Geç döllenme olabilirMerhaba, reglim 10 gün kadar gecikti. Önceki günlerde 2 tane test yaptım negatif çıktılar.
Bu sabah kan testi yaptırdım, beta hcg 17,5 çıktı. İki gün sonra tekrar kan vermem önerildi.
Bugün dayanamayıp tekrar test yaptım. Daha önce çıkmayan silik bir ikinci çizgi çıktı. Nasıl yorumlamalıyım?
çizgi gözüküyor evet geç döllenme olabilir, kan testi en doğrusunu verecektir.Merhaba, reglim 10 gün kadar gecikti. Önceki günlerde 2 tane test yaptım negatif çıktılar.
Bu sabah kan testi yaptırdım, beta hcg 17,5 çıktı. İki gün sonra tekrar kan vermem önerildi.
Bugün dayanamayıp tekrar test yaptım. Daha önce çıkmayan silik bir ikinci çizgi çıktı. Nasıl yorumlamalıyım?
Bu sabahKan testini ne zaman verdiniz
Gözünüz aydın, sağlıkla ilerler inşallahMerhaba, iki gün sonra verdiğim kan testine göre beta değerim 52 çıktı. Önümüzdeki cumartesi doktor randevum var :)
Tebrik ederimMerhaba, iki gün sonra verdiğim kan testine göre beta değerim 52 çıktı. Önümüzdeki cumartesi doktor randevum var :)
merhaba öncelikle hayırşı olsunMerhaba, iki gün sonra verdiğim kan testine göre beta değerim 52 çıktı. Önümüzdeki cumartesi doktor randevum var :)
Benimkine de bakar mısınız adetime daha 7 gün var, üstelik 4 aylık yeni bir anneyimGeç döllenme olabilir
Var bence çizgi görünüyorBenimkine de bakar mısınız adetime daha 7 gün var, üstelik 4 aylık yeni bir anneyim
Merhaba. Ben 15 gün adetim gecikince kan verdim. Önce 2 çıktı. Gebelik yok dediler. Ama idrar testleri pozitifti. 3 gün sonra gidip tekrar kan verdim. Sırasıyla 40, 91, 295 ve 650 oldu. Yani geç döllenme olmuş. Profilimde konu var. Benim durumunda bir çok insan olduğunu öğrendim. Yani adetiniz geciktiyse ihtimal varkızlar çılgınlarcasına bu "geç döllenme" üzerine arayış içindeyim ben de. reglim dün gelecekti, gelmedi. regl belirtilerim azaldı. normalde betada negatifi hastanede hep <1.2 olarak görürken 2 gün önceki testte "2" gördüm sonucu. anlamsız bir sonuç.
ama regl belirtilerim dediğim gibi azaldı. gelecek gibi değil. geç döllenme olabilir mi yoksa şimdiye kdar çıkar mıydı
10 gün hep negatif çıkmıştı değil mi yinede kan testine gittiniz.hangi markaydı acaba ?herkese tekrar merhaba, bu sabah tekrar bir test yaptım. yine ikinci çizgi silik çıktı. yarın sabah kan vericem ama sabırsızlanıyorum.bu durumu yaşayan varsa öğrenmek isterim