Erken gebelik belirtileri..??

sadebirhayat1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2019
51
42
3
Kızlar gebeliğinizin 1. ve 2. haftasında belirti hissettiniz mi? benim regl olmama 3 gün var, normalde bir hafta varken göğüs hassasiyetim başlar dı fakat bu ay başlamadı.. sadece başımda hafif bir ağrı oluyor 2 gündür.. başka bir değişiklik yok.. birde hamileliğinin 1. ve 2. haftası baş dönmesi miğde bulantısı yaşayan var mı?

Her vücut ve her gebelik aynı değildir ben kimyasal gebelik geçirdiğimde göğüs hassasiyeti bel ağrısı ve kasık ağrısı yaşamıştım.Daha sonra hamile kaldığımda hiçbir belirti yaşamadım ihtimal bile vermiyordum belirtisizde gebelik olabiliyor sonradan belirtiler oluşabiliyor o yüzden belirti aramayın kendinizi salın bence.Ne kadar az düşünürseniz o kadar zihniniz meşgul olmaz olmayan şeyleri hissetmezsiniz naçizane tavsiyemdir zamanında bende kendime belirtti yarattım hep:)

Kızlar gebeliğinizin 1. ve 2. haftasında belirti hissettiniz mi? benim regl olmama 3 gün var, normalde bir hafta varken göğüs hassasiyetim başlar dı fakat bu ay başlamadı.. sadece başımda hafif bir ağrı oluyor 2 gündür.. başka bir değişiklik yok.. birde hamileliğinin 1. ve 2. haftası baş dönmesi miğde bulantısı yaşayan var mı?
Ve hamileliğin 1 ve ikinci haftasında belirti hissetmek imkansız bence daha yumurta döllenme aşamasında oluyor döllenip yerleştikten sonra hcg artar ve belirtiler oluşur

Ben adetimden once karnimda şişkinlik bol gaz sancisi ildu kasiklarda agri gününden cok once basladigi icin kesin hamileyim dedim.goguslerde hassasiyet falan cok nadirdir bende

Her vücut ve her gebelik aynı değildir ben kimyasal gebelik geçirdiğimde göğüs hassasiyeti bel ağrısı ve kasık ağrısı yaşamıştım.Daha sonra hamile kaldığımda hiçbir belirti yaşamadım ihtimal bile vermiyordum belirtisizde gebelik olabiliyor sonradan belirtiler oluşabiliyor o yüzden belirti aramayın kendinizi salın bence.Ne kadar az düşünürseniz o kadar zihniniz meşgul olmaz olmayan şeyleri hissetmezsiniz naçizane tavsiyemdir zamanında bende kendime belirtti yarattım hep:)
evet hep belirti arıyorum.. aslında düşünmemem gerekiyor fakat bunu nasıl yaıcam bilmiyorum..

Ben de kasiklarda ve belde ağrı. Şişlik ve hazimsizlik. Bir de baş ağrısı

Merhaba kizlar bende de kasık ağrısı var birde sık idrara çıkma ama idrar yaparken yanma hissi de var sizce gebelik şüphesi düşünülebbilir mi

yaşadığım ilk belirti adet gecikmesi olmuştu. zaten bir ve ikinci hafta dediğiniz zaman henüz yumurta döllenmemiş oluyor. adet gecikmesi yaşadığınızda zaten 4 hafta bitmiş oluyor. adet gecikmesiyle beraber şiddetli bir mide bulantısı yaşamıştım. zaten gecikmeyle birlikte idrar testinde çıkmış oluyor. hiç bir şekilde bunları düşünüp vücudunuzu dinlemeyin çünkü insanı strese sokuyor bu durum Hoppa

Back
X