- 2 Şubat 2013
- 2.825
- 559
- 323
- 29
Hamile misiniz benimde biraz silik çizgi çıktı gemini hamilesin dediFreely gebelik testi canım adetimede 4gün falan var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile misiniz benimde biraz silik çizgi çıktı gemini hamilesin dediFreely gebelik testi canım adetimede 4gün falan var
Predictör yaptım benHangi marka yaptın canım
Benim daha yumurtlamam yeni 13 ekimde oldu adetime 10 gün var öyke denedim öğlen birde sabah değikHangi marka yaptın canım
Benim testim de böyle çıktı ve şu an 5 haftalık hamileyim Bir de demişsiniz ki 10 gün adetime var hala erken Ben yumurtlamadan 10 gün sonra yaptım siz de öyle yapın ama hafif silik çizgi görüyorum sizdeHamile misiniz benimde biraz silik çizgi çıktı gemini hamilesin dedi
13 Ekim yumurtladım 20 Ekim yaptım görüntü attım bakar mısınBenim testim de böyle çıktı ve şu an 5 haftalık hamileyim Bir de demişsiniz ki 10 gün adetime var hala erken Ben yumurtlamadan 10 gün sonra yaptım siz de öyle yapın ama hafif silik çizgi görüyorum sizde
Bende yalancı pozitif verdi başka markadan da yap canımFreely gebelik testi canım adetimede 4gün falan var
Ben sizi umutlandırmak istemiyorum ama silik çizgi görüyorum benimtestimde böyleydi 28 Eylül de yumurtam çatladığını gördüm 9 Ekim'de de gebelik testi yaptım silik çizgiyle öğrendim fotoğrafı ekliyorum inşallah yardımcı olmuşumdur13 Ekim yumurtladım 20 Ekim yaptım görüntü attım bakar mısın
Canım 5 haftalık hamileyimBende yalancı pozitif verdi başka markadan da yap canım
Ya çok sevindim senin adına Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende dün freely yaptım seninki gibiydi hatta belki daha belirgindi ama bu gün prodictor negatif çıktı ondan sana da öyle söyledim ama çok sevindim senin adına benim daha 1 hafta var reglmeCanım 5 haftalık hamileyim
Teşekkür ederim canım Allah da sana nasip etsin inşallah bence Ben de ilk yaptığımda freely markası çizgi çıktı hatta daha hiç belli olmadı sabaha kalktım koyulaşmıştı 2 gün kala yine bebe time diye bir gebelik testi yaptım adetim de o sıra 3-4 gün vardı Hala sonra öğrendim hamile olduğumu kan testi ile İnşallah sen de öylesindirYa çok sevindim senin adına Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende dün freely yaptım seninki gibiydi hatta belki daha belirgindi ama bu gün prodictor negatif çıktı ondan sana da öyle söyledim ama çok sevindim senin adına benim daha 1 hafta var reglme
Nasip canım benim ben adet gününü beklerim artık ama çok bel ağrım var farklı bir ağrı ve göğüs hassasiyeti olunca suphelenip yapmıştım belki de tutunamadıTeşekkür ederim canım Allah da sana nasip etsin inşallah bence Ben de ilk yaptığımda freely markası çizgi çıktı hatta daha hiç belli olmadı sabaha kalktım koyulaşmıştı 2 gün kala yine bebe time diye bir gebelik testi yaptım adetim de o sıra 3-4 gün vardı Hala sonra öğrendim hamile olduğumu kan testi ile İnşallah sen de öylesindir
Benimde öyle hatta şimdide öyle Ben hissediyorum hamilesiniz Bir de akıntı da fazlaydı bendeNasip canım benim ben adet gününü beklerim artık ama çok bel ağrım var farklı bir ağrı ve göğüs hassasiyeti olunca suphelenip yapmıştım belki de tutunamadı
Benimde öyle afedersiniz ama hep sulu sanki bir de sarımsı akıntı var ama enfeksiyonum yok yaniBenimde öyle hatta şimdide öyle Ben hissediyorum hamilesiniz Bir de akıntı da fazlaydı bende
Korkmayın benim de öyleydi İnşallah hamilesin belirtilerin hamileliğe yöneliyorBenimde öyle afedersiniz ama hep sulu sanki bir de sarımsı akıntı var ama enfeksiyonum yok yani
Testler öyle demiyor ama çok hayal kırıklığı yaşadım dün pozitif bu gün negatif oluncaKorkmayın benim de öyleydi İnşallah hamilesin belirtilerin hamileliğe yöneliyor
Aynen öyle ya seni umutlandırmak istemiyorum gerçekten sen en iyisi iki gün kala yine testi tekrarla gebelik testini Allah büyüktür İnşallah gönlüne göre verirTestler öyle demiyor ama çok hayal kırıklığı yaşadım dün pozitif bu gün negatif olunca
Teşekkür ederim canım inşallah diyelimAynen öyle ya seni umutlandırmak istemiyorum gerçekten sen en iyisi iki gün kala yine testi tekrarla gebelik testini Allah büyüktür İnşallah gönlüne göre verir![]()
Ya çok sevindim senin adına Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende dün freely yaptım seninki gibiydi hatta belki daha belirgindi ama bu gün prodictor negatif çıktı ondan sana da öyle söyledim ama çok sevindim senin adına benim daha 1 hafta var reglme