ERKEN GEBELIK TESTI BU AY HAMİLE KALAMADİM YAŞIM 37 SANIRIM ARTIK.......

nursewhite

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2016
405
314
103
46
Merhaba öncelikle yeni üyeyim fakat takipcinizim hemsireyim ikinci evliligimi yaptım yaklaşık bir ay oldu korunmadık mensturasyon dönemime 7gun var erken gebelik testi yaptırdım hemde 4tne hiçbiri olumlu değil hiçbir sağlık sorunum yok sanırım artık pil bitti olmiyacak bir tane 13 yaşında kizim var dile kolay erken gebelik testleri yuzdelik veriyor buna rağmen negatif çok moralim bozuk Yardim mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. ..

Insaallah hersey dilegince olur . Rabbim sana hayrli evlatlar nasip etsin..

Ya benhcg deger yaptirdim cumartesi bhcg 9.21 cikti doktor gebesin yeni yakalamssn dedi idrar testinde tek cizgi cikti ya ben napicammmm

Biraz daha bekle belki geç döllenme olmuş olabilir... Tahlil test vs yaptirdiniz mı?? Olmaz diye olumsuz olma arkadaşım 38 yasinda korunduğu halde şimdi 5 aylık hamile ve yeni öğrendi 5 ay boyunca adet olmus.. Rabbim nasip ederse her türlü olur

Insaallah hersey dilegince olur . Rabbim sana hayrli evlatlar nasip etsin..

Ya benhcg deger yaptirdim cumartesi bhcg 9.21 cikti doktor gebesin yeni yakalamssn dedi idrar testinde tek cizgi cikti ya ben napicammmm
İdrar testi 20 ve üzeri değere gelince pozitif cikar.. İlk kana sonra idrarda HCG yükselir

Bekliycem prediktor 4gun kala net cevap veriyormuş sağlıkçıda olsan vallahi ne yapacağımı bilemedim

Ben iki hamileliğimde de erken gebelik testi yaptım ikisinde de çıkmadı

Olmasa hiç olmazdı millet 65 yasında hamile kalıyo valla benimde adet günümde yapmıstım test tek çizgi çıkmıştı günüm geçtikten 3 gün sonra yaptım çok silik cıktı sonuç itibariyle hamileyim umudunuzu kaybetmeyin benm yasm 21 olmasına rağmen 3 senedir sebepsiz yere olmadı bende umudu kesmiştim ama oldu veren allah veriyor sadece zaamanı varmış demekki

Ümidi kesme hemen. Benim geçen sene kardeşim oldu kendim 19um, kardeşim şuan 14 aylık :) Annem ise 40 olcak bu ay
Forumda bile 40 yaşından sonra hamile kalmaya çabalayanlar diye konu var onlarca kişinin yazdığı. Ayrıca bir tanıdığımız 43 yaşındaydı menepoza girmişti. Salıvermişler o halde yine de hamile kalmış şuan 5 yaşında kızı :) Bunları moral olsun diye yazıyorum, daha geç kalmış sayılmazsınız bence. Strese sokup üzmeyin kendinizi.

Bide o pahalı testlerde cıkmıyo 3 liralıkda cıktı benm

Bugün itibarıyla 6gun var reglime erken gebelik testi alıp moralim bozulsunda istemiyorum Allah hayırlısini versin

Arkadaşlar erken gebelik testlerine boşa para vermeyin ben 2 defa erken gebelik testi kullandım bir sürü de para verdim, (adetime 4 gün vardı)negatif çıktı. Dünyam başıma yıkıldı resmen. Sonra dayanamayıp adetten 1 gün önce eczanedeki klasik 3 liralık testi yaptım ve pozitif çıktı.Çok şükür 4 haftalık hamileyim şu an Allahın izniyle.

Allah sonunu gostersin canım Allah kucağına almani nasip etsin ben gebe değilmişim klomenden dolayı reglim olmuyor iyice moralimi bozdum hiç bukadar olmasını istememistim

39 yaşındayım canım.bir kürtajım oldu 8 ay sonra yine hamile kaldım.
Her ihtimale karşı adetinin ikinci günü kadın dogum dr.na git ve kan tahlillerini yapsın hormon,yumurta rezervlerine vs.baksın.

Anlamadığım neden reglim olmuyor doktor reglin olursa bitince gel olmassa bir hafta daha bekle öyle gel diyor hiç jinekolojik sorunum olmamıştı iki doktordan tamamen farklı Tedavi önerisi geldi birini bırakıp şimdi ikinci tedaviye başladım ilaç yok tedavisi((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…