Benim tarihlerde aynı 9.10.11 pik gördüm 12 silikleşti ve ve 8. Günüm o günden beri ara ara bel kasık ağrısı ve göğüslerim dolgunlaştı uçları 2 gündür baya sızlıyor inşallah hepimiz hamişizdir..bu ay ikimizin tarihleri ayni. umarim adet tarihi geldiginde 2. cizgiyi gormus oluruz.
benim 10 pik 11 siliklesti. o gunden beri sizle ayni belirtiler var. ayın 23unde test yapacagım. umarım istediğimiz sonucu alırızBenim tarihlerde aynı 9.10.11 pik gördüm 12 silikleşti ve ve 8. Günüm o günden beri ara ara bel kasık ağrısı ve göğüslerim dolgunlaştı uçları 2 gündür baya sızlıyor inşallah hepimiz hamişizdir..
Sonra test yapıcam inşallah herşey gönlümüzce olsunbenim 10 pik 11 siliklesti. o gunden beri sizle ayni belirtiler var. ayın 23unde test yapacagım. umarım istediğimiz sonucu alırız
Hangi belirtileri yaşıyorsun. Benim yarın beklenen adet tarihim, sadece göğüsleri hafif hassas ve adet olacakmışım gibi. Sanırım bu ay da olmadıbenim 10 pik 11 siliklesti. o gunden beri sizle ayni belirtiler var. ayın 23unde test yapacagım. umarım istediğimiz sonucu alırız
10 mayısta değerlendirdim sadece ovulasyon testine bakarak. o günden beri kasıklarımda sürekli kramp hissi var. göğüslerim de aynı şekilde büyüdü ve sızlama var. birkaç gün önce idrarımda garip bi koku vardi sanki deterjanımsı bir koku. bugün biraz önce tuvalet esnasında kilodumda hafif pembe kurumuş bir akıntı gördüm. peçete silince de hafif soluk pembemsi kahvemsi bir renk akıntı geldi. idrar sonrasında tekrar sildiğimde hiçbir şey yoktu. şu an hala kasık ağrısı ve göğüslerde hassasiyet var, bir de asabi bir ruh hali içindeyim ama bunların hepsi regl öncesi belirtilerimle aynı. bugün ek olarak baş ağrısı oldu birkaç saatlik ama geçti.Hangi belirtileri yaşıyorsun. Benim yarın beklenen adet tarihim, sadece göğüsleri hafif hassas ve adet olacakmışım gibi. Sanırım bu ay da olmadı
Allah en yakın zamanda nasip eder inşallah bana da sana da isteyen herkese. Umarım yerleşme kanamasıdırr. Bende test yapmaya korkuyorum açıkçası sürekli lavaboya gidiyorum adet oldum mu diye bakmaya10 mayısta değerlendirdim sadece ovulasyon testine bakarak. o günden beri kasıklarımda sürekli kramp hissi var. göğüslerim de aynı şekilde büyüdü ve sızlama var. birkaç gün önce idrarımda garip bi koku vardi sanki deterjanımsı bir koku. bugün biraz önce tuvalet esnasında kilodumda hafif pembe kurumuş bir akıntı gördüm. peçete silince de hafif soluk pembemsi kahvemsi bir renk akıntı geldi. idrar sonrasında tekrar sildiğimde hiçbir şey yoktu. şu an hala kasık ağrısı ve göğüslerde hassasiyet var, bir de asabi bir ruh hali içindeyim ama bunların hepsi regl öncesi belirtilerimle aynı. bugün ek olarak baş ağrısı oldu birkaç saatlik ama geçti.
şu an tek fark o soluk renkte akıntının gelmiş olması. Adet günüm 24ü. eğer bu akıntı devam eder veya kanamaya dönerse bu ay benim de olmamış demek. ilk kez gebelik deniyorum o yüzden tecrübem de yok maalesef nasıl olacağına dair. yurtdışında olduğum için de kan verip erkenden öğrenemiyorum.
sen test yaptın mı erken hamilelik testi falan?
*Metal tatAllah en yakın zamanda nasip eder inşallah bana da sana da isteyen herkese. Umarım yerleşme kanamasıdırr. Bende test yapmaya korkuyorum açıkçası sürekli lavaboya gidiyorum adet oldum mu diye bakmayaher ay erken test yapıp üzülüyorum bu ay tutuyorum kendimi. Benim bu ay tek fark gördüğüm ağzımda merak tat oluşmasıydı uzun süre kaldı bu tat çok değişik bi tatdı. Umarım hamileyimdir (
benim 10 pik 11 siliklesti. o gunden beri sizle ayni belirtiler var. ayın 23unde test yapacagım. umarım istediğimiz sonucu alırız
Günaydın bugün twst gününüzdü sizin inşallah pozitif çıkar
Ben bugün test yaptım 11.gün ya negatif çıktı bekliyorum bakalımEki Görüntüle 3071360 merhaba, ben dün yaptım test sonucum silik de olsa pozitif çıktı. ilk önce kaset test yaptım belli belirsiz bir çizgi gördüm üstüne bu fotoğraftaki erken gebelik testini yaptım ve çizgiyi gördüm. yarın kan testi vermeye gideceğim.
sizin durumlar nasıl?
Hayırlısı olsun inşallah çok sevindim benim de pozitif e dönerse daha çok sevinicemEki Görüntüle 3071360 merhaba, ben dün yaptım test sonucum silik de olsa pozitif çıktı. ilk önce kaset test yaptım belli belirsiz bir çizgi gördüm üstüne bu fotoğraftaki erken gebelik testini yaptım ve çizgiyi gördüm. yarın kan testi vermeye gideceğim.
sizin durumlar nasıl?
sağ ol canım hadi inşallah senin için de hayırlısı olur. ovulasyon testi mi kullanıyorsun sen de?Hayırlısı olsun inşallah çok sevindim benim de pozitif e dönerse daha çok sevinicem
Merhaba acaba yumurtlama döneminde de belirtilrnz var mıydıKızlar selam. Bu ay ovulasyon testi tuttum 10 mayısta çatlama oldu o günü de değerlendirdik. 13 mayısta ise beyaz akıntım oldu. Dün ve bugün halsizlik var üstümde uyku hali içindeyim. Göğüslerimde hassasiyet var ve dolgunluk vae dokununca da ağrıyor. Beklenen adetime 6 güm var. Bu kadar kısa sürede belirti olur mu
Eveet canım ovulasyon testi kullanıyorum ama biraz öönce kahverengi gibi. Akıntım başladı galiba adet olcam yinesağ ol canım hadi inşallah senin için de hayırlısı olur. ovulasyon testi mi kullanıyorsun sen de?
Göğüslerim hassaslaşmıştı, akıntım vardı, ve çatladığı gün de dahil olmak üzere 3 gün boyunca kasık ağrısı çekmiştim. Bu ay farklı oldu hatta tamam çatladıysa tutar dedim ama olmadıMerhaba acaba yumurtlama döneminde de belirtilrnz var mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?