• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik belirtileri

Puelladolce

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
6
Değerli arkadaşlar, faydam olsun diye burdan ben de erken gebelik belirtilerini paylaşmak istiyorum.
İlk gebelikte belirtiler çok daha fazla hissedilirken ikincisinde pek anlamıyorsunuz önce onu söyleyim.
İlkinde kasıklarda ağrı
Sağ üst bacağımda agri sızlama
Saçlarimda hizli yağlanma
Kabızlık, gaz şişkinlik problemi
Ve çaydan tiksinmistim
Yerleşme kanaması.
Bunların hepsi adetime birkaç gün kala yaşadım.
Öncelikle Rabbim hickimseye yaşatmasın çok zor bı surecten geçtim( yumurtalık kanseri sürecinden geçtim. Sağ yumurtaligim alındı)
Ve ikincisi benm icin mucize. henüz ogreneli çok yeni ama insanlara faydam olsn dua alırım diye yazmak istedim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin🤲
Belirtiler
Eğildiğim zaman sol kasığımda batma ağrı hissi oldu ve bunu çok net birkaç kez yaşadım hani sanki orda bı şey var da sızlıyor batiyo aniden
Göğsümde adete 10 gün kala dokunmaya bile korktuğum aşırı bı hassasiyet sızlama vardı ama adete yakın geçti. Bı de idrarda kötü koku da aldım.
Bunların dışında başka bişey yaşamadım benm adetim erken olmaya başlamıştı bu süreçte ve erken olurdum ama asla geç olmazdm iki gün geciktikten sonra test yaptm pozitif çıktı. Lütfen umudunuzu kaybetmeyin. Umarım faydam dokunur :)

Son düzenleme:
Öncelikle Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin 🌸 Adete 10 gün kala göğüs hassasiyetiniz başlamış, benim de 5 gündür var kendi kendime erken saçmalama diyordum ama demek ki olabiliyormuş yaa 🧿 sol kasığımda da batma var resmen aynısı ama çok da umutlanmak istemiyorum bazen adet belirtileri de olabiliyor bunlar.. Birde birşey yediğimde hep gaz krampı gibi oluyor karnımda bir değişik.. Adetten önce adet sancılarım olurdu bu sefer yok. Rabbim bana da nasip etsin inşallah ya 💖

Öncelikle Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin 🌸 Adete 10 gün kala göğüs hassasiyetiniz başlamış, benim de 5 gündür var kendi kendime erken saçmalama diyordum ama demek ki olabiliyormuş yaa 🧿 sol kasığımda da batma var resmen aynısı ama çok da umutlanmak istemiyorum bazen adet belirtileri de olabiliyor bunlar.. Birde birşey yediğimde hep gaz krampı gibi oluyor karnımda bir değişik.. Adetten önce adet sancılarım olurdu bu sefer yok. Rabbim bana da nasip etsin inşallah ya 💖
Yani bu belirtiler gerçekten hissettim ben ihtimal vermedim açıkçası ama korunmasız ilişki olduğu için ister istemez ya olursa diyo insan. O yüzden burada da yazmak istedim. Sizde de varsa bu belirtiler İnşallah İnşallah nasip olur size de en güzel şekliyle kolaylıkla 🤲🤲

Yani bu belirtiler gerçekten hissettim ben ihtimal vermedim açıkçası ama korunmasız ilişki olduğu için ister istemez ya olursa diyo insan. O yüzden burada da yazmak istedim. Sizde de varsa bu belirtiler İnşallah İnşallah nasip olur size de en güzel şekliyle kolaylıkla 🤲🤲
İnşallah ya çok teşekkür ederim 💕

Hamile misiniz acaba belli oldu mu? 🤩

Merhabalar ben 10 senedir çocuk istiyorum bir türlü nasip olmadı bir kere hamile kaldım düşük yaptım birdahada olmadı geçen ayda adetim 15 gün gecikti enfeksiyonda çıkmadı simdi ise kasiklarimda bir sancı var bide agri dolaşıyor pit pit atıyor sizce bu neden olabilir bunu yaşayan varmi yardımcı olun lütfen

Merhabalar ben 10 senedir çocuk istiyorum bir türlü nasip olmadı bir kere hamile kaldım düşük yaptım birdahada olmadı geçen ayda adetim 15 gün gecikti enfeksiyonda çıkmadı simdi ise kasiklarimda bir sancı var bide agri dolaşıyor pit pit atıyor sizce bu neden olabilir bunu yaşayan varmi yardımcı olun lütfen
Test yaptırdınız mi

Back
X