Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik belirtisi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

afraima

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
1.577
504
323
Merhabalar
Benim 18 inde pik oldu test, 19 unda da çatlama gözüktü, günleri değerlendirdik, simdi regle 9 gün var , ben 2 gebelik daha yaşamıştım biri erken doğum diğeri kimyasal ile sonuçlandı .iki gebelikte de göğüs ağrısı, sızlamasi ve kasık agrisi olmustu
Simdi bu ovulasyondan sonra sadece kasık agrisi oluyor ara ara, bazen keskin, bazen de hafif gelip geçici bir ağrı, ama göğüslerde zerre agri ve sizi yok, bu durum bu defa tutmadığınin göstergesi mi acaba , yoksa göğüs ağrısı sızısı olacak illaki diye birsey var mi ?
Gebelik istediğim için, cok dinliyorum kendimi. Cumartesi erken gebelik testi yapsam çok mu erken olur

Gebelik isteği olduğu zaman maalesef yalancı belirtiler de olabiliyor bazı aylar ‘kesin hamileyim çok farklı belirtilerim var’ diyordum. O yüzden oladabilir olmayadabilir. Regl tarihi geçmeden yapılan testler yanıltıcı olabiliyor beklemek zor ama regl tarihinizi beklemeniz en iyisi.

Merhabalar
Benim 18 inde pik oldu test, 19 unda da çatlama gözüktü, günleri değerlendirdik, simdi regle 9 gün var , ben 2 gebelik daha yaşamıştım biri erken doğum diğeri kimyasal ile sonuçlandı .iki gebelikte de göğüs ağrısı, sızlamasi ve kasık agrisi olmustu
Simdi bu ovulasyondan sonra sadece kasık agrisi oluyor ara ara, bazen keskin, bazen de hafif gelip geçici bir ağrı, ama göğüslerde zerre agri ve sizi yok, bu durum bu defa tutmadığınin göstergesi mi acaba , yoksa göğüs ağrısı sızısı olacak illaki diye birsey var mi ?
Gebelik istediğim için, cok dinliyorum kendimi. Cumartesi erken gebelik testi yapsam çok mu erken olur
İnsan kendini dinledikçe ufak bir şeyden umut etmeye acaba mi demeye başlıyor aynı belirtiler olacak diye birşey yok beklemek zor ama bekleyin Allah gönlüne göre versin 🤗

Back
X