- 6 Mayıs 2023
- 155
- 39
- 18
- 35
- Konu Sahibi MyAngel0909
-
Daha erken canımMerhaba Sat14. 09 bat 15.10 bugün tam 6 gün var prodictor erken gebelik aldım negatif çıktı acaba erkenmi yaptım gecikmeyi bekliycem tabiki ama böyle olup gebe olan oldumu
Ama 6 güne kadar diyo valla çok moralim bozuldduuDaha erken canım
Canım öyle demesine bakma adeti geçip teste çıkmayıp hamile olanlar bile var yani biraz daha bekle yumurtlama takibi yapıyormusun yapıyorsan üzerinden bi 12 gün sonra testte çıkıyor en erkenAma 6 güne kadar diyo valla çok moralim bozuldduu
Bu ay yapamadım maalesef gün aşırı değerlendirdik iki adet arasıCanım öyle demesine bakma adeti geçip teste çıkmayıp hamile olanlar bile var yani biraz daha bekle yumurtlama takibi yapıyormusun yapıyorsan üzerinden bi 12 gün sonra testte çıkıyor en erken
Ozaman adete kadar bekle canımBu ay yapamadım maalesef gün aşırı değerlendirdik iki adet arası
Daha çok erken canım varsa bile altı gunkala çıkmaz daha bir kaç gün daha bekle benceMerhaba Sat14. 09 bat 15.10 bugün tam 6 gün var prodictor erken gebelik aldım negatif çıktı acaba erkenmi yaptım gecikmeyi bekliycem tabiki ama böyle olup gebe olan oldumu
Çok moralim bozuk umutluydumBenim de bat 16, merak edip denedim bende de negatif, erken diye düşünüyorum varsa da
Ama altta bi görsel var testin, ona bakarsanız sizde şöyle bi takvim çıkıyor, bat 15, 10'unda yaparsanız %76 doğru sonuç, 11'i yaparsanız %96. 6 gün önceden kasıtları regl gecikmesinden önce 6 gün, bat'tan önce 6 gün değilÇok moralim bozuk umutluydum
Test 6 güne kadar diyor da gebelik var ise bile idrara geçmedikten sonra neyi saptayacak test öyle düşünün. Şimdi ancak bebek tutunduktan sonra plesentadan kana hcg hormonu geçmeye başlıyor. Birkaç gün sonra ise idrara geçiyor. Yani gebeliği öğrenme zamanı ne zaman yumurtladığınıza, tutunmanın ne zaman gerçekleştiğine göre değişir. Kimisi erken yumurtlar döllenip tutunursa daha erken öğrenir. Kimisi adet günü, kimisi de geç yumurtlar,geç döllenme olur ve de geç öğrenir. Yani erken gebelik testi negatif diye bu gebelik yok anlamına gelmez. Bazısının adet döngüsü 35 gündür erken yumurtlar, erkenden döllenip tutunur 10 gün kala da öğrenebilir. Ama adet döngüsü kısa biri daha geç öğrenebilir. Sonuçta bir sürü süreç var gebelik oluşana kadar. Demem o ki biraz daha sabır daha erken.Ama 6 güne kadar diyo valla çok moralim bozuldduu
Gecikneyi beklemek en iyisi elbette işte ama insandaki merak iyi değil tabi hem moral bozuyo hem umut kırıyo farkındayım neyse biraz daha bekleyelim bakalım teşekkürler yorumunuz içinTest 6 güne kadar diyor da gebelik var ise bile idrara geçmedikten sonra neyi saptayacak test öyle düşünün. Şimdi ancak bebek tutunduktan sonra plesentadan kana hcg hormonu geçmeye başlıyor. Birkaç gün sonra ise idrara geçiyor. Yani gebeliği öğrenme zamanı ne zaman yumurtladığınıza, tutunmanın ne zaman gerçekleştiğine göre değişir. Kimisi erken yumurtlar döllenip tutunursa daha erken öğrenir. Kimisi adet günü, kimisi de geç yumurtlar,geç döllenme olur ve de geç öğrenir. Yani erken gebelik testi negatif diye bu gebelik yok anlamına gelmez. Bazısının adet döngüsü 35 gündür erken yumurtlar, erkenden döllenip tutunur 10 gün kala da öğrenebilir. Ama adet döngüsü kısa biri daha geç öğrenebilir. Sonuçta bir sürü süreç var gebelik oluşana kadar. Demem o ki biraz daha sabır daha erken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?