• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Gebelik belirtileri? Hamile miyim? Lütfen bakın

milenakus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
17
Puanlar
3
Kızlar predictor early erken gebelik testinden 4-5 tane yaptım hepsi negatif. Bugün 20 mart regli günüm. Testin en sonuncusunu dün yaptım. 6 gün önceye kadar çıkacağinı söylüyor ama yanlışlık olabilir mi? İdrar testinde pozitif görmeden kan testine gitmek istemiyorum tekrar. Göğüslerim normalde çok küçük şuanda resmen 2 beden büyümüş gibi, benim normalde göğsüm erkek gibi ama suan belirgin hatlarıyla olustu :) beyaz akintım var bide cok uykum var normaldede uykum olur o yüzden bilemedim bunları. Ne diyorsunuz tekrar ne zaman yapayım?

2 gün içerisinde test yapabilirsin canım yine Predictor ile eğer varsa mutlaka çıkar

Geçsin ondan sonra yapayım dimi🥲 Teşekkür ederim yardımcı olduğun için
Rica ederim ne demek 🥰
Aslında varsa şuan da çıkardı ama döngünle ilgili bilgi vermediğin için Araf’ta kaldım o yüzden garanti olması açısından 2 gün dedim canım

Rica ederim ne demek 🥰
Aslında varsa şuan da çıkardı ama döngünle ilgili bilgi vermediğin için Araf’ta kaldım o yüzden garanti olması açısından 2 gün dedim canım
son adet tarihim 23 şubat. 25-26 günde bir hep düzenli regl olurum. Adet biter bitmez Yumurtlama günlerini ful değerlendirdik.

son adet tarihim 23 şubat. 25-26 günde bir hep düzenli regl olurum. Adet biter bitmez Yumurtlama günlerini ful değerlendirdik.
O zaman yumurtlama gününden sonra 14. Gün geç döllenme ihtimali varsa diye max 16. Gün idrarda mutlaka çıkar canım

Bu ne demek? Sınır 5 zaten hamile miyim????

Eklentiler

• IMG_2431.webp
    IMG_2431.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 493
Bu ne demek? Sınır 5 zaten hamile miyim????

Bu hamilesiniz demek ama çok çok yeni başladığı için muhtemelen o yüzden idrarda pozitif görmediniz. Çok erken olduğu için değerleriniz artıyor mu takip etmeniz gerek diye biliyorum

Bu hamilesiniz demek ama çok çok yeni başladığı için muhtemelen o yüzden idrarda pozitif görmediniz. Çok erken olduğu için değerleriniz artıyor mu takip etmeniz gerek diye biliyorum
insallah öyledir. çok merak ediyorumya buda böyle sınırda çıkıyor sanki bana inat :))

insallah öyledir. çok merak ediyorumya buda böyle sınırda çıkıyor sanki bana inat :))

Daha yeni başladığı için. 5 üzeri pozitif demek ancak değerlerin artması gerekiyor sağlıklı bir gebelik demek için. Takip etmeye devam edin, umarım güzel bir şekilde ilerler. Muhtemelen idrarda da görmeye başlarsınız. ☺️

Daha yeni başladığı için. 5 üzeri pozitif demek ancak değerlerin artması gerekiyor sağlıklı bir gebelik demek için. Takip etmeye devam edin, umarım güzel bir şekilde ilerler. Muhtemelen idrarda da görmeye başlarsınız. ☺️
çok teşekkür ederim 🙏🏻🌸🎀

5 10 dk içinde böyle oldu sizce var mı adete 3 gün var

Eklentiler

• 2FA98354-FD19-4EC2-ADB6-7B5776F23138.webp
    2FA98354-FD19-4EC2-ADB6-7B5776F23138.webp
    37 KB · Görüntüleme: 465
Merhabalar, gebeliğim gayet güzel ilerliyor. Kalp atisini duydum. 💕

Kızlar predictor early erken gebelik testinden 4-5 tane yaptım hepsi negatif. Bugün 20 mart regli günüm. Testin en sonuncusunu dün yaptım. 6 gün önceye kadar çıkacağinı söylüyor ama yanlışlık olabilir mi? İdrar testinde pozitif görmeden kan testine gitmek istemiyorum tekrar. Göğüslerim normalde çok küçük şuanda resmen 2 beden büyümüş gibi, benim normalde göğsüm erkek gibi ama suan belirgin hatlarıyla olustu :) beyaz akintım var bide cok uykum var normaldede uykum olur o yüzden bilemedim bunları. Ne diyorsunuz tekrar ne zaman yapayım?
Merhaba hayırlı olsun, geç döllenme mi olmuş neden çıkmamış predictorde acaba? Ben de yaptım bugün regle 5 günüm var ama negatif çıktı göğüslerim ağrıyordu ….
Sizin başka belirtiniz oldu mu

Merhaba hayırlı olsun, geç döllenme mi olmuş neden çıkmamış predictorde acaba? Ben de yaptım bugün regle 5 günüm var ama negatif çıktı göğüslerim ağrıyordu ….
Sizin başka belirtiniz oldu mu
Reglim gectikten 2 gün sonra 5,87 ile beta da ogrendim. Eczane tipi testler (predictor gibi) 20 ve yukarisini gosteriyormuş. O yüzden cıkmıyormuş yani. Sizinde aynı olabilir. Ben reglime 1 gün kala yaptığımda bile negatif cikti. Reglin 2 gün gecmesini bekleyin💕

Adete 8 gün kala hamilelik testi: kızlar var mıdır ? Hemen görülmedi ama baya kurudu sonra
IMG_0044.webp

Back
X