Erken gebelik de silik çizgi

Kocmelek839

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2021
139
40
48
27
Kızlar 5 6 ay önce 2.5 aylıkken düşük yaptım hiçbir sebep yokken düşükten 4 ay sonra tekrar hamile kaldım yaklaşık 1 ay önce o da kimyasal gebelikle sonuçlandı şimdi ise mide bulantısı yaşıyorum sürekli arada da baş dönmesi adetim de 4 gün sürdü normalde 5 6 gün sürerdi fakat hamilelik diye düşünmedim çünkü eşiin korunmasıyla ilişkiye giriyorduk bugün etrafimdakiler test yap dediler bat a daha 9 gün var erken gebelik testi yaptım 10 dakika sonra silik çizgi çıktı sizce var mıdır ?

Eklentiler

• IMG_20220513_112238.webp
    IMG_20220513_112238.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 874
  • IMG_20220513_112121.webp
    IMG_20220513_112121.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 820
Kızlar 5 6 ay önce 2.5 aylıkken düşük yaptım hiçbir sebep yokken düşükten 4 ay sonra tekrar hamile kaldım yaklaşık 1 ay önce o da kimyasal gebelikle sonuçlandı şimdi ise mide bulantısı yaşıyorum sürekli arada da baş dönmesi adetim de 4 gün sürdü normalde 5 6 gün sürerdi fakat hamilelik diye düşünmedim çünkü eşiin korunmasıyla ilişkiye giriyorduk bugün etrafimdakiler test yap dediler bat a daha 9 gün var erken gebelik testi yaptım 10 dakika sonra silik çizgi çıktı sizce var mıdır ?
Erken gebelik testini 6 gün önce yaparsanız %70 sonuç alırsınız 3 ,2,1 gün önce yaparsanız da %90 alırsınız bir kaç gün sonra tekrar yapın bence bende adetime 3 gün kala yaptım aşırı uyku halim yorgunluğum ve alt karın ağrısı vardı üç gündür aralıksız gece gündüz ağrım var benim test silik çıktı bir kaç gün sonra tekrarliycam şuan adetime 1 gün var

Erken gebelik testini 6 gün önce yaparsanız %70 sonuç alırsınız 3 ,2,1 gün önce yaparsanız da %90 alırsınız bir kaç gün sonra tekrar yapın bence bende adetime 3 gün kala yaptım aşırı uyku halim yorgunluğum ve alt karın ağrısı vardı üç gündür aralıksız gece gündüz ağrım var benim test silik çıktı bir kaç gün sonra tekrarliycam şuan adetime 1 gün var
Umarım güzel pozitif sonuçlar görürüz

Ben de çizgiyi görüyorum insallah guzel sonuclar alıp bebeğinizi kucağınıza saglikla alirsiniz. Ben de suan benzer bisey yasadim adete 6 gun once erken gebelik testi yaptim daha damlatir damlatmaz silik çizgi cikti halen ben mi oyle goruyorum acaba diyorum insan hayal kirikliklaroyla tanisinca kolay kolay inanamiyor

Kızlar bende adetime 3 gün kala yaptım silik çıktı fakat 1 gün kala kanamam oldu böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?

O erken gebelik testlerine lanet okuyorum şuan 😔 ben 4 tane yaptim hepside pozitifti hatta doktora gosterdim evet pozitif dedi ve ilk anda cikmislardi gittim kan verdim sonuc 1.20... Alt ust oldum. Size tavsiyem adet gününüzü bekleyin ve gecince kaset test veya direk kan verin. Erken gebelik testlerine güvenmeyin. Eğer istiyorsaniz insallah hamilesinizdir🙏🏻

Aşılama 9.gün sizce ?

Eklentiler

• 414BBCF6-F3B9-4727-A639-5C6AAC2255B1.webp
    414BBCF6-F3B9-4727-A639-5C6AAC2255B1.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 436
Back
X