Erken gebelik belirtileri ve klomen kullananlar

Selmake1905

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2017
66
1
86
28
Merhaba kızlar hikayeme başlamak istiyorum
Temmuz ayında ilk gebeliği düşükle sonuçlananı bir anne adayıyım
Bu ay ovarlasyonu tam gününde saatinde yakalandım ilişkilerime devam ettim kliniğe gidiyorum Ulturasonda doktor 14 mm rahim kalınlaşmış altında gebelik olabilir dedi
Adetime 4 gün var test yaptım fakat negatif çıktı moralim de çok bozuldu
Doktor Olmazsa klomen başlayacağını söyledi
Fakat göğüslerim şiş ve kasıkda yanma hissim var üç gün öncesine kadar kasık ağrım vardı suan yok ara ara halsizlik olsa da çok şey değilim
İki sorum var erken gebelik belirtileriniz neler bir de klomen kilo yapar mı hamile kalmaya yarıyor mu bilen varsa bilgilendirebilir mi acaba lütfen

Bende bu ay klomen ilacı kullandım çok iyi bir ilaç diyorlar ilk kez kullanıyorum ve hala beklemedeyim bakalım ne olacak hayırlısıyla

Bende bu ay klomen ilacı kullandım çok iyi bir ilaç diyorlar ilk kez kullanıyorum ve hala beklemedeyim bakalım ne olacak hayırlısıyla
Çok mutsuzum test yaptıkça negatif çıkıyor yarın hormon vercem beta da ver dedi doktor sonuç belli aslında da iyice moralim çok bozuldu

Çok mutsuzum test yaptıkça negatif çıkıyor yarın hormon vercem beta da ver dedi doktor sonuç belli aslında da iyice moralim çok bozuldu
Yani haklısın biliyorum ama sen de test yapma yani içini bu sefer ferah tut Allah elbet bir gün verecektir sabır önemlidir kaç yıllık evlisin

Eklentiler

• IMG_20250928_175420.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 15

Bak benimde sad 12 günde oldu

Eklentiler

• 228F0BEF-786C-4894-AE34-8CF20D7D9EF9.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 14
Ya canım ben bugün yine ovulasyon testi denedim bir bakar mısın çatlamış mı acaba yine bu akşam değerlendireyim mi

Eklentiler

• IMG_20250929_181628.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 0
Canım kendini üzme bazıları yumurtlamadan 17 gün sonra öğreniyorlar yakın arkadaşım ovulasyon testi denedi işte dedi ki ben yumurtlamamdan 14 gün sonra denedim bir baktım negatif çıktı sonra 17 güne geldi Bir baktım hamileymişim meğer onun için kendini hiç sıkma Allah büyüktür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…