- 7 Ocak 2025
- 202
- 36
- 13
Başka bir testle tekrarlayın isterseniz mucizeler ansızın gelir gönlünüzce olsunAnladım.. ben de bi heves yalancı da olsa mutlu olmuştum.. hayırlısı kolayı sağlıklısı olsun..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka bir testle tekrarlayın isterseniz mucizeler ansızın gelir gönlünüzce olsunAnladım.. ben de bi heves yalancı da olsa mutlu olmuştum.. hayırlısı kolayı sağlıklısı olsun..
Çok teşekkür ederim inşallah sizin de gönlünüzce olsunBaşka bir testle tekrarlayın isterseniz mucizeler ansızın gelir gönlünüzce olsun![]()
Adet tarihimde yapmıştım 3 gün geçti hala olmadım kasıklarımda hafif kramplar var haftaya randevum var ama birinde çıkıp birinde çıkmayınca insan kötü oluyorAy bilemedim garip bi durum diğeri de baya koyu ama adete be kadar kaldı Nimo bende yalancı çıkartı ama sizin baya belirgin bilemedim
1 yıldır ilk defa 2. Çizgiyi net gördüm silik bile çıkmıyordu sizin testiniz benimkine göre daha silik kalıyo daha idrarın içindeyken çıkıverdi 2. Çizgi elm ayağıma dolandı inşallah vardır bebişim pcosluyum 1 yıldır istiyoruz Rabbim nasip eder inşallahNimo bana da yalancı pozitif verdi maalesef![]()
0,200 çıktıKan testiniz kaç çıktı? İdrarda baya belli oysaki acaba yükselme ihtimali oluyor mu öyle ?
Nimo yalanci ben de konu actim yalanci yazdim direk cok.net cikti resimde belli zaten ama bur daha hic bir testte cikmadiYalancı olduğuna nasıl emin oldunuz ? Ben de nimo erken gebelik testi yaptım bugün bat günü sizinki gibi çıktı
Bnce baska marka ile deneyin benimde hemen cikti resimlere bakin ama sonra 5 6 tane daha yaptim.cikmadi ins vardir sizin1 yıldır ilk defa 2. Çizgiyi net gördüm silik bile çıkmıyordu sizin testiniz benimkine göre daha silik kalıyo daha idrarın içindeyken çıkıverdi 2. Çizgi elm ayağıma dolandı inşallah vardır bebişim pcosluyum 1 yıldır istiyoruz Rabbim nasip eder inşallah
Bence kaset ama gönül ister digerri olsun nimo,artimed.duratest.days doctor bunlar hep cizgi çıkarıyor cizgi cikiyor kanda hep negatifÜstteki nimo marka dün yaptım saniyesinde çizgiyi gösterdi bugünde kaset test yaptım hiç çıkmadı sizce hangisi doğrudur
Çok teşekkür ederim inşallah sizin de gönlünüzce olsun![]()
İnşaallah yükselir :) dua ediyorum, nedense küsüratlı çıkan rakamlar yükselecekmiş gibi geliyor bana.. Umut işte tutunacak yer arıyoruz :) . rabbim kolaylaştırsın..0,200 çıktı![]()
Dosya ekleyemiyorum nedenseÖğlen oncomed marka bi kaset test yaptım, önce tertemiz negatif görünüyordu, bir saat sonra ikinci çizgi bu şekilde belirmiş, acaba kuruma çizgisi mi yoksa ikilinde ben mi göremedim çünkü gözlerim de biraz bozuk net göremiyorum resimleri ekliyorum kızlar bi bakarsanız sevinirim teşekkürler :)
Benim de dualarım seninle,sizinleİnşaallah yükselir :) dua ediyorum, nedense küsüratlı çıkan rakamlar yükselecekmiş gibi geliyor bana.. Umut işte tutunacak yer arıyoruz :) . rabbim kolaylaştırsın..
Kan ver istersen inşallah vardır dualarım seninleİlk önce çizgi çıkmadı 1-2 saat sonra kuruyunca böyle olmuş oncomed marka, sabah da nimo erken gebelik anında çıktı pembe kapaklı olan, ister istemez umutlandım
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.. benim de dualarım hepinizle her zaman.. şimdi lavaboda peçeteye pembe kahve yoğun bi akıntı bulaştı silerken sanırım regl başlar diye düşünüyorum bilemiyorum hayırlısı artık.. ahh bu yarım kalmışlık hissi.. her şey zamanında olsa insanın içinde gözünde kalmayacak da nasip heralde.. çok sevgiler yağmurKan ver istersen inşallah vardır dualarım seninle![]()
Umutsuzluğa kapılmayalımÇok teşekkür ederim Allah razı olsun.. benim de dualarım hepinizle her zaman.. şimdi lavaboda peçeteye pembe kahve yoğun bi akıntı bulaştı silerken sanırım regl başlar diye düşünüyorum bilemiyorum hayırlısı artık.. ahh bu yarım kalmışlık hissi.. her şey zamanında olsa insanın içinde gözünde kalmayacak da nasip heralde.. çok sevgiler yağmurteşekkür ederim desteğin için
![]()
Olur haberleşelim:) inşallah güzel haberler olsunUmutsuzluğa kapılmayalımherşey olacağına varır güzel düşünelim güzel şeyler olsun belki de bebiş tutunmaya çalışıyordur bilemeyiz bende 2 gün siyaha yakın kan geldi bugün de 3 damla pembe leke geldi hayırlısı olsun
haberleşelim
Bugün awox marka ile yaptım çok silik bir çizgi çıktı bakalım randevu günümü bekliyorum nasipse olurBnce baska marka ile deneyin benimde hemen cikti resimlere bakin ama sonra 5 6 tane daha yaptim.cikmadi ins vardir sizin
Bakalim.awox taki cizgiyeBugün awox marka ile yaptım çok silik bir çizgi çıktı bakalım randevu günümü bekliyorum nasipse olur