• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik olabilir mi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi minac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

minac

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2025
17
1
1
24
Kızlar regl tarihime 3 gün kaldı dün bir normal gebelik testi yaptım çift çizgi gördüm ve ilk 3 dakikada çizgi belirdi daha sonra bir kaç daat sonra özele gidip beta yaptırdığımda 0.35 çıkmıştı çok düşük çıktı yeni olabilirmi ? Ovğlasyon takibi yapıp değerlendiriyorum 6 aydır felan. Yorumlarınızı bekliyorum🥺🥺

Eklentiler

• IMG_6521.webp
    IMG_6521.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_6520.webp
    IMG_6520.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 10
Kızlar regl tarihime 3 gün kaldı dün bir normal gebelik testi yaptım çift çizgi gördüm ve ilk 3 dakikada çizgi belirdi daha sonra bir kaç daat sonra özele gidip beta yaptırdığımda 0.35 çıkmıştı çok düşük çıktı yeni olabilirmi ? Ovğlasyon takibi yapıp değerlendiriyorum 6 aydır felan. Yorumlarınızı bekliyorum🥺🥺
Test yalancı pozitif vermiştir ilk kanda çıkar sonra idrarda kanda yoksa yoktur adet gecikmeni bekleyip tekrar kontrol ettirmelisin

Kan daha erken sonuç verir aslında ,, test markanız ne yalancı pozitiflik gibi

Back
X