Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaset test yap istersen ben pek güvenmiyorum erken testlere erken test negatif çıktı strip testte ise beyaz çizgi çıktı sasirdim bende vallahi 5. Gun sonra tekrarlayacam bendeErken gebelik testi birkac gun once silikti simdi tekrar yaptim hic silik yok tek çizgi boyle olan varmi
Ilk testte silik erken gebelik testinde ikinci erken testinde sizin ki gibi beyaz cizgi cikti o ne anlamadim bende Kaset yaptim cikmadiKaset test yap istersen ben pek güvenmiyorum erken testlere erken test negatif çıktı strip testte ise beyaz çizgi çıktı sasirdim bende vallahi 5. Gun sonra tekrarlayacam bende
Benim testte hani nasil desem ikinci cikan çizgi kirmizi olmasi gerekirken beyaz oldu orasi bende anlamadim en iyisi bi kaç gün bekleyip yapmak ben ovulasyon testi yaptim dün pikti bugünde yaptim pikti ama ben gecen ay 25 adet gördüm ve ayin 2sinde gece catlama gördüm yumurta aki gibi bir karış sünüyordu ve hemen eşimi uyandirip degerlendirdim ovulasyon testi beni supheye düşürdü test yaptim dedigim gibi çıktıIlk testte silik erken gebelik testinde ikinci erken testinde sizin ki gibi beyaz cizgi cikti o ne anlamadim bende Kaset yaptim cikmadi
Rabbım hayırlısını versin inşallah cnm inşallah hamilesindir haberlerini bekliyorum insallah bende anlamadım bu beyaz çizgiyi araştırdım pek net bisi yokBenim testte hani nasil desem ikinci cikan çizgi kirmizi olmasi gerekirken beyaz oldu orasi bende anlamadim en iyisi bi kaç gün bekleyip yapmak ben ovulasyon testi yaptim dün pikti bugünde yaptim pikti ama ben gecen ay 25 adet gördüm ve ayin 2sinde gece catlama gördüm yumurta aki gibi bir karış sünüyordu ve hemen eşimi uyandirip degerlendirdim ovulasyon testi beni supheye düşürdü test yaptim dedigim gibi çıktı
Yani bende anlamadim umarim sende gebesindir ama gecikmeyi beklemekten baska sansimiz yok gibi görünüyor hakkimizda hayırlısı belirtin varmiRabbım hayırlısını versin inşallah cnm inşallah hamilesindir haberlerini bekliyorum insallah bende anlamadım bu beyaz çizgiyi araştırdım pek net bisi yok
Gogus agrisi adet sancisi gibi sanci iştah açıldı akinti cok sizin varmiYani bende anlamadim umarim sende gebesindir ama gecikmeyi beklemekten baska sansimiz yok gibi görünüyor hakkimizda hayırlısı belirtin varmi
Amin insallahh şişkinlik ama belirtiler genelde aynı oluyor ade belirtileriyleYani bende anlamadim umarim sende gebesindir ama gecikmeyi beklemekten baska sansimiz yok gibi görünüyor hakkimizda hayırlısı belirtin varmi
Benim yumurtlamadan beridir akintim baya fazla öyle az degil baya baya ıslaklık hissediyorum göğüs ucu sizlamasi birde bel agrim var istahta normal yani baskada belirtim yok digerini gecen sene kaybettim umarim bu sefer olmuştur ve benimle kalırGogus agrisi adet sancisi gibi sanci iştah açıldı akinti cok sizin varmi
Cok gecmis olsun üzüldüm Benimde iki sene oldu kalbi durdu kaybettimBenim yumurtlamadan beridir akintim baya fazla öyle az degil baya baya ıslaklık hissediyorum göğüs ucu sizlamasi birde bel agrim var istahta normal yani baskada belirtim yok digerini gecen sene kaybettim umarim bu sefer olmuştur ve benimle kalır
Kaset test ile erken gebelik testinin farkı nefir?Kaset test yap istersen ben pek güvenmiyorum erken testlere erken test negatif çıktı strip testte ise beyaz çizgi çıktı sasirdim bende vallahi 5. Gun sonra tekrarlayacam bende
Erken gebelik testi daha hassas oluyor 5 yada 6 gün öncesinden tespit edebiliyor tabi yaniltadabilirmisKaset test ile erken gebelik testinin farkı nefir?
Peki kaset test dediğimiz normal hamilelik tes ti midir? Gercekten bilmediğim için soruyorum. Kaset test diye şekline vs diyorlar diye sanıyordum benErken gebelik testi daha hassas oluyor 5 yada 6 gün öncesinden tespit edebiliyor tabi yaniltadabilirmis
O normal test onlar normal hassalikta hcg belli bir seviyeye gelince tespit edebiliyorPeki kaset test dediğimiz normal hamilelik tes ti midir? Gercekten bilmediğim için soruyorum. Kaset test diye şekline vs diyorlar diye sanıyordum ben
Sizinxe basınız sağolsunCok gecmis olsun üzüldüm Benimde iki sene oldu kalbi durdu kaybettim
Teşekkür ederim öğrenmiş oldumO normal test onlar normal hassalikta hcg belli bir seviyeye gelince tespit edebiliyor
Saolun Rabbım sağlıcakla versin inşallah hayırlısiylaSizinxe basınız sağolsun
Bana göre erken ogrenilsin diye yapimis fakat çoğu kadin erkende silik görürken ayni dakikada yaptığı kaset testte daha belirgin çizgileri görmesidir ben bi keresinde erken gebelik testi aldim eve geldim adetten 6 gun sonrasi içinmiş o zaman neden erken test yazmışlar öyle degilmi saçma bana göre 25 tl erken teste verecegime 8 tl kaset teste vermek daha mantikli geliyor artıkKaset test ile erken gebelik testinin farkı nefir?
Amin canım umarım kucaklarimiz bizimde dolarSaolun Rabbım sağlıcakla versin inşallah hayırlısiyla
rica ederimmTeşekkür ederim öğrenmiş oldum![]()