erken gebelik belirtisi

muhasebeci2547

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2025
113
16
13
27
merhaba arkadaşlar bu ay yeni bir umut diyerek yola baslıyoruz
ben sürecimi anlatıyım size bu ay ki döngümü ovulasyon testiyle takip ederek gecirdim 22 eylülde pik gördüm ve öncesi ve sonrası olacak sekilde bu ayı dolu dolu gecirdim bat 9 10 ekim gibi suanlık bazı belirtimsi durumlar yasıyorum psikolojik midir bilmiyorum ama su sekilde belirtilerim ;
kasık ve bel ağrısı
ara ara olan bazen sol bazen sağ kasığımda olan batma tarzı durumlar
sağ kasımda pıt pıt bir şey atıyor gibi oluyor arada
gaz durumum var normalde bu durumu pek yasamam
halsizlik ve uyuma isteği
bacaklarımda ağrılarım oluyor
sizce bu saydıklarım bat durumuna göre erken mi psikolojik mi yasadıklarım yoksa bunları ben belirti gibi sayabilir miyim

Hamile olma ihtimalin var zaten gününü değerlendirdiysen ama bu yazdıklarının hepsi google hamilelik belirtileri yazınca sıralanan belırtıler suanki durumun psikolojik canım hamile kalabilmen icin tek secenek kafanı rahatlatıcaksım atıcaksın bu ay oldumu acana düşüncesini gercekten bak o evreye gelince hamile kalıyorsun 1.5 senemi aldı kafamı rahatlatmak ama hiç ummadıgın anda oluyor

Yavrum bende adet gününe bir hafta 10 gün varken başladı kasık ağrılarım benimde bata 2 gün kaldı daha doğrusu bugündü ama geçti diğer uygulamaya göre de 2 gün kaldı kasık ağrısı batmalar iş yaparken bi anda saplanmalar böyle kasıklarımda gıdıklanma var beni geceleri bile uyutmuyor anlamadım ama üşütmüşümdür diyerek kendimi avutuyorum görcez bi kaç gün sonra neden böyle olduğunu anlatacağız dilerim ki güzel haberler alırız yani belirtilerin psikolojik olabilir ama aynı zamanda olmayabilir çünkü ben ilk gebeliğimde de bukadar erken anlamıştım hamile olduğumu ama suan ona yormak istehayal kırıklığını kaldıramam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…