Muhtemelen adet olacaksın bir iki güne. Çocuk istiyor musunuzBence negatif
Evet çok istiyorum ama hayalet bir çizgi görünüyor sanki daha önce hiç erken gebelikte çıkmamıştıMuhtemelen adet olacaksın bir iki güne. Çocuk istiyor musunuz
En net sonuç kan testinde çıkıyor malum. Umarım bunddan sonra kendiliğinden olurEvet çok istiyorum ama hayalet bir çizgi görünüyor sanki daha önce hiç erken gebelikte çıkmamıştı
Silik bi cizgi var hayirli olsun bi kan verin kesinleşirArkadaşlar regl iki gün gecikti karnımda regl olacak gibi ağrı var ama böyle silik bir çizgi var biraz zor görünüyor ama bu şekilde gebeliğini öğrenen var mı yardımcı olur musunuz? Kimyasal olabilir mi?
Eki Görüntüle 3409744
Siz cidden silik cizgiyi gormuyormusunuz ?En net sonuç kan testinde çıkıyor malum. Umarım bunddan sonra kendiliğinden olur
Sabah bu şekildeydi kuruyunca daha net tabi ama regl 2 gün gecikmeye göre bu kadar silik olması normal mi sizce çok teşekkür ederim çok mutlu oldum olumlu bir yorumaSilik bi cizgi var hayirli olsun bi kan verin kesinleşirpozitif insaAllah
Göremiyorum vallaSiz cidden silik cizgiyi gormuyormusunuz ?
Telefondan giriyosaniz ekran parlakligini yukseltin o zaman gozukur bende gayett gozukuyoGöremiyorum valla
Ne güzel inşallah tam görecek kadar koyulaşır o zaamanTelefondan giriyosaniz ekran parlakligini yukseltin o zaman gozukur bende gayett gozukuyo
Valla ben cok tecrubesizim bu test konularindaSabah bu şekildeydi kuruyunca daha net tabi ama regl 2 gün gecikmeye göre bu kadar silik olması normal mi sizce çok teşekkür ederim çok mutlu oldum olumlu bir yoruma
İnsallah rabbim her isteyene nasip etsin kurban olduğum allahım herkese nasip etsin insallah vardırValla ben cok tecrubesizim bu test konularinda14 sene negatif gördüm siz bi kan verin kesinleşir ama silik cizgi var bende gozukuyor insaAllah testiniz pozitif diye düşünüyorum ben
Bizede yazın kan verinceİnsallah rabbim her isteyene nasip etsin kurban olduğum allahım herkese nasip etsin insallah vardır
Kan için 2-3 gün beklemek istiyorum daha önce de kimyasal yaşadığım için umarım bu kez kimyasal değildir emin olmak için en az iki gün bekleyeyim dimi sizce deBizede yazın kan verince
2 gun beklesende gun aşırı kan vericeksin emin olmak icin bence verebilirsin kan 2 gun sonra tekrarlarsinKan için 2-3 gün beklemek istiyorum daha önce de kimyasal yaşadığım için umarım bu kez kimyasal değildir emin olmak için en az iki gün bekleyeyim dimi sizce de
merhaba kan vermedim bugun tekrar bide kaset test yapayım dedim böyle çıktı sizce kimyasal mıdır hala umut var Mıdır?2 gun beklesende gun aşırı kan vericeksin emin olmak icin bence verebilirsin kan 2 gun sonra tekrarlarsin
Keske kan. Verseydin neden kan vermedin kimerhaba kan vermedim bugun tekrar bide kaset test yapayım dedim böyle çıktı sizce kimyasal mıdır hala umut var Mıdır?
Çalıştığım için gidemedim sanırım özelde yaptırıcam ama bugünde böyle silik çıkınca umudum kırıldı birazKeske kan. Verseydin neden kan vermedin ki
Benimde bu şekilde çıktı hamile olduğumu öğrendim. İnşallah sizinde güzel haberlerinizi bekliyorumArkadaşlar regl iki gün gecikti karnımda regl olacak gibi ağrı var ama böyle silik bir çizgi var biraz zor görünüyor ama bu şekilde gebeliğini öğrenen var mı yardımcı olur musunuz? Kimyasal olabilir mi?
Eki Görüntüle 3409744
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?