ERKEN GEBELİK İÇİN YARDIMMM

MyAngel0909

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2023
155
39
18
35
Merhaba Sat14. 09 bat 15.10 bugün tam 6 gün var prodictor erken gebelik aldım negatif çıktı acaba erkenmi yaptım gecikmeyi bekliycem tabiki ama böyle olup gebe olan oldumu

Test bu

Eklentiler

• IMG_20231009_122135.webp
    IMG_20231009_122135.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 56
Merhaba Sat14. 09 bat 15.10 bugün tam 6 gün var prodictor erken gebelik aldım negatif çıktı acaba erkenmi yaptım gecikmeyi bekliycem tabiki ama böyle olup gebe olan oldumu
Daha çok erken canım varsa bile altı gunkala çıkmaz daha bir kaç gün daha bekle bence

Benim de bat 16, merak edip denedim bende de negatif, erken diye düşünüyorum varsa da

Erken yapmissiniz 6 gunu hesaplarken 15ini de saymaniz lazim. Yani yarin yapmaniz lazimdi. Yarin bile cikmama ihtimali var.

Çok moralim bozuk umutluydum
Ama altta bi görsel var testin, ona bakarsanız sizde şöyle bi takvim çıkıyor, bat 15, 10'unda yaparsanız %76 doğru sonuç, 11'i yaparsanız %96. 6 gün önceden kasıtları regl gecikmesinden önce 6 gün, bat'tan önce 6 gün değil

Ama 6 güne kadar diyo valla çok moralim bozuldduu
Test 6 güne kadar diyor da gebelik var ise bile idrara geçmedikten sonra neyi saptayacak test öyle düşünün. Şimdi ancak bebek tutunduktan sonra plesentadan kana hcg hormonu geçmeye başlıyor. Birkaç gün sonra ise idrara geçiyor. Yani gebeliği öğrenme zamanı ne zaman yumurtladığınıza, tutunmanın ne zaman gerçekleştiğine göre değişir. Kimisi erken yumurtlar döllenip tutunursa daha erken öğrenir. Kimisi adet günü, kimisi de geç yumurtlar,geç döllenme olur ve de geç öğrenir. Yani erken gebelik testi negatif diye bu gebelik yok anlamına gelmez. Bazısının adet döngüsü 35 gündür erken yumurtlar, erkenden döllenip tutunur 10 gün kala da öğrenebilir. Ama adet döngüsü kısa biri daha geç öğrenebilir. Sonuçta bir sürü süreç var gebelik oluşana kadar. Demem o ki biraz daha sabır daha erken.

Test 6 güne kadar diyor da gebelik var ise bile idrara geçmedikten sonra neyi saptayacak test öyle düşünün. Şimdi ancak bebek tutunduktan sonra plesentadan kana hcg hormonu geçmeye başlıyor. Birkaç gün sonra ise idrara geçiyor. Yani gebeliği öğrenme zamanı ne zaman yumurtladığınıza, tutunmanın ne zaman gerçekleştiğine göre değişir. Kimisi erken yumurtlar döllenip tutunursa daha erken öğrenir. Kimisi adet günü, kimisi de geç yumurtlar,geç döllenme olur ve de geç öğrenir. Yani erken gebelik testi negatif diye bu gebelik yok anlamına gelmez. Bazısının adet döngüsü 35 gündür erken yumurtlar, erkenden döllenip tutunur 10 gün kala da öğrenebilir. Ama adet döngüsü kısa biri daha geç öğrenebilir. Sonuçta bir sürü süreç var gebelik oluşana kadar. Demem o ki biraz daha sabır daha erken.
Gecikneyi beklemek en iyisi elbette işte ama insandaki merak iyi değil tabi hem moral bozuyo hem umut kırıyo farkındayım neyse biraz daha bekleyelim bakalım teşekkürler yorumunuz için

Back
X