Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 dk olmadı 2.3. Dklarda sanırım tam süre tutmadım markası miratechKaç dk da cıktı çizgib bir de markası ne testin
testin markası ne canımÇok kasık ağrım var adetim gelicek gibi
Miratechtestin markası ne canım
Normal tabi daha cok yeni kaset test beta yükselince algılıyorSizce gebeysemde kadet testin negatif çıkmadı normal mi![]()
Gebesin büyük ihtimalle canım kan ver netleşsin2. Sini haptım doğrulamak için o da 3-4 dklarda silik çizgi oldu
İnşallah kimyasal gebelik vb şeyler korkutuyor tabi Allah hayırlısını nasip etsin yarından sonra vermeyi düşünüyorumGebesin büyük ihtimalle canım kan ver netleşsin![]()
İnşallah iyidir canım sağlıcakla gelsinİnşallah kimyasal gebelik vb şeyler korkutuyor tabi Allah hayırlısını nasip etsin yarından sonra vermeyi düşünüyorum![]()
Aynı şeyleri yaşıyorum şu birkaç gündür 2 gün önce aynı testi yapıp ilk birkaç dakikada negatif deyip kenarı koydum bir gün sonra çok silik çizgi gördüm kaset test yaptım negatif biraz önce tekrar yaptım kaset test yine negatif adetimede 1 gün varArkadaşlar ilk denemem bir yıldır evliyim normalde bugün adet günüm daha bir gecikme yaşamadım ama dayanamadım test yaptım erken gebelik testinde silik çizgi çıktı kset test negatif sizceEki Görüntüle 3648216
Kaset test için çok erken sanırım erken gebelik testi denerseniz daha iyi olabilir belki benimde şu an kaset test silik çizgi çıkıyorAynı şeyleri yaşıyorum şu birkaç gündür 2 gün önce aynı testi yapıp ilk birkaç dakikada negatif deyip kenarı koydum bir gün sonra çok silik çizgi gördüm kaset test yaptım negatif biraz önce tekrar yaptım kaset test yine negatif adetimede 1 gün var
Kaç dk da cıktı çizgib bir de markası ne testin