• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik mi?

noru

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Merhaba, reglim 10 gün kadar gecikti. Önceki günlerde 2 tane test yaptım negatif çıktılar.
Bu sabah kan testi yaptırdım, beta hcg 17,5 çıktı. İki gün sonra tekrar kan vermem önerildi.
Bugün dayanamayıp tekrar test yaptım. Daha önce çıkmayan silik bir ikinci çizgi çıktı. Nasıl yorumlamalıyım?

Eklentiler

• WhatsApp Image 2026-03-26 at 15.49.01.webp
    WhatsApp Image 2026-03-26 at 15.49.01.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 170
Merhaba, reglim 10 gün kadar gecikti. Önceki günlerde 2 tane test yaptım negatif çıktılar.
Bu sabah kan testi yaptırdım, beta hcg 17,5 çıktı. İki gün sonra tekrar kan vermem önerildi.
Bugün dayanamayıp tekrar test yaptım. Daha önce çıkmayan silik bir ikinci çizgi çıktı. Nasıl yorumlamalıyım?
Geç döllenme olabilir

çizgi gözüküyor evet geç döllenme olabilir, kan testi en doğrusunu verecektir.

kızlar çılgınlarcasına bu "geç döllenme" üzerine arayış içindeyim ben de. reglim dün gelecekti, gelmedi. regl belirtilerim azaldı. normalde betada negatifi hastanede hep <1.2 olarak görürken 2 gün önceki testte "2" gördüm sonucu. anlamsız bir sonuç.
ama regl belirtilerim dediğim gibi azaldı. gelecek gibi değil. geç döllenme olabilir mi yoksa şimdiye kdar çıkar mıydı

Kan testini ne zaman verdiniz

herkese tekrar merhaba, bu sabah tekrar bir test yaptım. yine ikinci çizgi silik çıktı. yarın sabah kan vericem ama sabırsızlanıyorum.bu durumu yaşayan varsa öğrenmek isterim

Merhaba, iki gün sonra verdiğim kan testine göre beta değerim 52 çıktı. Önümüzdeki cumartesi doktor randevum var :)

Merhaba, iki gün sonra verdiğim kan testine göre beta değerim 52 çıktı. Önümüzdeki cumartesi doktor randevum var :)
Gözünüz aydın, sağlıkla ilerler inşallah🌸

Tebrik ederim 💕 adetiniz kaç günde birdi ? Geç döllenme olmuş çünkü

merhaba öncelikle hayırşı olsun 💖 ne dedi doktor gittiniz mi?

Merhabalar, güncelleme veriyorum.
Maalesef kimyasal gebelik olduğunu anladık. 52 değerinden 4 gün sonra tekrar kan verdim, 110 çıktı. aynı gün lekelenmem oldu, doktorumla görüştüm. Vajinal muayenede rahim duvarının gebeliğe uygun şekilde kalınlaşmadığını, artış hızının azaldığını ve muhtemelen düşük olacağını söyledi. Bu sabah tekrar kan verdim, 91 çıktı yani düşmeye başladı. Kanamam da normal regl kanaması gibi başladı. Doktorumla tekrar görüştük. Bundan sonra beta hcg değerimin sıfırlanmasına kadar takip ediyor olacağız.

Eklentiler

• 63480.webp
    63480.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 127
  • 63456.webp
    63456.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 109
  • 63454.webp
    63454.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 107
  • 63453.webp
    63453.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 122
kızlar çılgınlarcasına bu "geç döllenme" üzerine arayış içindeyim ben de. reglim dün gelecekti, gelmedi. regl belirtilerim azaldı. normalde betada negatifi hastanede hep <1.2 olarak görürken 2 gün önceki testte "2" gördüm sonucu. anlamsız bir sonuç.
ama regl belirtilerim dediğim gibi azaldı. gelecek gibi değil. geç döllenme olabilir mi yoksa şimdiye kdar çıkar mıydı
Merhaba. Ben 15 gün adetim gecikince kan verdim. Önce 2 çıktı. Gebelik yok dediler. Ama idrar testleri pozitifti. 3 gün sonra gidip tekrar kan verdim. Sırasıyla 40, 91, 295 ve 650 oldu. Yani geç döllenme olmuş. Profilimde konu var. Benim durumunda bir çok insan olduğunu öğrendim. Yani adetiniz geciktiyse ihtimal var

herkese tekrar merhaba, bu sabah tekrar bir test yaptım. yine ikinci çizgi silik çıktı. yarın sabah kan vericem ama sabırsızlanıyorum.bu durumu yaşayan varsa öğrenmek isterim
10 gün hep negatif çıkmıştı değil mi yinede kan testine gittiniz.hangi markaydı acaba ?

Back
X