Erken gebelik belirtileri

aplail123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2025
5
0
1
29
Kızlar merhaba nasılsınız iyisinizdir inşallah ben bu siteyi uzun süre takip ediyorum yeni üye oldum size bir şey sormak istiyorum ben 29 yaşındayım evliyim bugün 2. Yılımız eşimle ee uzun süredir bebek düşünüyoruz ben muayene oldum eşimde aynı şekilde bende sadece yumurta rezervim düşük çıktı tüplerim açık prolaktin yüksek çıktı normalde ayın 17 sinde regl olmam gerekiyordu olmadım bu 12 gün olmadım hala kasıklarımda ağrı var o süre zarfında belirti olarak aşırı bir belirtim yok sadece uykum çok geliyordu vücut ısımda artış oluyordu vücut agrımlarım var birde şuan kasıklarım ağrıyor test yaptım dün negatif çıktı artimed test yanılmıyorsam sizce ne yapmalıyım

Prolaktın kaç ? Yüksek olunca adet gecikmesi yapıyor maalesef.
En iyisi kan vermek beta sonucunda belli olur kesin gebelik var mı yok mu diye

Hmm şuan bir üzüldüm
Belki hamilesinizdir herkes aynı olacak diye bir şey yok
Prolaktin süt hormonu oluyor göğüsleriniz bir tık büyür, duşta ve ilişkide uçlarına hiç değmeyin mümkünse.
Şekerli yiyecekler , süt yapıcı besinler ve en önemlisi stres yükseltir bunlara dikkat edin.
Daha da yükselir inmezse bir ilaç ile iniyor onu da dr veriyor zaten.

Bence acilde veya yarın sabahtan kan verin beta kan testi en azından ona göre içiniz rahat eder

buğün regl oldum ama pıhtılaşma var birazda fazla sence ne yapmalıyım 12 gün geçikti ya acaba ondan mı diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…