Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar selam 4 yıldır gebelik istiyorum özelde rahim filmi çekildi 3 defa çatlatma oldum 1 defa da mikro çip aşılama hiç biri tutmadı dr. değiştirdim bu ay bunla tedavi oldum adete 8 gün var halsizlik ve sol kasık batmam var kulanan var mı gebe kalan bu ilaçla.
kızlar selam 4 yıldır gebelik istiyorum özelde rahim filmi çekildi 3 defa çatlatma oldum 1 defa da mikro çip aşılama hiç biri tutmadı dr. değiştirdim bu ay bunla tedavi oldum adete 8 gün var halsizlik ve sol kasık batmam var kulanan var mı gebe kalan bu ilaçla. Eki Görüntüle 3684638
Kızlar reglime 4 gün var, ama 15 gün önce göğüslerimde önce şişme sonra uçlarında şiddetli ağrı başladı. Bu sabah test yaptım bu şekilde çıktı. Fakat eşimle geri çekilme yöntemi ile birlikte oluyoruz ve çok dikkat ediyoruz. Sizce hamile miyim?
Kızlar reglime 4 gün var, ama 15 gün önce göğüslerimde önce şişme sonra uçlarında şiddetli ağrı başladı. Bu sabah test yaptım bu şekilde çıktı. Fakat eşimle geri çekilme yöntemi ile birlikte oluyoruz ve çok dikkat ediyoruz. Sizce hamile miyim?