Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Son adet tarihim 28 Mayıs. 36 gün önce 2-3 aydır döngüm değişti gecikme oluyor ama bu defa çok fazla geçti test yaptım böyle bir sonuç aldım kızlar bilgisi olan var mı ikinci bir testte negatif çıktı
Son adet tarihim 28 Mayıs. 36 gün önce 2-3 aydır döngüm değişti gecikme oluyor ama bu defa çok fazla geçti test yaptım böyle bir sonuç aldım kızlar bilgisi olan var mı ikinci bir testte negatif çıktı
Rengi dağılmış biraz canım testi tekrarla bence erken gebelikle. Ama kuruma çizgisi gibi görünüyor pozitif çizgisi renkli olur. Hatta direkt kan ver derim en azından kafanı bulandırmamış olursun. Yanlış pozitif veya negatif çıkabiliyor çünkü