• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik belli olur mu?

tazeevli12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
14
Puanlar
98
Selam kızlar. Bu ay yumurtlamaya uygun olan zamanlarda korunmasız ilişki oldu. Bugün 28.gün ve sabah 04:30 da prodoctor erken gebelik test yaptım ama negatif çıktı. Acaba gebelik varsa bile idrara geçmesi için erken mi? Bugün henüz adet olmadım saat 13:58 Son 4 aydır hep 25-26.günlerde adet oldum haricinde 28 günde bir olurum. Yarın kanda baktırayım diyorum birde ne dersiniz? Testte negatif olup kanda çıkma olur mu?

Geç döllenme olduysa eğer çıkmaması normal olabilir garanti olması açısından bi kaç gün daha gecikirsen kan verirsin daha net olur canım ,hayırlı haberler alırsın umarım 🙏

Geç döllenme olduysa eğer çıkmaması normal olabilir garanti olması açısından bi kaç gün daha gecikirsen kan verirsin daha net olur canım ,hayırlı haberler alırsın umarım 🙏
İnşallah canım teşekkür ederim yarın sağlık ocağında kan vereyim diyorum eğer ki sabaha kadar adet gelmezse bakalım

Back
X