadim hamile gibi hissetmiyorum bas donmesi simdi daha yeni basladi o da dr dun bi vitamin verdi decavit diye onu kullandiktan sonra oldu.onun dışında mide bulantim yok kasigimda agri oluyor ara ara giriyor.dr soruyorum normalmi dis gebelik mi diye normal dedi ama ben nedense o kalp atisini duymadan hamile moduna giremiycem sanirim cok uzun yazdim kusurw bakmayin ama icim cok daraldi neden bilmiyorum ayni seyleri yasayan varmi yada oldumu ?

Arkadaşlar reglma 5 gun var test yaptim biri koyi biri ince cizgi cikti hamilemiyim lütfen yardım edin

Arkadaşlar reglma 5 gun var test yaptim biri koyi biri ince cizgi cikti hamilemiyim lütfen yardım edin
Selam bendede ilk oyle cikti saglik ocagina gittim kan testi yaptırmak icin, evde test yaptim cizginin biri silik cikti dedim dr da bana gec dollenme nedeni ile cok yeni oldugu icin ondan oyle sonuc cikmistir ddedi kan testi sonucuda hamile oldugum ama cok erken hamilelik oldugunu beta değeri min yukselmesi bekleyelim dedi. En kesin cozum saglik ocagina git bi kan testi ver sabahtan oglende sonucu al derim bol sanslar insallah istedigin gibi olur :)

Selam bendede ilk oyle cikti saglik ocagina gittim kan testi yaptırmak icin, evde test yaptim cizginin biri silik cikti dedim dr da bana gec dollenme nedeni ile cok yeni oldugu icin ondan oyle sonuc cikmistir ddedi kan testi sonucuda hamile oldugum ama cok erken hamilelik oldugunu beta değeri min yukselmesi bekleyelim dedi. En kesin cozum saglik ocagina git bi kan testi ver sabahtan oglende sonucu al derim bol sanslar insallah istedigin gibi olur :)
Allahim her isteyene nasip etsin inşallah

X