Erken gebelik testi bozuk mu bakar mısınız

Gamzeli2410

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2023
93
19
18
Kızlar az önce erken gebelik testi yaptım prodoctor marka adete üç gün var sizce test bozuk olabilir mi c çizgisi çok kenarda gibi geldi bana yardımcı olur musunuz rahatsızım ilaç alamıyorum

Eklentiler

• BB134526-5279-4734-88FB-FB5679145977.webp
    BB134526-5279-4734-88FB-FB5679145977.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 1.494
Kenara kaymış gibi. Aslında bozuk durmuyor. Testi 2ye açıp içerdeki kağıdı biraz ittirince yerine gelebilir, kağıt kaymış gibi sanki sadece.
Evet dediğiniz gibi yaptım doğru ama yinede pek güvenemedim birçok kişi bu test için doğru sonuç vermediğini yazmış kan vermek daha garanti olacak sanırım

Evet dediğiniz gibi yaptım doğru ama yinede pek güvenemedim birçok kişi bu test için doğru sonuç vermediğini yazmış kan vermek daha garanti olacak sanırım
Ben 2 kez bu marka test ile adet öncesi öğrendim gebelik. Test bozuk değil sanki içindeki çubuk kaymış gibi. Yaptınız mı sonuç nasıl çıktı

Ben 2 kez bu marka test ile adet öncesi öğrendim gebelik. Test bozuk değil sanki içindeki çubuk kaymış gibi. Yaptınız mı sonuç nasıl çıktı
Yüksek ihtimalle negatif ama kenarda çıkınca ben bozuk mu acaba diye düşündüm ama içini açtım kağıdı kaymış belirtilerim var mide bulantısı kusma da eklendi ama bilmiyorum

Yüksek ihtimalle negatif ama kenarda çıkınca ben bozuk mu acaba diye düşündüm ama içini açtım kağıdı kaymış belirtilerim var mide bulantısı kusma da eklendi ama bilmiyorum
Yok bozuk gibi değildi zaten bozuk testlerde renk kayması oluyor boya dağılmış gibi. Bulantı kusma için çok erken daha psikolojik olabilir ama net sonuç için kan verin içiniz rahat etsin

Mide bulantısı ve kusma yapacak kadar ilerlemiş olsaydı çıkardı testte.

Aynen banada öyle geliyo sanırım normal hastalığımdan kaynaklı oluyor böyle

Benim bu marka testte yalancı pozitifim bile var. Pcos mevcut yumurtlama görmemişim ama bir koyu çıkardı ki gebelik testini gitsem keseyi görecem nerdeyse yani. Allahtan inanmadım da hayal kırıklığı olmadı. Hiç sevmiyorum bu markayı. 😡

Benim bu marka testte yalancı pozitifim bile var. Pcos mevcut yumurtlama görmemişim ama bir koyu çıkardı ki gebelik testini gitsem keseyi görecem nerdeyse yani. Allahtan inanmadım da hayal kırıklığı olmadı. Hiç sevmiyorum bu markayı. 😡
Hadi ya böylesi çok daha üzücü 😔 Allahım gönlünüze göre versin inşallah hepimiz umarım en kısa zamanda güzel haberler alırız 🙌🏻

Bende bu markadan yapdim adetime 3 gün kala negatif cikmisdi bugün adet olmam lazımdı olmadım bekliycem bakalım

Back
X