- Emoji Skoru
- 33
- Puanlar
- 13
Teşekkür ederim çok sagolCanım iki katı artmış bence güzel gidiyor suanlik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim çok sagolCanım iki katı artmış bence güzel gidiyor suanlik
Hatta 4 katı nerdeyseCanım iki katı artmış bence güzel gidiyor suanlik
Ay ne biliyim korkutuyorlar beni yaHatta 4 katı nerdeyse
Beta hgc bin yükselmesini bekliyorumİnsallah vardır canım Allah'tan ümit kesilmez
Yok hiç panik yapma yat Uzan bence bu süreçte dinlen gönlünü ferah tut güzelimAy ne biliyim korkutuyorlar beni ya
Aynen bende bekliyorum 4 tane test yaptım hepsi farklı marka hadi biri yanlisti hepsi mi yanlis şuan o yüzden bekliyorum pazartesi günü kanla daha net belli olurBeta hgc bin yükselmesini bekliyorum
Test pozitifmi negatifmi çıktıAynen bende bekliyorum 4 tane test yaptım hepsi farklı marka hadi biri yanlisti hepsi mi yanlis şuan o yüzden bekliyorum pazartesi günü kanla daha net belli olur
Hepsinde silik çizgi varTest pozitifmi negatifmi çıktı
Tamam canım çok teşekkür ederimYok hiç panik yapma yat Uzan bence bu süreçte dinlen gönlünü ferah tut güzelim
Amin aminn. İnşalalhRegl gecikmesinin 8 gunumdeyim bende geç döllenmeden şüpheleniyorum inşallah vardır rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin
Ayyy hilal hanımcım var gözüküyor vallaEki Görüntüle 3689780 kizlsr var dimi artık ben mi gözüm yanılıyor diye şüphe ediyorum
Ay inşallah canım arkadasimda böyle görmüş inşaallah vardırAyyy hilal hanımcım var gözüküyor valla
Ay inşallah canım arkadasimda böyle görmüş inşaallah vardırçok teşekkür ediyorum
Bat 18 Aralık gosteriyordu 15-16 Aralık'ta şeffaf akıntım vardı bende ikinci bir ovilasyon dönemi mi acaba diye ilişki yaşadım ama varsa eğer o zaman olmuştur diye düşünüyorum güzel düşünelim güzel ilsun insllah umitlenmek de istemiyorum hemen ama vallahi canım insan bir tuhaf oluyor böyle de çıkınca inslalah vardir bekle birazdahaya sizi görünce bende umutlandım vallahi dikkat edeyim bari kendime belkide sonradan cıkar benımde geç döllenme olduvunu dusundugunuz bir gün varmıydı acaba biz ovulasyon zamanını ve bata 5 gün kala değerlendirmiştik
İnsallah insallah hilal hanımcım bence var sizin rabbim sağlıkla daim eylesinn güzelce tutunsun bence bu kadar yanlıs göstermez kan testinizde güzel bi değerle cıkar insallahBat 18 Aralık gosteriyordu 15-16 Aralık'ta şeffaf akıntım vardı bende ikinci bir ovilasyon dönemi mi acaba diye ilişki yaşadım ama varsa eğer o zaman olmuştur diye düşünüyorum güzel düşünelim güzel ilsun insllah umitlenmek de istemiyorum hemen ama vallahi canım insan bir tuhaf oluyor böyle de çıkınca inslalah vardir bekle birazdaha
İnşallah canım benim Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah ikimizdede vardır güzel sonuçlar haber verelim birbirimizeİnsallah insallah hilal hanımcım bence var sizin rabbim sağlıkla daim eylesinn güzelce tutunsun bence bu kadar yanlıs göstermez kan testinizde güzel bi değerle cıkar insallahbenden bir gün sonra doğmuşsunuz belki aynı şeyi yaşıyosak şuan cocuklarımız bile aynı zamanda doğacak çok tesadüf şuan şaşırdım ve umutlandım allahtan ümit kesilmez haberleşelim
![]()
Amin amin inşallahhhİnşallah canım benim Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah ikimizdede vardır güzel sonuçlar haber verelim birbirimize
Merhaba yardımcı olurmusunuz normalde adet 7 aralıkta olacaktım ama olmadım 18 aralıkta kan 0.50 çıktı bekledim olmayınca 26 sında tekrar verdim 6.73 çıktı dün bugün ise 1:30 saat önce adet oldum pembe geldi başta peçeteye şuan çok akıntım yok yardımcı olurmusunuya sizi görünce bende umutlandım vallahi dikkat edeyim bari kendime belkide sonradan cıkar benımde geç döllenme olduvunu dusundugunuz bir gün varmıydı acaba biz ovulasyon zamanını ve bata 5 gün kala değerlendirmiştik