Belki de yerleşme kanamasıdır ya da yabi ki çok bilgim yok kimyasal gebelik olanilir ben de kendim için şu an ondan şüpheleniyorumadetim 4 gün gecikince test yaptım 2 testte bariz silik çizgi vardı gözle görülüyor ama adet oldum akşamına neden böyle oluyor
Kimyasal gebelik olabilir mi ben de şu an kendimde ondan şüpheleniyorum kanamam yok şı an ama beta hcg düşük çıktı biraz 2 gün sonra tekrar kan vericemadetim 4 gün gecikince test yaptım 2 testte bariz silik çizgi vardı gözle görülüyor ama adet oldum akşamına neden böyle oluyor
Beta hcg ne çıktı sizde acaba bende bu gün verdim deKimyasal gebelik olabilir mi ben de şu an kendimde ondan şüpheleniyorum kanamam yok şı an ama beta hcg düşük çıktı biraz 2 gün sonra tekrar kan vericem
21,40 çıktı usg de rahim kalınlaşmaya başlamış folik asit kullanmaya başla dedi doktor beta hcg düşük biraz bilmiyorum çok erken mi yakaldım yoksa kimyasal mı bilmiyorum hayırlısıBeta hcg ne çıktı sizde acaba bende bu gün verdim de
Benim de 45,08 çıktı tabi ben daha doktora gitmedim umarım hepimiz için hayırlısı olur21,40 çıktı usg de rahim kalınlaşmaya başlamış folik asit kullanmaya başla dedi doktor beta hcg düşük biraz bilmiyorum çok erken mi yakaldım yoksa kimyasal mı bilmiyorum hayırlısı
UmarımBenim de 45,08 çıktı tabi ben daha doktora gitmedim umarım hepimiz için hayırlısı olur
Kanaman yoksa korkma benceKimyasal gebelik olabilir mi ben de şu an kendimde ondan şüpheleniyorum kanamam yok şı an ama beta hcg düşük çıktı biraz 2 gün sonra tekrar kan vericem
Ben baktırmadım hiç daha adet oluncaBeta hcg ne çıktı sizde acaba bende bu gün verdim de
Kanaman yoksa korkma benç
Sanırı çoğu zaman adet gecikmesinün haftasında kanama olabiliyormuş şu an için çok şükğr nir kanamam yok tabi ama daha 4. Günü gecikmemin hepimizin gönlünce olsun inşallah her şeyKanaman yoksa korkma bence
Debam ediyor mu şu an adetinizBen baktırmadım hiç daha adet olunca
Bitti 3 gün sürdüDebam ediyor mu şu an adetiniz
Bende gecikmenin 5.gününde adet olmuştum herşeyin hayırlısı umarım dilediğin gibi olur herşeySanırı çoğu zaman adet gecikmesinün haftasında kanama olabiliyormuş şu an için çok şükğr nir kanamam yok tabi ama daha 4. Günü gecikmemin hepimizin gönlünce olsun inşallah her şey
Umarım hepimizin gönlüne göre olurBende gecikmenin 5.gününde adet olmuştum herşeyin hayırlısı umarım dilediğin gibi olur herşey
Kan verebildiniz mi21,40 çıktı usg de rahim kalınlaşmaya başlamış folik asit kullanmaya başla dedi doktor beta hcg düşük biraz bilmiyorum çok erken mi yakaldım yoksa kimyasal mı bilmiyorum hayırlısı
Bugün öğle saatlerinde vericemKan verebildiniz mi
Inşallah hayırlı haberler verirsiniz ❤ kanama tek taraflı ağrı filan oldu muBugün öğle saatlerinde vericem
Hayır kanamam olmadı kasık ağrım bel ağrım oldu bir de baş dönmem varInşallah hayırlı haberler verirsiniz ❤ kanama tek taraflı ağrı filan oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?