Erken gebelik testi cok silik

Basak burcu kadini

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2023
87
18
8
23
Adetim 5 gün var testi yaptım parlaklığı kısinca hayali çizgi belli oluyor siz ne düşünüyorsunuz hanımlar

Eklentiler

• 20240127_132737.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 57
Çok silik belli belirsiz bir çizgi yaptıktan kaç dakika sonra çizgi belirdi. Daha ye olduğu için çok silik olabilir adetiniz geciktikten sonra yapmanızı tavsiye ederim.

Benim adetime 3 gün kala yapmıştım negatif çıkmıştı adetim 5 gün gecikince tekrarladım pozitif çıktı ama sizinki gibi çok silikti. 2 gün sonra kan vermeye gittim ama negatifti. O yüzden sabırla beklemenizi ve eğer pozitif çıkarsa farklı marka testle tekrarlamanızda fayda var. İnşallah vardır
5 dakika içinde çıktı perşembe günü adet olmam lazım beklemek çok zor ama mecbur

Tamamdır çok teşekkür ederim

Banada yardım edin lütfen reglime 3 gün kaldı üstteki 4 gün varken yumurtlamadan sonra 10. Gün alttaki testte yumurtlamadan sonra 11. Gün yani bugün sizce kan veremiyorum amerikadayım burda 8 haftadan önce acil bi durum yoksa bakmıyorlar kanama vs yoksa

Eklentiler

• IMG_5223.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 41
Hayırlı uğurlu olsun gebelik varrr. Allahım isteyen herkese nasip etsinnn. Bizi durumdan bilgilendirin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…