- 20 Şubat 2023
- 93
- 19
- 18
- Konu Sahibi Gamzeli2410
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizce de yanlış dimi çok kenarda duruyorBu testin doğru gösterdiği çok nadir zaten.
Kenara kaymış gibi. Aslında bozuk durmuyor. Testi 2ye açıp içerdeki kağıdı biraz ittirince yerine gelebilir, kağıt kaymış gibi sanki sadece.Sizce de yanlış dimi çok kenarda duruyor
Evet dediğiniz gibi yaptım doğru ama yinede pek güvenemedim birçok kişi bu test için doğru sonuç vermediğini yazmış kan vermek daha garanti olacak sanırımKenara kaymış gibi. Aslında bozuk durmuyor. Testi 2ye açıp içerdeki kağıdı biraz ittirince yerine gelebilir, kağıt kaymış gibi sanki sadece.
Ben 2 kez bu marka test ile adet öncesi öğrendim gebelik. Test bozuk değil sanki içindeki çubuk kaymış gibi. Yaptınız mı sonuç nasıl çıktıEvet dediğiniz gibi yaptım doğru ama yinede pek güvenemedim birçok kişi bu test için doğru sonuç vermediğini yazmış kan vermek daha garanti olacak sanırım
Yüksek ihtimalle negatif ama kenarda çıkınca ben bozuk mu acaba diye düşündüm ama içini açtım kağıdı kaymış belirtilerim var mide bulantısı kusma da eklendi ama bilmiyorumBen 2 kez bu marka test ile adet öncesi öğrendim gebelik. Test bozuk değil sanki içindeki çubuk kaymış gibi. Yaptınız mı sonuç nasıl çıktı
Yok bozuk gibi değildi zaten bozuk testlerde renk kayması oluyor boya dağılmış gibi. Bulantı kusma için çok erken daha psikolojik olabilir ama net sonuç için kan verin içiniz rahat etsinYüksek ihtimalle negatif ama kenarda çıkınca ben bozuk mu acaba diye düşündüm ama içini açtım kağıdı kaymış belirtilerim var mide bulantısı kusma da eklendi ama bilmiyorum
Yüksek ihtimalle negatif ama kenarda çıkınca ben bozuk mu acaba diye düşündüm ama içini açtım kağıdı kaymış belirtilerim var mide bulantısı kusma da eklendi ama bilmiyorum
Aynen banada öyle geliyo sanırım normal hastalığımdan kaynaklı oluyor böyleMide bulantısı ve kusma yapacak kadar ilerlemiş olsaydı çıkardı testte.
Aynen banada öyle geliyo sanırım normal hastalığımdan kaynaklı oluyor böyle
Hadi ya böylesi çok daha üzücüBenim bu marka testte yalancı pozitifim bile var. Pcos mevcut yumurtlama görmemişim ama bir koyu çıkardı ki gebelik testini gitsem keseyi görecem nerdeyse yani. Allahtan inanmadım da hayal kırıklığı olmadı. Hiç sevmiyorum bu markayı.![]()
Hadi ya böylesi çok daha üzücüAllahım gönlünüze göre versin inşallah hepimiz umarım en kısa zamanda güzel haberler alırız
![]()
Son durumunuz nedirBende bu markadan yapdim adetime 3 gün kala negatif cikmisdi bugün adet olmam lazımdı olmadım bekliycem bakalım