Prodıctor turuncu olan hızlı gebelik testim

Kızlarrrrrr ne zamandan beri negatif çıkıyordu bugün bu prodictor turumcu olaandan yaptım çok çok silik çıktı amaaa bu teste bozuk çıkan burda hiç denk gelmedimmm doğru mudur sanırım geç döllenme ama gecikmeme göre çok çok geç çünkü
Silikte olsa var inşallah hamilesinizdir kanda kesin sonuç alırsınız rabbim gönlünüze göre versin inşallah

yumurtlama döneminizi bilmiyor musunuz ya da en son ne zaman ilişki yaşadınız onların uzerinden 15 gün sayın predictor early de kesin sonuc veriyor 10 hcg algılıyor cunku ya da direkt kan verin bence
Yumurtlama takibi yapmıyorum anlamam da yani onlar da çok çok silik çizgi bekleyeyim diyorum

laboquick ya da awox kullanabilirsiniz
Diyorum o kadar da gecikmem var ama yerleşmedi demekki regl dönemim de adet olucakmışım gibi kahverengi lekelenmem oldu 2 3 gün peçeteye gelmiyor ama dedim tamam kesin hastalancam sımdı sadece sıvı geliyor ıslamıyor yani çamaşırım afedersinn öyle ne kahverengi ne pembe hiç bir şey yok . Ama ekstra ağrım var göbek deliğimin altı feci kasık ağrım illaki olmazsa olmazlardan damar atması gibi şeyler oluyor şuan oldu gene mesela göğüslerim öyle açıyor ki anlatamam yani bekliyorum bakalım

evet labo ben de de diğerlerine göre daha silik vermişti 71di kan sonucum, muhtemelen gecikmem de yok. sabah ilk idrarla tekrar deneyin isterseniz
İşteyim çalışıyorum 7 de çıkıyorum tüm eczaneler kapamıyor birde burda bebetime satıyorlar ya da predictor pembe olan başka bir şey yok

Back
X