Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar merhaba aranizda gebeligini adet günü gecmeden öğrenen var mi
Ben varim canim dun ogrendim adetime 2 gun kala:) doktor 2 gun sonra bi test daha istedi predictor erken gebelik testinde ogrendm silik cikti fakat kan testimde 20.06 3 haftalik gebeyim sanirim kesin sonuc yarin:)) cok mutluyum insallah bir aksilik yoktur
evet ben 2 gün kala öğrendim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayırlı olsun cnm benim bu başlığı açtığımda adetime 7 gün vardı dayanamadim 4 gün kala evde test yaptim ikinci çizgi cok silikti 3 gün sonra kan testi verdim o zamanda adetime 1 gün vardi :)) sonuç beta hcg 215 ti şuan 9 haftalik hamileyim bugün öğleden sonra kalp atışlarını duyacaz dua et bize inşallah bir sorun çıkmasın allahim bebişlerimizi k
ucağımıza
Tebrik ederim.cnm benim cizgimde cok hafif ama. Pozitif sayiliyormus doktorum bana hala gebesin demiyor yarin kan testini.tekrarlicam artis varsa gebeyim insallh ama ben hissedyrm gebeyim-
Ins hayirli bir evladin olur benim iki gün var adetime acba tes yapsami diyorum cikarmi goguslerde sis ara sira sizlama oluyor kasikta agrilar acaba varmi
Hayırlı olsun cnm benim bu başlığı açtığımda adetime 7 gün vardı dayanamadim 4 gün kala evde test yaptim ikinci çizgi cok silikti 3 gün sonra kan testi verdim o zamanda adetime 1 gün vardi :)) sonuç beta hcg 215 ti şuan 9 haftalik hamileyim bugün öğleden sonra kalp atışlarını duyacaz dua et bize inşallah bir sorun çıkmasın allahim bebişlerimizi k
ucağımıza
Tebrik ederim.cnm benim cizgimde cok hafif ama. Pozitif sayiliyormus doktorum bana hala gebesin demiyor yarin kan testini.tekrarlicam artis varsa gebeyim insallh ama ben hissedyrm gebeyim-
allah saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin. Tum isteyen herkeze allah nasip eder insallah
Cnm benim cikti adeti.w 2 gun kala yaptim idrar testi kan testinide ayni gun yaptirdm ikiside pozitif ama yarin kesin sonucu ogrenicem dua edin bana kizlar bir aksilik cikmasin cok korkuyrm
Rabbimin iziniyle bir sorun çıkmaz ins rabbim hayirlisiyla kucağına almayı nasib etsin ins birde maşallah diyelim :) ay gitsemi eczane test alsami
Nasil.durabiliyorsun:) kesinlikle bir.test al bak varsa cikiyor zaten gex dollenme deilse haberlerini bekliyorum![]()
Icten dualrin icin bende sana duaciyim umarim gebesindir hayirli haberlerinj bekliyrz![]()
en son 24 mayısta adet olmuştum 24 hazıranda adet olmayı beklerken 18 hazıranda çift çizgiyi gördüm tam 6gün önce![]()
Maşallah mubarek allah ne guzel erken ogrenmisin
3 haziran yumurtladımyani eğer gebelik tutmasadı 6gün önce adetim başlardı
erken yumurtlamadan oldu
Menzilĺlll hemen eczaneyeee korkmak yok dunyanin sonu deil
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.