bende şu an bata 3 günüm olmasına rağmen 2 gündür yani beş gün önceden gelen açık kahverengi akıntı var. Bu akıntı yerleşmeden kaynaklanan eski kanlar mı yoksa rahimin kendini adet dönemine hazırlıyor? 3 gün sonra regl günüm geçince yani hala hasta olmazsam kan testi yaptıracağım aynı zamanda regl ağrısı gibi ağrım da var böyle olup gebe olduğunu öğrenenler var mıvarsa cevaplarsanız sevinirim.
canım 2 haftalık hamilelik diye bişey yok son adet tarihinden itibaaren hesaplanıyo adet zamanın geldiğinde en az 4 haftalık hamile oluyosun şöle söliyim beklediğin adet günün gelmeden batma falan filan hiç birisi olmuyo 2 gün kala falan oluyoBenim sorum:
hamile kalir kalmaz yani daha bir kac günlükgen hemen batmalar baslarmi ?
Yani sonucda hamile kaldikdan 2 hafta sonra adet olunuyor , olmasa test yapilyior ve hamile oldundugu ortaya cikiyor.
yaniii... 2 haftalik bir hamilelik olmus oluyor pekiii ozaman neler fark ediliyor veya hissediliyor ?
belki benim de su an hissetiklerim dogurudur insallah....
canım 2 haftalık hamilelik diye bişey yok son adet tarihinden itibaaren hesaplanıyo adet zamanın geldiğinde en az 4 haftalık hamile oluyosun şöle söliyim beklediğin adet günün gelmeden batma falan filan hiç birisi olmuyo 2 gün kala falan oluyo
geçmiş olsun allah bi daha yaşatmasın inş. bi önceki yazımda da sölemiştim zaten kişiden kişiye değişir bende 2 gün kala başladı batmalarbenim ilk hamileligimde olmusdu o batmalar ciddiye almamisdim ama hamile ciktim :) malesef yasamadi o baska....
Evet 4 haftalik hamile olyuorsun ama aslinda 4 hafta degil adet öncesi yumurtlama dönemde hamile kalmis oluyorsun yani 2 haftalik falan.
Benim sorum:
hamile kalir kalmaz yani daha bir kac günlükgen hemen batmalar baslarmi ?
Yani sonucda hamile kaldikdan 2 hafta sonra adet olunuyor , olmasa test yapilyior ve hamile oldundugu ortaya cikiyor.
yaniii... 2 haftalik bir hamilelik olmus oluyor pekiii ozaman neler fark ediliyor veya hissediliyor ?
belki benim de su an hissetiklerim dogurudur insallah....
canım herşeyin hayırlısı zamanı gelmemiş demekkii rabbim hakkımızda hayırlısını hayrlı zamanda versin inş
merhaba arkadaşlar benim de bu ay fos çıktı... Son ana kadar kahverengi akıntı geldi ve tam adet günümde nihayet kırmızılar geldi. Demekki yaşadığım onca belirti hamilelik değil mensturasyon belirtisiymiş. Regl biter bitmez ilk işim bir jinekoloğa gitmek 5 yıldır ilk kez gideceğim hiç genel muayene olmadım. Nasıl geçiyor? ne tahlillleri yapılıyor? özellikle kadın doğum uzmanının kadın olmasını tercih ediyorum. Ankara'da devlet hastanesinden tavsiye edebileceğiniz bayan jinekolog var mı? Özelde buldum fakat devlet hastanelerinde muayene tüm tetkiklerin yapılması açısından benim için daha uygun. Tevsiyelerinizi bekliyorum kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?