• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erken gebelik belirtisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi sepa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sepa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2023
622
96
28
kızlar selam 4 yıldır gebelik istiyorum özelde rahim filmi çekildi 3 defa çatlatma oldum 1 defa da mikro çip aşılama hiç biri tutmadı dr. değiştirdim bu ay bunla tedavi oldum adete 8 gün var halsizlik ve sol kasık batmam var kulanan var mı gebe kalan bu ilaçla.
72E3AC82-32AE-403B-A8C2-C206C1BE6A9B.webp

kızlar selam 4 yıldır gebelik istiyorum özelde rahim filmi çekildi 3 defa çatlatma oldum 1 defa da mikro çip aşılama hiç biri tutmadı dr. değiştirdim bu ay bunla tedavi oldum adete 8 gün var halsizlik ve sol kasık batmam var kulanan var mı gebe kalan bu ilaçla.
Eki Görüntüle 3684638
Tüp bebek transfer aşamasında kullanılan Bir ilaç bu. Embriyo tutunsun diye kullanılıyor. Test yaptınız mı?

Kızlar reglime 4 gün var, ama 15 gün önce göğüslerimde önce şişme sonra uçlarında şiddetli ağrı başladı. Bu sabah test yaptım bu şekilde çıktı. Fakat eşimle geri çekilme yöntemi ile birlikte oluyoruz ve çok dikkat ediyoruz. Sizce hamile miyim?

Eklentiler

• IMG_0754.webp
    IMG_0754.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 25
Tüp bebek transfer aşamasında kullanılan Bir ilaç bu. Embriyo tutunsun diye kullanılıyor. Test yaptınız mı?
bana hormonların bozuk diye verdi bu ilacı rahim kalınlaştırıyor muş tutunmayı sağlıyor muş bugün adetime bir hafta var yok testi yapmadım

Kızlar reglime 4 gün var, ama 15 gün önce göğüslerimde önce şişme sonra uçlarında şiddetli ağrı başladı. Bu sabah test yaptım bu şekilde çıktı. Fakat eşimle geri çekilme yöntemi ile birlikte oluyoruz ve çok dikkat ediyoruz. Sizce hamile miyim?
sanırım yok ama yinede kan verin gecikme olunca

Back
X