- 21 Haziran 2025
- 1.186
- 934
- 38
- 34
- Konu Sahibi dilaraertugrul
Aşkım nerede foto ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşkım nerede foto ?
Merhaba canım pozitifmidiri mi var bundan pozitifi mimolur hayırla gelsin gözün aydınAnneler ve anne adayları merhaba adetim 6 gün gecikti erken gebelik testi yaptım ve test bu şekilde çıktı sizce yanılma payı var mıdır çok şaşkınım pozitif midir (ilk defa yaptım test)
Konudaki foto bebem ne güzel maşallah kıpkırmızı darısı bize inşallahMerhaba canım pozitifmidiri mi var bundan pozitifi mimolur hayırla gelsin gözün aydın![]()
İnşallah ya işte Allah şöyle çift çizgi göstersin bizede bu ay inşallah bu kışa hepimiz hamile girelimKonudaki foto bebem ne güzel maşallah kıpkırmızı darısı bize inşallah
Ay belirtilmemiş neydi pik ne zaman oldu ?Anneler ve anne adayları merhaba adetim 6 gün gecikti erken gebelik testi yaptım ve test bu şekilde çıktı sizce yanılma payı var mıdır çok şaşkınım pozitif midir (ilk defa yaptım test)
Belirtileriniz yazacaktımAy belirtilmemiş neydi pik ne zaman oldu ?
Aminnnnnİnşallah ya işte Allah şöyle çift çizgi göstersin bizede bu ay inşallah bu kışa hepimiz hamile girelim![]()
Belirtilerin neydi canım kaçında pik görmüştün ?Anneler ve anne adayları merhaba adetim 6 gün gecikti erken gebelik testi yaptım ve test bu şekilde çıktı sizce yanılma payı var mıdır çok şaşkınım pozitif midir (ilk defa yaptım test)
Aşkım hangisine konudakiyse harika pozitif
5 haftalık gebeymişimDikkat edin kendinize bizede haber verirmisiniz
Sadece belim ve karnım ağrıyor 17 Haziran regl bitişi bugün 5 haftalık olduğumu öğrendim :)Belirtilerin neydi canım kaçında pik görmüştün ?
Oy maşallah sağlıkla kucağınıza alın dilerimSadece belim ve karnım ağrıyor 17 Haziran regl bitişi bugün 5 haftalık olduğumu öğrendim :)
Amin çok teşekkür ederizOy maşallah sağlıkla kucağınıza alın dilerim![]()
Oh oh maşallah5 haftalık gebeymişim![]()