Sanirim biraz erken yaptım bilemedim valla iki türlü de belirti hissetmiyorum ne regl olacak gibiyim ne de hamilelik belirtisi, 2 sinden sonra eğer olmaz isem regl, kan veririm bakalim hayirlisi herseyin, bu ay çok stres yaptım grcen ay ki kimyasal gebelikten sonra .Hadi yaa sıkma canını biraz daha bekle bakalım
Aynen doğru diyorsunuz , bir kendime hakim olabilsem her konuda aceleci ve stresliyim maalesefHenüz zaman var belki değişir, stres olup canını sıkma
Ben de öyleyimBen ilişkiden 3 gün sonra acaba hamilemiyim triplerine girmiştim. Bana kalsa halaydünyamda hep hamileyim sanırıminsan hamile kalmaya çalışırken kendini çok fazla dinlemeye başlıyo herşeyi belirti algılamaya o kadar açık oluyorum ki. Geçenlerde hsg çekiminden 1 hafta sonra sol tarafımda kasık ağrısı olmuştu. (Tüpümde kapalıydı yeni açıldı) belki yumurtlama belirtsidir diye düşündüm o günden bugüne 2 ilişki geçti ama işte hayatlar hayallerr adet olursam klomen başlıcaz
Sakin olun her şey güzel olacak inşaallah :)Aynen doğru diyorsunuz , bir kendime hakim olabilsem her konuda aceleci ve stresliyim maalesef
En son adet olduğum tarih 25 aralık, 18 ocakta pik oldu ovulasyon testi, 19 unda da çatlama gördüm, 1 yada 2 şubat adet tarihim , önce kanda belli oluyor değil miSuanda hamile olsanız bile öğrenmeniz imkansız. Kaç gün var adete? Ya da son adet tarihinzin baslangıcı ne
İnşallah en yakın zamanda tekrar olur canım. Bnde kürtaj oldum ilk adetten sonra hamile kaldım tekrarSanirim biraz erken yaptım bilemedim valla iki türlü de belirti hissetmiyorum ne regl olacak gibiyim ne de hamilelik belirtisi, 2 sinden sonra eğer olmaz isem regl, kan veririm bakalim hayirlisi herseyin, bu ay çok stres yaptım grcen ay ki kimyasal gebelikten sonra .
Amin inşallah, Allah in izniyle sizde sağlıklı bir şekilde yavrunuzu kucaginiza alırsınız inşallah amin ❣İnşallah en yakın zamanda tekrar olur canım. Bnde kürtaj oldum ilk adetten sonra hamile kaldım tekrar
Amin inşallah canımAmin inşallah, Allah in izniyle sizde sağlıklı bir şekilde yavrunuzu kucaginiza alırsınız inşallah amin ❣
Evet once kanda cıkar canm. Benm son adet tarihide 24 Aralık. Regl e 4 gun varken kaset test yaptm pozitifti kandada cıktı sukur.En son adet olduğum tarih 25 aralık, 18 ocakta pik oldu ovulasyon testi, 19 unda da çatlama gördüm, 1 yada 2 şubat adet tarihim , önce kanda belli oluyor değil mi
Son adet tarihinden kastınız adetin son günü mü ilk günü mü? Bu ara o kadar çok okuma yaptım ki kafam karıştıEvet once kanda cıkar canm. Benm son adet tarihide 24 Aralık. Regl e 4 gun varken kaset test yaptm pozitifti kandada cıktı sukur.
Kanda cıkar varsa dye dusunuyorm..
İlk günü.Son adet tarihinden kastınız adetin son günü mü ilk günü mü? Bu ara o kadar çok okuma yaptım ki kafam karıştı
Benim 5 gün var regle , sizin çıkmış 4 güne erken gebelik testi de yapmamissiniz, ben en iyisi 2 sinde regl olmazsam o hafta içi bir kan testi yapayımEvet once kanda cıkar canm. Benm son adet tarihide 24 Aralık. Regl e 4 gun varken kaset test yaptm pozitifti kandada cıktı sukur.
Kanda cıkar varsa dye dusunuyorm..
Gec dollenme dye bır olay da var benm cıktı dıye herkesn cıkacak dye brsey yok canm. Ama en guzel kan testi.. Guzel haberler alırsın dilerimBenim 5 gün var regle , sizin çıkmış 4 güne erken gebelik testi de yapmamissiniz, ben en iyisi 2 sinde regl olmazsam o hafta içi bir kan testi yapayım
5 ve üzeri pozitif kabul edilir normalde. Ama burda cok örneğini gördük 1.2 ve ya 2 gibi değerlerle gebelik öğrenen sonradan degeri guzel yukselenler oldu. Bekle bakalm adet olmazsan 4 5 gun sonra testi tekrarlarsın.Tekrardan merhaba
Benim 1 subatta regl olmam gerekiyordu ama olmadım dun aksam kan testi vermeye gittim sonuc 2 çıktı, sadece kasık ağrısı var onun dışında hiç birsey şey yok, her an regl oldum diye bakıyorum ama birssy yok , acaba olmazsam 1 hafta sonra tekrar mı kan testi yapayım geç dollenme olunca böyle oluyor mu bilginiz var mı
Insallah , regl olmazsam yine denerim haftaya , teşekkür ederim5 ve üzeri pozitif kabul edilir normalde. Ama burda cok örneğini gördük 1.2 ve ya 2 gibi değerlerle gebelik öğrenen sonradan degeri guzel yukselenler oldu. Bekle bakalm adet olmazsan 4 5 gun sonra testi tekrarlarsın.
Hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?