- 27 Aralık 2023
- 87
- 18
- 8
- 23
- Konu Sahibi Basak burcu kadini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk attıgin resimde bende bi cizgi gordum ama ilk 10 dakika önemli sonrası kuruma cizgisi oluyor. Sabah ilk idrarla mı deneseniz yada adete 1 2 gun kala.Adetim 5 gün var testi yaptım parlaklığı kısinca hayali çizgi belli oluyor siz ne düşünüyorsunuz hanımlar
Eki Görüntüle 3376811
Evet 5 dakika içinde cikti bence de biraz daha beklemeliyimIlk attıgin resimde bende bi cizgi gordum ama ilk 10 dakika önemli sonrası kuruma cizgisi oluyor. Sabah ilk idrarla mı deneseniz yada adete 1 2 gun kala.
Çok silik belli belirsiz bir çizgi yaptıktan kaç dakika sonra çizgi belirdi. Daha ye olduğu için çok silik olabilir adetiniz geciktikten sonra yapmanızı tavsiye ederim.
5 dakika içinde çıktı perşembe günü adet olmam lazım beklemek çok zor ama mecbur![]()
Tamamdır çok teşekkür ederimBenim adetime 3 gün kala yapmıştım negatif çıkmıştı adetim 5 gün gecikince tekrarladım pozitif çıktı ama sizinki gibi çok silikti. 2 gün sonra kan vermeye gittim ama negatifti. O yüzden sabırla beklemenizi ve eğer pozitif çıkarsa farklı marka testle tekrarlamanızda fayda var. İnşallah vardır
Hayırlı olsun gebelik varBanada yardım edin lütfen reglime 3 gün kaldı üstteki 4 gün varken yumurtlamadan sonra 10. Gün alttaki testte yumurtlamadan sonra 11. Gün yani bugün sizcekan veremiyorum amerikadayım burda 8 haftadan önce acil bi durum yoksa bakmıyorlar kanama vs yoksa
Ay inşallah yaHayırlı olsun gebelik var![]()
Hayırlı uğurlu olsun gebelik varrr. Allahım isteyen herkese nasip etsinnn. Bizi durumdan bilgilendirin lütfenBanada yardım edin lütfen reglime 3 gün kaldı üstteki 4 gün varken yumurtlamadan sonra 10. Gün alttaki testte yumurtlamadan sonra 11. Gün yani bugün sizcekan veremiyorum amerikadayım burda 8 haftadan önce acil bi durum yoksa bakmıyorlar kanama vs yoksa