• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık erken gebelik belirtileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

buney

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2024
59
6
6
22
Merhaba kızlar yine ben bir sorum olacak benim şimdi normal de benim adet günlerim 1 hafta sürer ve yoğun olurdu en son 12 kasım da oldum 6 gün sürdü ama böyle aman aman bi yoğunluk yoktu yumurtlama ve doğurganlık günlerini değerlendirdik adetime 7 gün var ara ara adet olacakmışım gibi bir ağrı oluyor bu sabahta sağ göğsümün ucunda böyle iğne batar gibi bir sızlama oldu ara ara oldu erken gebeliğin belirtisinde bunları yaşayan var mı gerçi herkesin vücut anatomisi farklıdır da fikir almak için soruyorum

Bende bel ağrısı olmuştu , erken gebelik testi alıp yapabilirsin
Merhaba bel ağrısı nasıl oldu acaba benim regle 5
Gün var sol bel kısmım ağrıyor arada sol kasık da sızlama oluyor bi de mide bulantısı oluyor ama bulanma sadece öyle çıkarma aşamasına gelmiyor sizde bunlar oldu mu acaba merak ettim

Merhaba bel ağrısı nasıl oldu acaba benim regle 5
Gün var sol bel kısmım ağrıyor arada sol kasık da sızlama oluyor bi de mide bulantısı oluyor ama bulanma sadece öyle çıkarma aşamasına gelmiyor sizde bunlar oldu mu acaba merak ettim
Mide bulantısı ilk hamileliğimde vardı ama ikincide yoktu , sadece bel ve adet sancısı gibi kasık sancım vardı belim genel ağrıyordu , daha sonra ben bir hızlı merdiven inip çıktım lekelenmem oldu bu lekelenme de 14 hafta sürdü

Mide bulantısı ilk hamileliğimde vardı ama ikincide yoktu , sadece bel ve adet sancısı gibi kasık sancım vardı belim genel ağrıyordu , daha sonra ben bir hızlı merdiven inip çıktım lekelenmem oldu bu lekelenme de 14 hafta sürdü
Şuan kaç haftalıksınız acaba 😅 adet olacakmış gibi ağrı 7dpo da oldu benim de geçti bi da olmadı ama bel kasık devam ediyor bekliyoruz bakalım 🩷

Şuan kaç haftalıksınız acaba 😅 adet olacakmış gibi ağrı 7dpo da oldu benim de geçti bi da olmadı ama bel kasık devam ediyor bekliyoruz bakalım 🩷
Ben doğum yaptım ☺️ bebeğim 3 aylık oldu , erken gebelik testi alıp yapabilirsiniz , umarım beklediğiniz gibi olur herşey 🥰

Back
X