• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik nimo

Ay bilemedim garip bi durum diğeri de baya koyu ama adete be kadar kaldı Nimo bende yalancı çıkartı ama sizin baya belirgin bilemedim
Adet tarihimde yapmıştım 3 gün geçti hala olmadım kasıklarımda hafif kramplar var haftaya randevum var ama birinde çıkıp birinde çıkmayınca insan kötü oluyor

Nimo bana da yalancı pozitif verdi maalesef 🥺
1 yıldır ilk defa 2. Çizgiyi net gördüm silik bile çıkmıyordu sizin testiniz benimkine göre daha silik kalıyo daha idrarın içindeyken çıkıverdi 2. Çizgi elm ayağıma dolandı inşallah vardır bebişim pcosluyum 1 yıldır istiyoruz Rabbim nasip eder inşallah

1 yıldır ilk defa 2. Çizgiyi net gördüm silik bile çıkmıyordu sizin testiniz benimkine göre daha silik kalıyo daha idrarın içindeyken çıkıverdi 2. Çizgi elm ayağıma dolandı inşallah vardır bebişim pcosluyum 1 yıldır istiyoruz Rabbim nasip eder inşallah
Bnce baska marka ile deneyin benimde hemen cikti resimlere bakin ama sonra 5 6 tane daha yaptim.cikmadi ins vardir sizin

Üstteki nimo marka dün yaptım saniyesinde çizgiyi gösterdi bugünde kaset test yaptım hiç çıkmadı sizce hangisi doğrudur
Bence kaset ama gönül ister digerri olsun nimo,artimed.duratest.days doctor bunlar hep cizgi çıkarıyor cizgi cikiyor kanda hep negatif

Öğlen oncomed marka bi kaset test yaptım, önce tertemiz negatif görünüyordu, bir saat sonra ikinci çizgi bu şekilde belirmiş, acaba kuruma çizgisi mi yoksa ikilinde ben mi göremedim çünkü gözlerim de biraz bozuk net göremiyorum resimleri ekliyorum kızlar bi bakarsanız sevinirim teşekkürler :)

Öğlen oncomed marka bi kaset test yaptım, önce tertemiz negatif görünüyordu, bir saat sonra ikinci çizgi bu şekilde belirmiş, acaba kuruma çizgisi mi yoksa ikilinde ben mi göremedim çünkü gözlerim de biraz bozuk net göremiyorum resimleri ekliyorum kızlar bi bakarsanız sevinirim teşekkürler :)
Dosya ekleyemiyorum nedense

İlk önce çizgi çıkmadı 1-2 saat sonra kuruyunca böyle olmuş oncomed marka, sabah da nimo erken gebelik anında çıktı pembe kapaklı olan, ister istemez umutlandım

Eklentiler

• IMG_1717.webp
    IMG_1717.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_1718.webp
    IMG_1718.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_1714.webp
    IMG_1714.webp
    90,7 KB · Görüntüleme: 9
İnşaallah yükselir :) dua ediyorum, nedense küsüratlı çıkan rakamlar yükselecekmiş gibi geliyor bana.. Umut işte tutunacak yer arıyoruz :) . rabbim kolaylaştırsın..
Benim de dualarım seninle,sizinle 💝🥺 kanda negatif olmasına rağmen testler hâlâ pozitif çıkıyor anlam veremiyorum 🥹

Eklentiler

• 1000038938.webp
    1000038938.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 10
Kan ver istersen inşallah vardır dualarım seninle🥹💝
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.. benim de dualarım hepinizle her zaman.. şimdi lavaboda peçeteye pembe kahve yoğun bi akıntı bulaştı silerken sanırım regl başlar diye düşünüyorum bilemiyorum hayırlısı artık.. ahh bu yarım kalmışlık hissi.. her şey zamanında olsa insanın içinde gözünde kalmayacak da nasip heralde.. çok sevgiler yağmur ❤️🌸 teşekkür ederim desteğin için 🙏

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.. benim de dualarım hepinizle her zaman.. şimdi lavaboda peçeteye pembe kahve yoğun bi akıntı bulaştı silerken sanırım regl başlar diye düşünüyorum bilemiyorum hayırlısı artık.. ahh bu yarım kalmışlık hissi.. her şey zamanında olsa insanın içinde gözünde kalmayacak da nasip heralde.. çok sevgiler yağmur ❤️🌸 teşekkür ederim desteğin için 🙏
Umutsuzluğa kapılmayalım ✋🏻💝 herşey olacağına varır güzel düşünelim güzel şeyler olsun belki de bebiş tutunmaya çalışıyordur bilemeyiz bende 2 gün siyaha yakın kan geldi bugün de 3 damla pembe leke geldi hayırlısı olsun 🩷🙏🏻🫶🏻 haberleşelim

Umutsuzluğa kapılmayalım ✋🏻💝 herşey olacağına varır güzel düşünelim güzel şeyler olsun belki de bebiş tutunmaya çalışıyordur bilemeyiz bende 2 gün siyaha yakın kan geldi bugün de 3 damla pembe leke geldi hayırlısı olsun 🩷🙏🏻🫶🏻 haberleşelim
Olur haberleşelim:) inşallah güzel haberler olsun 🙏❤️🌸

Back
X