Erken gebelik belirtisi, kasık ağrısı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Otb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Otb

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2017
435
387
103
32
merhaba hanımlar. Ben yeni katıldım ve bir sorum olucak. 1 yıllık evliyim ve düzenli denediğimiz ay hamile kaldım fakat gelişmediği için geçtiğimiz eylül ayında kürtajla alındı. Şimdi ocak ayında tekrar denedik ve yumırtlama döneminde gün aşırı ilişkimiz oldu eşimle. adetim tahmini 10 şubat yani 8 gün var ve iki gündür sol kasığımda batma şeklinde sızı var. Ve bacagımada vuruyor arada. Niye bilmiyorum ama hep bişiler yiyesimde var. Acaba bir hamilelik belirtisi olabilirmi. Çok erken biliyorum ama merakta ediyorum. Cevaplarsanız sevinirim herkese iyi akşamlar

merhaba hanımlar. Ben yeni katıldım ve bir sorum olucak. 1 yıllık evliyim ve düzenli denediğimiz ay hamile kaldım fakat gelişmediği için geçtiğimiz eylül ayında kürtajla alındı. Şimdi ocak ayında tekrar denedik ve yumırtlama döneminde gün aşırı ilişkimiz oldu eşimle. adetim tahmini 10 şubat yani 8 gün var ve iki gündür sol kasığımda batma şeklinde sızı var. Ve bacagımada vuruyor arada. Niye bilmiyorum ama hep bişiler yiyesimde var. Acaba bir hamilelik belirtisi olabilirmi. Çok erken biliyorum ama merakta ediyorum. Cevaplarsanız sevinirim herkese iyi akşamlar
Olabilir

• Beğen
Reactions: Otb
Ya bende yeniyim birşey sormak istiyorum
Ben pko var 10 gün önce doktora gittim iki aydır adet olamadığımı sağ kasığımın çok ağrıdığını söyledim usg baktı yumurtan büyümüş bu ay gebe kalırsan kaldın kalamadın adetin üçüncü günü gel dedi adet olmadım hala ama karnım ağırıyor özellikle yatağa geçince ayaklarım buz gibi göğüslerim şişmiş test yapmaya korkar oldum negatif çıkar diye napim ben

Korkunun ecele faydası yok, bunlar adet belirtileri de olabilir, hamilelik belirtileri de. Ben her adetim 1 gün geçtiğinde test yapardım ama daha fazla geçmesi gerektiğini 3. Gün test yapınca anladım. Adetiniz geçeli 3 gün olduysa yarın sabah test alın yapın derim. Negatif çıkar ve adet olmazsanız testi tekrarlayın.

İşte o cesaret olsa bu hafta bi test yapim öyleyse belirtiler var ama umutlanmak istemiyorum

Umutlanmanız çok normal, bu bir içgüdü, anne olmak istiyorsunuz :) Ama sağlıklı bir çift iseniz şükredin ve elbet bir gün olur merak etmeyin. Allah en kısa zamanda size ve tüm isteyenlere nasip etsin.

Umutlanmanız çok normal, bu bir içgüdü, anne olmak istiyorsunuz :) Ama sağlıklı bir çift iseniz şükredin ve elbet bir gün olur merak etmeyin. Allah en kısa zamanda size ve tüm isteyenlere nasip etsin.
liladrian temmuz anneleri topigine beklerim .Benimle haftaniz ayni kocaman bir aileyiz

Merhaba kızlar. Öncelikle Allah hepinizin dileklerini kabul etsin. Benim de bugün adet olmam gerekiyordu fakat hala gelmedi ama inanılmaz ağrım var. 5 aylık evliyim her ay test yaptım negatif çıktı bu ay yapmıcam dedim ama heyecandan ölücem. Hamile olsam yine de adet günü ağrı olur mu acaba?

Merhaba kızlar. Öncelikle Allah hepinizin dileklerini kabul etsin. Benim de bugün adet olmam gerekiyordu fakat hala gelmedi ama inanılmaz ağrım var. 5 aylık evliyim her ay test yaptım negatif çıktı bu ay yapmıcam dedim ama heyecandan ölücem. Hamile olsam yine de adet günü ağrı olur mu acaba?

Canım ben 72 gün adet olmadım test yaptım silik pozitif çıktı sevinçten ölecektim doktora gittim negatif dedi diye çok üzüldüm inşaAllah sen hamilesindir ama fazla kaptırma insan sonra çok üzülüyor

11 aylık evliyim ama henüz hiç bebiş yok bu ay geçen aylardan farklıydı hissediyroum inşallah bebiş vardır

Back
X