• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik silik çizgi

eci97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2025
24
2
1
28
Arkadaşlar ilk denemem bir yıldır evliyim normalde bugün adet günüm daha bir gecikme yaşamadım ama dayanamadım test yaptım erken gebelik testinde silik çizgi çıktı kset test negatif sizce
image.webp

İnşallah kimyasal gebelik vb şeyler korkutuyor tabi Allah hayırlısını nasip etsin yarından sonra vermeyi düşünüyorum 🥹

Arkadaşlar ilk denemem bir yıldır evliyim normalde bugün adet günüm daha bir gecikme yaşamadım ama dayanamadım test yaptım erken gebelik testinde silik çizgi çıktı kset test negatif sizceEki Görüntüle 3648216
Aynı şeyleri yaşıyorum şu birkaç gündür 2 gün önce aynı testi yapıp ilk birkaç dakikada negatif deyip kenarı koydum bir gün sonra çok silik çizgi gördüm kaset test yaptım negatif biraz önce tekrar yaptım kaset test yine negatif adetimede 1 gün var

Aynı şeyleri yaşıyorum şu birkaç gündür 2 gün önce aynı testi yapıp ilk birkaç dakikada negatif deyip kenarı koydum bir gün sonra çok silik çizgi gördüm kaset test yaptım negatif biraz önce tekrar yaptım kaset test yine negatif adetimede 1 gün var
Kaset test için çok erken sanırım erken gebelik testi denerseniz daha iyi olabilir belki benimde şu an kaset test silik çizgi çıkıyor

adetim 4 gün gecikince test yaptım 2 testte bariz silik çizgi vardı gözle görülüyor ama adet oldum akşamına neden böyle oluyor

Back
X