- 13 Eylül 2022
- 22
- 12
- 8
- 29
- Konu Sahibi Twinsmomm07
-
Yaaa inşallahHayırlı olsun
Bende gördüm de acaba dedim ben mi yanlış görüyorumAa evet çizgi var
yapmayın bence başka boşa para. adet geçince kan verin yeterli ben öyle yapmıştım.Yaaa inşallahNet çizgiyi görmek için ne zaman yapmalıyım başka
Elimde zaten normal gebelik testi var almıştım önceden iki tane var şu anyapmayın bence başka boşa para. adet geçince kan verin yeterli ben öyle yapmıştım.hatta adetim geçmesine rağmen betam 15 çıkmıştı meğer çok erken öğrenmişim ben
hayırlısı olsun inşallah allah kucagınızı boş bırakmasınElimde zaten normal gebelik testi var almıştım önceden iki tane var şu anBende 3 gün sonra yapayım adet zamanım tam
Aminn inşallahhayırlısı olsun inşallah allah kucagınızı boş bırakmasın
Var gözüküyorBen de gördüm siz de kesinlikle silik bir çizgi var :) kan tahlili yaptırdınız mı acaba?
Ben de dayanamadım adetim sadece 1 gün gecikince yaptım ve bu şekilde çıktı, sizce orada silik bir çizgi var mıEki Görüntüle 3129964 Eki Görüntüle 3129967
Silik cizgi varAdetime 3 gün var transferimin 7. Günü erken gebelik testi yaptım bugün . Çok silik çizgi çıktı sizde görüyor musunuz ? Eki Görüntüle 3129336 Eki Görüntüle 3129337
Sizin de var kan verinBen de gördüm siz de kesinlikle silik bir çizgi var :) kan tahlili yaptırdınız mı acaba?
Ben de dayanamadım adetim sadece 1 gün gecikince yaptım ve bu şekilde çıktı, sizce orada silik bir çizgi var mıEki Görüntüle 3129964 Eki Görüntüle 3129967
Evet görüyorum sizdede silik çizgi varBen de gördüm siz de kesinlikle silik bir çizgi var :) kan tahlili yaptırdınız mı acaba?
Silik cizgi var
İnşallaahhh çok heyecanlı tatlı telaşlar bunlarAay heyecanlandım, inşallah siizn de herşey yolunda istediğiniz gibi çıkar
Hayırlısı olsun :)ama daha kan vermedim yarından sonra vermeyi düşünüyorum
Adetime 3 gün var transferimin 7. Günü erken gebelik testi yaptım bugün . Çok silik çizgi çıktı sizde görüyor musunuz ? Eki Görüntüle 3129336 Eki Görüntüle 3129337
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?