erken gebelik belirtileri

minik 54

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2018
5
1
1
32
merhabalar ben yeni üyeyim ve yaklaşık 2 buçuk aylık evliyim 1 haftadan beri korunmayı bıraktık ve hamile olduğumu düşünüyorum hafif bulantı sık idrara çıkma fazla uyku gibi durumlar var hamile olabilir miyim

bu Söylediğiniz tüm belirtiler gebelik belirtisi ama öyle gebe kalır kalmaz hele hele 1 hafta içinde yaşayacağınız şeyler değil .
Gebe misiniz değil misiniz bilemem ama yaşadığınız belirtiler muhtemelen psikolojik ...;)

Daha 1 hafta olmuş korunmayi birakali. Son adet tarihinizi adetinize ne kadar kaldigini yazmamissiniz. Ama 1 haftada yasadiginiz bu belirtiler psikolojik...

Hamilede olabilirsiniz. Ama bu kadar kisa surede belirti vermez. Siz korunmayi biraktiginiz icin beyninize annelik sinyalleri veriyorsunuz o yuzden psikolojik oldugunu dusundum :)

Şu an öyle belirtiler olmaz hamile olsanız bile
Daha 1 hqfta önceki ilk denemede hamilelik oluştu diyelim şu an spermle yumurta amca karşılaşıp döllenip fallop tüplerinden rahme doğru yerleşmeye gidiyordur
Daha bölüne bölüne artacak da yerleştikten sonra hcg hormonu salgılanmaya başlayacak da vücut o saydığın belirtileri göstermeye başlayacak

bir yazıda okudum döllenme den sonra ki 4. gününde bunları yaşayan kadınlar varmış ve hamile olduklarını öğrenmişler

Back
X