Geçsin ondan sonra yapayım dimi2 gün içerisinde test yapabilirsin canım yine Predictor ile eğer varsa mutlaka çıkar
Rica ederim ne demekGeçsin ondan sonra yapayım dimiTeşekkür ederim yardımcı olduğun için
son adet tarihim 23 şubat. 25-26 günde bir hep düzenli regl olurum. Adet biter bitmez Yumurtlama günlerini ful değerlendirdik.Rica ederim ne demek
Aslında varsa şuan da çıkardı ama döngünle ilgili bilgi vermediğin için Araf’ta kaldım o yüzden garanti olması açısından 2 gün dedim canım
O zaman yumurtlama gününden sonra 14. Gün geç döllenme ihtimali varsa diye max 16. Gün idrarda mutlaka çıkar canımson adet tarihim 23 şubat. 25-26 günde bir hep düzenli regl olurum. Adet biter bitmez Yumurtlama günlerini ful değerlendirdik.
Bu ne demek? Sınır 5 zaten hamile miyim????
insallah öyledir. çok merak ediyorumya buda böyle sınırda çıkıyor sanki bana inat :))Bu hamilesiniz demek ama çok çok yeni başladığı için muhtemelen o yüzden idrarda pozitif görmediniz. Çok erken olduğu için değerleriniz artıyor mu takip etmeniz gerek diye biliyorum
insallah öyledir. çok merak ediyorumya buda böyle sınırda çıkıyor sanki bana inat :))
çok teşekkür ederimDaha yeni başladığı için. 5 üzeri pozitif demek ancak değerlerin artması gerekiyor sağlıklı bir gebelik demek için. Takip etmeye devam edin, umarım güzel bir şekilde ilerler. Muhtemelen idrarda da görmeye başlarsınız.
Döllenmeden kaç gün sonra verdiniz testiBu ne demek? Sınır 5 zaten hamile miyim????
Merhaba, son durum nedirçok teşekkür ederim
Merhaba hayırlı olsun, geç döllenme mi olmuş neden çıkmamış predictorde acaba? Ben de yaptım bugün regle 5 günüm var ama negatif çıktı göğüslerim ağrıyordu ….Kızlar predictor early erken gebelik testinden 4-5 tane yaptım hepsi negatif. Bugün 20 mart regli günüm. Testin en sonuncusunu dün yaptım. 6 gün önceye kadar çıkacağinı söylüyor ama yanlışlık olabilir mi? İdrar testinde pozitif görmeden kan testine gitmek istemiyorum tekrar. Göğüslerim normalde çok küçük şuanda resmen 2 beden büyümüş gibi, benim normalde göğsüm erkek gibi ama suan belirgin hatlarıyla olustu :) beyaz akintım var bide cok uykum var normaldede uykum olur o yüzden bilemedim bunları. Ne diyorsunuz tekrar ne zaman yapayım?
Reglim gectikten 2 gün sonra 5,87 ile beta da ogrendim. Eczane tipi testler (predictor gibi) 20 ve yukarisini gosteriyormuş. O yüzden cıkmıyormuş yani. Sizinde aynı olabilir. Ben reglime 1 gün kala yaptığımda bile negatif cikti. Reglin 2 gün gecmesini bekleyinMerhaba hayırlı olsun, geç döllenme mi olmuş neden çıkmamış predictorde acaba? Ben de yaptım bugün regle 5 günüm var ama negatif çıktı göğüslerim ağrıyordu ….
Sizin başka belirtiniz oldu mu